Tad nu tā - tuvojās algas diena un gribu palutināt sevi ar labu skropstu tušu? Esmu dažas dārgās meginājusi, bet nebiju īpaši sajūsmā. Lūdzu iesakiet tušas, kas jums ir favorītes un ir ar to wow efektu, ka neko citu nekad vairs nepirksiet :-)
Nu man pašlaik ir MaXFactor , lash extension effect.
Man patīk, kad uzkrāso tad nemaz nejūti ,ka skropstas ir uzkrāsotas..tāda viegluma sajūta(nezinu, kā lai labāk paskaidro), skropstas skaistas garas
Nezinu vai šī skaitīsies no dārgā gala,bet man patreiz ir Maibelline the FALSIESS volum express, esmu iecienījusi ššis Maibelline tušas,patīk kā klājas un ir noturīgas (l)
Ne jau tusaa ir tas efekts, bet gan birstiite. Vispirms tev jatrod birstite, kura tavam skropstam loti patik :)
MAn patik tusas, kuru birstite ir liela ,daudziem sariniem un plata, jo man ir garas skropstas!
Piem
AVON super shock
un loti daudzas citas!
Taurenīt, čau! :-) man bija Chanel ūdensnoturīgā, bet ļoti ļoti nepatika. ar mokām centos pierast, bet pēc mēneša nomainīju pret lētāku - Lumene, kas man daudz labāk patīk :) varbūt citas Chanel tušas labāks, bet es vairs nepirkšu nevienu Chanel tušu. bet chanel ir superīgi acu zīmuļi, pūderis un tonālais :)
nu, es toreiz tax free to tušu nopirku, tāpēc īpaši liela bēda nebija, bet drīzāk pārsteigums, kā var būt tik draņķīga tuša, jo viss, ko no Chanel biju lietojusi, pirms tam man ļoti ļoti patika :)