jautājums pieredzējušām sievietēm

Reitings 285
Reģ: 25.04.2010

Jau sāk mani tracināt pazīstamo draudzeņu mammu, krustmāšu, pat pārdevēju, par 10 gadiem vecaku draudzeņu un citu pieredzējušu sieviešu teikums: "kāda muļķe biju, ka ticēju mīlestībai, nevis noķēru to bagātnieku, kas mani nēsāja uz rokām".

Un tas mani tagad attur veidot attiecības ar puišiem, kas ir vienkāršāki par mani :-/

vai tiešām tā ir?

23.01.2011 19:52 |

Reitings 97
Reģ: 24.01.2011
Diemžēl neesmu vēl izlasījusi visus komentārus pirms tam, tāpēc atvainojos, ja atkārtošu, ko kāda jau pasacījusi. :-)

Bagāts vai ne tik bagāts, tas Tev jāizvēlas pašai, izvērtējot savas vajadzības un vēlmes + ko Tu gribētu darīt, kur būt kādreiz nākotnē.

Puiši, kas ir labi situēti jau kopš mazotnes, nav diezko lieli mērķu spraudēji un sasniedzēji. Viņiem viss ir. Priekš kam censties? (protams, katrā likumā ir izņēmumi)

Bet, izvēloties vīrieti, droši vien ir jāapvieno sirdsbalss ar saprāta teikto. Nav vienotas receptes, ko, kuru un kā labāk. To ietekmē tik daudzi faktori.

+ Tu dzirdi, kā tantes un mammas u.c. tā saka, bet pati sapratīsi tikai, kad būsi izdarījusi savu izvēli un iekrājusi ar to kādu pieredzi.

Lai Tev izdodas izdarīt pareizo izvēli un kādreiz nenāktos atkārtot to, ko šobrīd saka apkārt esošās pieredzējušās dāmas (l)
24.01.2011 16:40 |

Reitings 202
Reģ: 29.01.2009
selje.
biezi gadas, ka tikai pec kada laika, pie kadiem konkretiem apstakliem, cilveks saprot, ka nu dimba. piemeram, man berna tetis bija labs cilveks, stradigs, bet krize darija savu...
un tas kas ir kopa ar neveiksminiekiem un neiet prom gadiem. nu ja.. taisniba. tapec es ari izskiros ar savu viru, un tapec skirsos ari no bernina teta. vnk tuvakos 6 menesus to nevaru. bet pec tam... noteikti, ja vien nemainisies kaut kas :)
24.01.2011 16:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits