jautājums pieredzējušām sievietēm

Reitings 285
Reģ: 25.04.2010

Jau sāk mani tracināt pazīstamo draudzeņu mammu, krustmāšu, pat pārdevēju, par 10 gadiem vecaku draudzeņu un citu pieredzējušu sieviešu teikums: "kāda muļķe biju, ka ticēju mīlestībai, nevis noķēru to bagātnieku, kas mani nēsāja uz rokām".

Un tas mani tagad attur veidot attiecības ar puišiem, kas ir vienkāršāki par mani :-/

vai tiešām tā ir?

23.01.2011 19:52 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
Wmankind, zinu, ka mans viedoklis ir CINISKS :) BET

Es nesaku par situācijām, kad var dabūt naudu savādāk. Tur tā lieta. Un es domāju, ne tikai prostitūciju. Bet JEBKURU principu pārkāpšanu (baigie parādi tiem, kuri parādus netaisa, vienīga mājokļa pārdošanu, šmauksānos utt.), tā atdošanas pa naudu ir TIKAI VIENS NO...
24.01.2011 14:23 |

Reitings 2279
Reģ: 29.01.2009
Santa - ja nepamanīji, tajā visā bija mazliet ironijas! :D :D Katram cilvēkam ir sava vērtību skala un es pieļauju, ka tai sievietei, kas ir viņam līdzās, ir sava vērtību skala, pēc kuras viņš viņai arī fiziski neliekas pretīgs! :D Un ne jau naudā ir lieta!!! :D
24.01.2011 14:25 |

Reitings 2130
Sunce, es neesmu neko tādu darījusi, bet pazīstu cilvēkus, kuriem ĢIMENES dēļ nācās pārkāpt savus principus, es arī nesaku, ka tas ir NORMĀLI, domāju tikai, ka tas ir attaisnojāmi dažās situācijās, bet tad, kad CITU IZEJU VAIRS NAV ;)

Mani jau daži sauc par BEZnorāles radījumu, jo'manā dzīvē esmu darījusi daudz su... (ne aprakstītos galējos protams - es domāju par zirgiem un nogalināšanu :)) garlaicības utt. dēļ (nju biju jauna un duma ;D)), tagad saprotu, ka ja es varēju uzvesties kā pedējā tāpāt (un to VART nosodīt!), tad, ja kāda to dara naudas dēļ, lai glābt bērnu, tad vai tas var but tikpāt loti nosodāms, nezinu... :)
24.01.2011 14:28 |

Reitings 2130
Nedod Dievs, ja visām būtu tāds viedoklis kā man, tāpēc es to neuzspiežu.. tik tā, atmiņas par briesmu lietām (un ne tikai savām :)) un pārdomas par dzīvi..

Un tas viss paralēli tam, ka es TICu, ka kopā ar īsto cuilvēciņu var pārvaret ļoti daudz ko bez dubļiem, paralēli tam, ka uzskatu, ka lupatu dēļ pārdoties ir zem katras dāmas goda:) Tik tā - pārāk daudz kontrastu manā morāle!
24.01.2011 14:31 |

Reitings 28
Reģ: 04.12.2010
Vienreiz jau seit lasiju par so temu, manas domas ir tadas pasas ka pirmo reizi... Ok, iedomajamies baigi tragisko situaciju, naudas nav, nekur nevar dabut, bet kads radinieks slims uz navi un tagad jaglabj. Un vieniga iespeja vinu glabt ir dabut to naudu vienalga kadiem lidzekliem. Luk, saja mirkli man nak prata, ja nu es esmu tas, kam vajadzetu to lielo summu, vai es nezinatu, ka radiniekiem naudas nav, vai es gaiditu, ka vini daritu nezin ko manis del? Pedejais, ziepju operas cienigais scenarijs mana galva, vai es gribetu, lai mans berns pardodas (jebkura iemesla del)?
24.01.2011 14:47 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
bet pastaav tachu veel ziedojumi....var pieteikties un meeginaat savaakt ziedojumu...jo es pardoties nebuutu ne pa kam speejiiga, tad mana psihe vnk buutu chau! es nojuugtos un dziivotu tvaika ielaa...cilveeki ir dazaadi un emocionaalais staavoklis tiem ir dazaads un ir dazaadas dziives situaacijas ar katru bijushas...
24.01.2011 14:56 |

Reitings 3022
Piekrītu lika004 viedoklim. tad jau visas to bērnu māmiņas, kuriem nepieciešamas operācijas u.c. arī varētu meklēt bagātus večus, kam atsūkāt, lai dabūtu naudu...
24.01.2011 14:58 |

Reitings 66
Reģ: 23.01.2011
Bagats vecis gribes skaistu sievu, bet te jau puse tadu nav un vel diskute par bagatiem veciem - kroksis vinjiem nebus vajadzigs un gribes smuku ar, ko mileties.
24.01.2011 15:14 |

Reitings 2087
Atriebēja, skaistumu par naudu var "uztaisīt". Itin bieži pērk jaunību un emocijas. Bez tam Tu pati neesmu biezs vecis, tāpēc spriest par viņiem vari ne pareizāk/nepareizāk par mums visām:)
24.01.2011 15:18 |

Reitings 3022
Atriebēja, lai cik skaista vai nesmuka es būtu, ar savītušu krāniņu neko negatavojos darīt :-D
24.01.2011 15:19 |

Reitings 289
Reģ: 15.09.2010
Man, dzīvojot daudzbērnu ģimenē, naudai ir liela vērtība. Bērnībā skatījos, kā vecāki, kuri nebija no turīgajiem, cenšas izvilkt no algas līdz algai. Un viņiem tas izdevās.
Šobrīd mans draugs ar savu atalgojumu ir turīgs cilvēks, taču ar viņa algu divatā nevaram izdzīvot no algas līdz algai. Tāpēc mana alga/avanss ir kā glābējsalmiņš. Es neuzdrošinos pieaugušu cilvēku mācīt, kā tērēt naudu. Bet žēl, ka man no manas algas pašai nepaliek nekā. :'-(
Citreiz pat sapņoju, ja man būtu blakus cilvēks, kuram ir mana līmeņa finansiālais stāvoklis, tad būtu kā manā bērnībā, ka vecāki spēja izdzīvot no algas līdz algai. :-/
24.01.2011 15:20 |

Reitings 202
nelasiju visus komentarus, bet ari es teiktu to pasu - kāda muļķe biju, ka ticēju mīlestībai, nevis noķēru to bagātnieku, kas mani nēsāja uz rokām
24.01.2011 15:26 |

Reitings 696
Reģ: 03.11.2010
kristija tu vēl esi kopā ar savu mīlestību?
24.01.2011 15:30 |

Reitings 1720
Nekad nevarētu būt kopā ar vīrieti, pret kuru neko nejūtu! Vienalga, cik biezs būtu viņa maks! Nekad neesmu peldējusi naudā un arī turpmāk varu bez tā iztikt! Varbūt esmu romantiska muļķe, bet nekad nebūtu kopā ar veci tikai naudas dēļ!
24.01.2011 15:33 |

Reitings 202
ne, ar viru izsiros, bija stridi nauda sdel (nav runa par tukstosiem, bet par izdzivosanu, ne naudas ko ekinus nomaksat, neka), atkal sagaju ar virieti, kuru iemileju no sirds, shtrunts par visu, i berns piedzima un taa... un atkal stridi par naudu, jo driz bus ta, ka nebus par ko bernu barot... pie pirmas iespejas, pametisu vinu. es nevaru vairs ilgak milet cilveku, kurs manis del neiet un nedara, lai gimenei butu labi... un pazuda ta milestiba... i vins mani vairs ta nemil, jo pec berna piedzimsanas, nu kg dod savu... vot, milestiba bija paris gadu garuma... un kg nomest nevaru, jo veselibas problemas del anestezijas dzmedibas. naudu vajag arstiem, tad var tikai vingrot sakt utt. tapec nevajag ma parmest, kaneko pati nedaru, lai tiktu vala no kg. es tiksu vala, kad bus nauda... kuras tagad nav un paliek ar vien sliktak...
24.01.2011 15:34 |

Reitings 202
ne, nee, es ari bez jutam nevaretu... bet iemilet var ari naudigakus puishus ;) ka jau te viena mineja - vajag puisi ar galvu uzn pleciem, izdarigu utt. tad bus ok, bet precet pliku nabagu, jo, redz, milu... nu neee... jutas izgaist. pat visviskvelakas...
ari mana mamma 3 x precejas. milestibas del. un 2 x izskiras, tieshi naudas del... jo vechi palaizhas. ta tas ir.
24.01.2011 15:35 |

Reitings 202
jezus cik daudz kludas :)) berns rausta aiz piedurknes :D
24.01.2011 15:36 |

Reitings 114
Reģ: 11.09.2010
es vēlos materiāli nodrošinātu dzīvi, un šobrīd smagi strādāju, lai tā arī būtu.

dzīve ir viena un es nevēlos to nodzīvot, nepārtraukti knapinoties, bet dzīvot NORMĀLI. es nevēlos, lai maniem bērniem kaut kas nepieciešams trūktu, nevēlos, lai viņiem 2istabu dzīvoklī hruščovkā jāuzaug un lai vienīgais, ko viņi ir redzējuši, ir nabadzīgā Latvija. tas netiek teikts skarbi, es mīlu savu zemi un uz ārzemēm nebraukšu, bet bērniem gribu piedāvāt plašu skatījumu uz pasauli un izvēles iespējas. piemēram, studēt ārzemēs... nu, par to varētu daudz runāt.

runājot par mīlestību - joprojām tai neticu. vismaz ne tādai, kā kino. :D manuprāt, tā sākotnejā iemīlēšanās ir seksuāla iekāre un kaisles, tīri dzīvnieciski. pārējo visu izsaka cilvēku spēja uzbūvēt attiecības - cik viņi iegulda, tik laimīga iznāk kopdzīve un tik ilgnoturīgas ir siltās jūtas vienam pret otru. jāciena viena otru.

un tām sievietēm kuras ir kopā ar neliešiem un neveiksminiekiem, ir kādas psiholoģiskas problēmas, emocionāla atkarība, zems pašvērtējums vai intelekts, nespēja aiziet un cīnīties par savu laimi utml.
tās ir tikai manas domas. :)
24.01.2011 16:07 |

Reitings 3022
Seljē,

es arī pilnīgi piekrītu, ka tādas mīlestības, kā filmās rāda, nav. ir prasme sadzīvot vienam ar otru. Un ar vārdu "sadzīvot" es domāju spēju normāli komunicēt, par visu vienoties, cienīt vienam otru, kopīgus mērķus utt.
24.01.2011 16:14 |

Reitings 2130
Atriebēja, wes jau ņirdzu pat, ka neesmu 10 nieka vērta, tāpēc atslābvsti. esi, esi Tu mums vissmukāka :D

bet meitenes runā par dzīves situācijām, par izjutām utt. ;)

24.01.2011 16:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits