Kād jēga no atslodzēm? Ko tas pozitīvu dod?

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010

?

20.01.2011 03:50 |

Reitings 497
Reģ: 31.01.2009
Es labprāt ievērotu reizi pa reizei to atslodzes dienu, bet tad es kaut kur nokritīšu. No neēšanas reibst galva un ļoti slikts garīgais. :-)
20.01.2011 13:41 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
vakar man piemēram vispār īsti negribejās ēst, vakariņās 2 biezpiena pankūciņas pankūciņas apēdu un jutos pierijusies.
šorīt tas pats - apēdu savu putru un stenēju kā 3 zupas šķīvjus izrijusi :D
20.01.2011 16:00 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Tas ir kaut kādu apaļīgu sieviešu izdomājums- vismaz man tā liekas, jo nekāda efekta nav, ja rij bulkas makaronus un tad vienu dienu vispār neko neēd :D

Ja ārsts liek badoties, tā cita lieta vai ja organisms pats negrib uzņemt barību (bieži ir tā, ka negribas ēst, kad slimojam, jo īpaši, ja augsta temperatūra vai vienkārši ir dienas, kad nav apetīte, piemēram, ļoti karstās vasaras dienās, kad pietiek apēst vienu gurķi visas dienas laikā).
20.01.2011 16:08 |

10 gadi
Reitings 3007
Reģ: 29.01.2009
man ir tā, ka pa dienu varu ēst maz vai vispār neēst, bet vakaros man uznāk lielā ēstgriba :-D un tad es šausmīgi pieēdos un pārslogoju savu organismu :-/
kā arī katros svētkos es pieēdos it kā nebūtu ēdusi :-|
priekš manis atslodze ir tāpēc, lai organisms uz dienu atgūtos no šīm "rīšanām", netiktu tik ļoti noslogots un, dzerot šķidrumu, tiktu izvadītas visas sliktās vielas.
negribētos piekrist, ka vielmaiņa apstājas. ja cilvēks pilnīgi neko neēd tajā dienā, tad gan apstāsies, bet ja tiek uzņemts ūdens, kefīrs, augļi un dārzeņi, tad vielmaiņas process turpina notikt, tikai lēnāk kā ikdienā.
pat ārsti iesaka ievērot atslodzes, jo mūsdienās cilvēki ļoti pārslogo savu organismu, ēdot nepareizi un pārmērīgi daudz. un iesaka to darīt pēc mēness fāzēm, jo tāpat kā mēness veicina paisumu un bēgumu, arī cilvēkā, jo mēs sastāvam no 70%(?) ūdens, notiek pārmaiņas mēness fāžu dienās.
uzskatu, ka atslodze ir ne tik daudz, lai kaut ko nomestu, bet gan lai "atpūtinātu" organismu.
un galvenais, darīt visu ar mēru, nevis badoties līdz krīt no kājām :-P
20.01.2011 16:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits