bučošanās ar ''draudzenēm''

Reitings 84
Reģ: 27.05.2010

Sveikas meitenes! :-)

Nezinu vai tādas tēmas jau daudz bijušas, bet mani tiešām sāk nomākt šī lieta. :-|

Lieta tāda, ka manam draugam ir paradums katru reizi satiekoties ar savām draudzenēm, sabučoties uz lūpām. Kā viņš saka, tā tas ir bijis vienmēr un tas neko nenozīmē, jo viņš viņas visas uztver tikai kā čomus.

Ok, es vēl varētu pieņemt to, ka viņš to dara tikai satiekoties un varbūt atvadoties, bet katrā ballītē redzu, ka viņš pieskrien pie vienas - nobučo, pēc laika pie citas un atkal nobučo. Tad man rodas tāds jautājums - ja jau viņam tas neko nenozīmē, tad nahuj viņam tā ir jādara? Tā ir kaut kāda vēlme pašapliecināties, kā vīrietim vai kā..?

Man tas liek justies tā, it kā mēs būtu kaut kādās brīvajās attiecībās, kad katrs var darīt, ko grib. Tāda dusma uznāca tikko. (e)

Kādai no jums ir tā bijis? (t)

19.01.2011 18:33 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Es ar savu draugu nebučojos. Tikai samīļojamies, kad pēc ilgāka laika tiekamies un uz atvadām. Varbūt, ka varētu bučot uz vaiga, no problem, bet uz lūpām nu WTF? Meitene savu draudzeni - okei, es ar draudzenēm arī satiekoties sabučojos. Bet puisis ar meiteni, turklāt ne vienu vien.. Cik tad viņam tās "draudzenītes" galu gala ir?
Es saprastu, ja viena vai divas labākas draudzenes, bet ne jau katrā ballītē pa piecām.
Jūs dažreiz iekopējat šitos tekstus kādā puišu forumā, paskatieties tad, ko džeki domā par to bučošanos ;)
19.01.2011 23:59 |

Reitings 84
CherryGirl, tajās ballītēs viņš bučo vienas un tās pašas draudzenes, tik traki arī nav, ka katru reizi citas. :-D
Bet lietas būtību tas nemaina, jā, man arī tas liekas nepieņemami.
20.01.2011 00:15 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Shining, Es tavā vietā diezgan konkrēti pāris trīsstāvīgos pateiktu. Man ir pilnīgi vienalga vai čalim patīk vai nē, ņemot vērā, ka esmu ļoti greizsirdīga, tādi varianti viņam maksātu diezgan dārgi.

It kā ir pofig, ko domā citi, bet ja tā aizdomājas - ko cilvēki nez no malas spriež? Viņš iet un bučo, tu skaties. Nu nē, meitēn, turi to buru labi augstu
:D
20.01.2011 00:28 |

Reitings 84
CherryGirl, es arī tieši iedomājos par to, ko citi domā. Noteikti, ka esmu kkāda muļķa meitene, kas nemāk savu puisi savaldīt, vai arī ir par kautrīgu, lai ko teiktu.
Vispār, tagad rakstot tev atbildi, man tāda dusma uznāca, ka gribas runāt dūru valodā. Bet nu pat tas nav iespējams, jo tiksimies tikai 5dien.. bet tad es tā kārtīgi parunāšu aci pret aci.
20.01.2011 00:59 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
shining, neņem ļaunā ko es teikšu...
bet man ļoti gribētos, lai uz pasuales ir vairāk normālu cilvēku. nu izdari tā, lai tavs vīrietis beidz uzvesties kā tāds nogribējies pērtiķis, jo tas tiešām nav normāli, ja visas nakts garumā lien bučoties. saprastu, ka vēl uz vaiga bučotu, satiek kādu bēnības draudzeni, kas viņa dzīvē ir gluži kā māsa un spēlē ļoti lielu lomu, bet nu tak...viņš ar savu rīcību tevi apkauno un nostāda neērtā lomā. ja manā draugu lokā tā būtu, tad es viennozīmīgi to meiteni uztvertu kā tādu piegulētāju, mirkļa aizraušanos.
pietam vienīgais ko es bučoju ir vectēvs, tēvs, māte un labākā draudzene, bet ar tik uz vaiga.

un par tām agritas piesauktajām herpēm...nu tiešām fui.

es negribu tevi sakūdīt, bet jau vien iztēlojoties, ka manējais tā varētu darīt...ui, kā es bučotu viņa draugus 8-)

p.s tiešām padari to vīrieti pa cilvēku!
20.01.2011 03:37 |

Reitings 78
Reģ: 29.01.2009
A tu pamēģini kādā ballītē dot bučas viņa draugiem :D:D:D
20.01.2011 04:26 |

Reitings 84
Tad tu tā, pateicu to draugam, ka man nepatīk, ka viņš bučo citas meitenes, jo tad man ir sajūta, it kā ar mani viņam nepietiktu. Viņš prasīja, vai tāpēc ķeru kreņķi, jo tās tikai draudzīgas bučiņas bija. Bet ja es to negribu, tad apsolīja, ka tā vairs nekad nedarīs. :-)
20.01.2011 10:22 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Pasaki, lai tā nedara.
20.01.2011 18:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits