Brūnu acu krāsu vislabāk izceļ (padara spilgtāku) zila krāsa.
Tāpat labi ir ar brūnajiem toņiem un zaļo.
Tikai visām krāsām īstie toņi vajag atrast :-) lai nav par spilgtu vai košu!
Man ir gan brūnas acis ,gan kastaņbrūni mati un pārsvarā izvēlos brūnos toņus, lai arī esmu dzirdējusi,ka brūnām acīm piestāv arī zilie toņi, bet pati neesmu eksperimentējusi :-D
jā izklausās dīvaini, taču tā ir ka brūno krāsu paspilgtina zilā krāsa un otrādi :-)
Noteikti kāds tumšāks tonītis, ne debess zilais.
Vari arī acu zīmulīti izvēlēties zilā toni.
Pie viena arī, ja mazāk gulēts vai kas un actiņas sārtas (iekšā :-D ), ievelkot ar zilo vai balto zīmuli tas sārtums vairs nav tik pamanāms :-)
:-D
Sveika! Man ir brūnas acis un kastaņbrūni mati. Ikdienā izvēlos brūnos toņus,nesen atklāju vienas foršas AVON četrtoņu acu ēnas. Super. (l) Par zaļajām un violetajām ēnām taisnība - tās izceļ, bet tā kā violetie toņi rada iespaidu,ka man ir uzdauzītas acis, jo man ir sārts ādas tonis, tad izmantoju iepriekš minēto Avon. ;-)
Pamēģini, visticamāk jau būs smuki :)
Man viena draudzene, kurai brūnas acis, izmanto melnas/pelēkas ēnas(vairāk acs ārpusē) un lillīgās pa vidu, ļoti patīk, bet nu tikai uzmanīgi nedrīkst pārspīlēt ar lillā ēnām, jo tad tiešām var sanākt uzsistas acs efekts :)
es bieži krāsoju brūnās (man ir arī AVON četrtoņu); mēdzu krāsot arī rozā un violetās, man patīk arī tās.
un brūnās- nesatraucies nebūs par brūnu, man arī ir tumši brūni mati, un neliekas, ka būtu pārāk brūna brūna brūnaļa. :-D :-D
čikita ;), Avon striped camouflage. Es tās pasūtīju decembra katalogā, kur bija komplektiņš - tuša, acu zīmulis + acu ēnas. Vāciņš ar tīģera rakstu. Jaunajā katalogā jābūt.