attiecības ar meiteni

Reitings 781
Reģ: 11.02.2010

Sveikas.

Gribēju pajautāt, kā jūs uztverat drauga draudzenes, kas ir tikai labas draudzenes.

Manam draugam, ar kuru sāku kaut ko veidot, ir draudzene, ar kuru viņš tiekas pat divatā, paliek pie viņas pa nakti un tā. Tagad nav palicis, bet vienmēr palika, gāja kopā izklaidēties, t.i., uz klubiem u.c. Tā kā viņa aizbrauca studēt uz citu pilsētu, viņiem tagad nesanāk satikties, bet..

nu kr4, man ir it kā greizsirdība, bet zinu, ka viņam tā draudzene jau sen ir bijusi, jau sēēn. Bija viņam sākumā simpātijas pret viņu, bet nekas tur neveidojās, palika draugi, aizvien labāki un labāki.. Tagad ir kā ir. Nezinu kā justies..

Gribu laikam, lai vienkārši mani nomierinat :-D

21.01.2011 01:23 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Man kā meitenei,kurai jau kopš skolas laikiem ir labākas attiecības ar puišiem, šis viss liekas kkāds uzpūsts burbulis!Nu var būt parasti draugi!!!Es pat esmu ar savu draugu gulējusi vienā gultā, kad pie viņa paliku, tāpat kā ar draudzenēm citreiz tā guļam! :-D Mēs vienkārši uztveram viens otru čomiski!
Un vispār man čaļu draugu ir vairāk nekā meiteņu!Kaut kā labākas attiecības veidojas!Un, ja godīgi, tad man greizsirdīgās girlfriends tā uz nerviem krīt!Es šitā gandrīz pazaudēju savu labāko draugu,jo tā meitene bija šausmīgi greizsirdīga!Tagad viņš ir kopā ar citu, kura ir forša un netaisa scēnas, ja mēs aizejam uz lus dārziņu pasēdēt pēc darba! :-D
21.01.2011 11:26 |

Reitings 653
Reģ: 29.01.2009
njā, a redz es ar savu tagadējo mīļumiņu arī bijām TIKAI draugi/kaimiņi. veda mani uz skolu, ballējāmies līdz vienreiz kāja paslīdēja un izrādījās, ka abiem vienam pret otru ir simpātijas un neprātīgi iemīlējāmies... 2.gadu dzīvojam kopā un viss ir perfekti...

man ar ir it kā viens draugs, bet es zinu, ka viņam pret mani ir simpātijas..

takā - es neticu modelim sieviete+vīrietis = tikai draugi..
21.01.2011 11:35 |

Reitings 114
Reģ: 11.09.2010
pēc savas pieredzes aizdomīgi bieži puisis un meitene ir vienkārši draugi un tad vienā jaukā dienā viņi saiet kopā, kādam pametot savu otro pusīti. un galvenais iemesls, kāpēc beigās tā notiek, ir pavisam vienkārš - otrā pusīte izrādās nepiemērota un neciešama.
vienkārši tāpat jau nedraudzējas, ir dvēseles saskaņa, jautri kopā, interesanti, var izrunāties utt.

vēl gribu teikt, ka tāpēc, ka ar kādu veidoju attiecības, es nelikšu tam puisim aizmirst savus hobijus, draugus vai vēl kaut ko citu. esmu kopā ar cilvēku tāpēc, ka man ar viņu ir labi, nevis lai viņu mainītu, apspiestu, ierobežotu. jo viņš tā vai tā gribēs tikties ar saviem draugiem un draudzenēm, bet, ja es to neļaušu un rīkošu muļķīgas greizsirdības scēnas, viņam tikai radīsies nepatika pret mani, šaubas. un tad gan es riskēšu, ka viņš sāk uz draudzeni skatīties mazliet citādāk.
21.01.2011 12:43 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
manaas attieciibaas nekad nav bijushi shaadi trijstuuri...neielaizu muusu dziivee citas sievietes, lai cik labas un draudziigas attieciibas nebuutu, taa ir OTRA sieviete tavam viirietim, kas var slikti beigties tieshi Tev. taas ir personiigi manas domas. tieshi kaa jau te viena meitene mineeja, ja reiz viniem tik labi kopaa, tad taa abu cilveeku saskana, kas var beigties ar kaazaam :D bet Tu paliec beigaas viena.
21.01.2011 13:00 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
veel gribeeju piebilst to, ka vienam no tiem draugiem VIENMEER buus simpaatijas, katraa gadiijumaa, agri vai velu taas paraadiisies. un nestaastiet man neko citu :D jo tas ir mans viedoklis.
21.01.2011 13:02 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Pirms dažiem gadiem man bija puisis, kam bija tāda draudzene- kopā tusē, kopā mēdza nakšņot, iet izklaidēties. Pašā sākumā biju mazliet neizpratnē, bet kad ieraudzīju to meiteni un kā viņa izturas pret puisi un mani, sapratu, ka viņi patiešām ir tikai labi sirdsdraugi- ne viņa ar viņu flirtē, ne viņš ar viņu, ne viņa uz mani šķībi skatās. Tā ka- situācijas ir dažādas- ne vienmēr ir tā, ka starp draugiem kaut kas izveidojas. Pievienojos tām, kas saka, ka vajag iepazīties ar draudzeni- n\tad tev iekšējā balss pateiks- ir tur kaut kas vairāk par draudzību vai nav.
21.01.2011 13:13 |

Reitings 468
Reģ: 29.01.2009
Iebildīšu tām, kas saka, ka vīrietis un sieviete nevar būt draugi!
Var gan, ja vien vienam no viņiem pret otru nav izveidojušās simpātijas.
Ir man viens ļoti labs draugs :-P raudam viens otram uz pleca. Viņš man kā labākā draudzene :-D Dod man padomus kā ar puišiem rīkoties utt. Un ir vel viens bērnības draugs ar ko kopā smilšu kastē spēlējāmies - arī varam runāties par visu!
Vienīgi to kā bijušie var palikt par labākajiem draugiem gan nekad nesapratīšu! :-/
21.01.2011 13:24 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Njā, man tagad viens pusis, kurš man šausmīgi patīk, pateica, ka viņš ar savu bijušo ir ļoti labi draugi tagad!Tas ir vēl viens iemesls, kapēc apzinos, ka nekad mums nekad nebūsim kopā :-(
Varbūt es esmu jocīga, bet es ar saviem bijušajiem knapi sveicienos, pat runas par draudzību nevar būt!
21.01.2011 13:54 |

Reitings 83
Reģ: 20.01.2011
hey katte,man ir tadas pashas domas ka tev shaja jautajuma.Neesi vieniigaa!
21.01.2011 16:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits