ar pirmo puisi: man veselu dienu bija aizkritušas ausis, biju ļoti uztraukusies, kas par problēmu...vakarā viņš centās mani nomierināt, ka nav jau tik traki, viss būs ok, kaut ko jokoja un beigās teica, tiešām nedzirdi? un klusi iečukstēja pie pašas auss: "Es Tevi mīlu!"
man tas bija baigais surprise, jo tajā brīdī bijām kopā tikai pāris mēnesus un viņš tos vārdus nekad neteica. Vēl atceros, kā nodzērusies biju un viņš mani nesa uz rokām uz mašīnu un mašīnā tā arī klēpī nogulēju, līdz aizbraucām mājās (viņš nebija pie stūres), tas kaut kā likās mīļi.
Ar otru puisi atceros, ka mēs bijām sastrīdējušies un viņš klubā (citu priekšā) nometās ceļos man lūgt piedošanu :D
pēc vienas šķiršanās, viņš ir nācis salabt, sakot, ka negrib mani zaudēt, ka es esmu īstā un vienīgā un ka citu tādu viņš neatradīs.
Tagad esmu viena, otrais vēljoprojām tā domā, bet pirmais, cik man stāsta draugi domā, ka viņam vienalga, vai es būtu slima, resna, dusmīga, vai kāda, es esmu viņa ideāls...(mēs jau kādus 3 gadus esam šķīrusies).
Redz, kā sanācis, man diemzēl pret viņiem jūtu nav, jo visā visumā abi attiecību laikā daudz sāpināja un tikai šķiroties sapratuši, ko zaudēja.