Ja nagi zied, tad zivis jāēd. Es neatceros, kas tieši trūka, bet atceros, ka zivīs tā viela ir:D
A man vienalga, man tie ziediņi patīk, tās ir nagu laimītes:) Ā, un vēl tos var iegūt, ja satraumē nagu pie pašas pamatnes, piemēram, atbīdot kutikulu.
nee, nu ir tie mēnestiņi, vienkārši man viņi ir ļoti ļoti maziņi , tik pat kā nav vispār, citām ir bez maz līdz pusnagam (noteikti lielākā daļa šobrīd paskatīsies uz saviem nagiem ) :)
Nagam ātrāk augot, šūnas nesaspiežas un rodas baltie plankumi.Lai kaut nedaudz atbrīvotos no baltajiem plankumiem uz nagiem, vajag nagos iemasēt kutikulas eļļu, katru dienu vismaz divas reizes dienā. Plankumi rodas, ja organismā zudušās tam nepieciešamās vielas. Iemesli varētu būt antibiotiku, hormonālo līdzekļu lietošana, vitamīnu trūkums, vēl var pārskatīt savu ēdienkarti, sabalansēt savu uzturu.
Man, piemēram, zied tikai tad, ja kādu nedēļu vai vairāk staigāju ar neuzlakotiem (kaut vai tikai caurspīdīgā nagu laka) nagiem. Un tā bija arī tad, kad es dzēru diezgan daudz dažādus vitamīnus :-)