Vakar biju pŗbijusies līdz pēdējam,jo koridorī atstāju gaismu, bet tad es redzu, ka gaisma izslēgta,tad pēc ilga laika ieslēdzās.Man jau divās vietš raustās gaisma. (e)
čau!
Esmu atpakaļ no eksāmena.
Un bēdīgi tas, ka zābakus, kurus tikai vakar nopirku un šodien pirmo reizi uzvilku, ir jāved atpakaļ uz veikalu-purni abi vaļā. Nu kamdēļ pārdod, ja tādi sūdi? Uz,ko man jācer? Un kā tas vispār notiekas? Vai man vispār ir kādas cerības dabūt vismaz citus zābakus?
Tu ej un saki, ka gribi pieteikt sūdzību?? ja šie negrib pieņemt, saki ka Tu zvanīsi Patērētājiem un šiem būs sods kā likts, neatceros tikai, cik liels.
Viņiem tie zābaki ir jātaisa!
vai jaunus dos, nezinu. man 3. reizē iedeva, gribēja vēl labot, es pateicu, ka man zb jaunus zābakus visu laiku labot (e) :-D
Man šodien bail iziet no mājām! :-(
Pamodos 8.00 no tā, ka kaķis ņaud un kāds klauvējas. Gribēju jau vērt iet vaļā, bet draugs teica, ka nevajag, jo visi pirms tam pazvana. Tā kādu laiku klausījāmies un 1x arī kaimiņiem pieklauvēja. Un tad sāka ķimerēties gar mūsu atslēgas caurumu :-/ Aizskrēju uzreiz pie durvīm pajautāt, kas tur ir, bet neviens neatbildēja un skaņas ar vairs nekādas nebija. Bet tagad ir tik bail. (t) :'-(
Bet taču 8.00 neielaužas dzīvokļos, ne?
čepīt tad vel bija labi laiki,esi stradajusi vienlaidziigi pie 3 kaseem? :-D :-D :-D nerunajot par kkadu vel vadiishanu :-D
ir ir taa ka dzzeki grib visu taa leenam,easy dariit vai kkur vazaajas bet tikai ne pie manis :-D nu jaa mums jau arii taa 2h nostrada un gribot negribot laizha pusdienas un pec tam 6h strada vai pat ilgak bez eeshanas...tadelj jau man uztreneta reta eeshana :-D
pipar, paldies!
Parasti neeju kasīties, bet nu šoreiz tā,kā citu zābaku man ziemai nav un 20 ls ar grāvī nemētājas (+ uzreiz pat čekā klāt ir kopšanas līdzekļi), nekas cits neatliek.
Domāju tik vai tas neko nemaina, ka zābaki bija uz atlaidēm (kā sezonas izpārdošana)?
Te tev nu bija- pasūdzējos jums no rīta, ka man nepatīk mana jaunā matu krāsa, kad šodien man piezvanīja vīrietis, ar kuru vairākas reizes esam gājuši uz randiņiem un vēl tagad šad un tad sazvanāmies, lai pateiktu, ka man lieliski izskatās šis brūnais tonis, esot mani pusdienas pārtraukumā redzējis uz ielas :-D Blondi, protams, vislabāk, bet arī ar šo krāsu labi izskatos. Patīkami, pilnīgi dienu uzlaboja tik jauks zvans (l)
Jaukum, mums pāris wīkendus bija vispār tā, ka bijām 3 cilveki uz visu vakaru no 17.00 līdz vēramies ciet :D Kā tagad atceros, džeks pie kases un es draivā :D Maiņas vadītājs virtuvē :D Vispār maiņas vadītājs bija super mierīgs džeks viņam viss bija īzī pīzī un pofigā, bet toreiz matus plēsa uz galvas :D:D:D
Ārprāts, kā tagad atceros, aizvēramies ciet un mēs ar to džeku uz grīdas bezspēkā apsēžamies :D vienkārši izsīkuši :D pēc tam paņēmām lupatu, a grīda no gaiši pelēkas bija palikusies melna :D:D:D
Un vispār-atkal tā ir karma (t) :-D
vakar rakstīju, ka tante gribēja manus zābakus (tos pašus, saplīsušos) un es vel iesmēju, ka nedevu viņai. Šodien-hops! Zābakus vairs arī pati nevaru valkāt. (s)
Man tā ir ento reizi, negribas vairs ticēt sakritībām. |-)
tiešām ārā ir slidotava, eju kā pingvīns un kājas arī slapjas palika, jo visur peļķes un apakšā ledus ehh. (t)
liekas, ka eksī arī īpaši labi negāja, vnk kkada stulba sajūta, ka biju samācījusies un tik un tā kkā slikti uzrakstīju :-/
fak, pasei beigsies parīt derīguma termiņš. Jātaisajaunu. Slinkums ietun tracinatā doma : ja nu būs 2 h rindā jāgaida?
Vismaz vasarās ir ilgi tās rinddas. Kā ziemā nezinu,
gemini kas tad tas par apavu veikalu kas tirgo nekvalatatiivus apavus? :-O
čepīt tad jau agrak iisteniibaa nemaz nebija labaak...par to darba laiku dzirdeets,tur pat nakšņojuši n-taam dienaam darbinieki :-D jo nebija jau kas strada...
man biezhi taa ka pec darba nav speeka nekam un te vel meitenes meklee sporta kluba biedrus kopaaieshanai,es jau ar kaaru aci lasu bet fiziski neesmu gatava pirms darba vai pec darba vel iet treneties :-( :-D
Jaukum, bija traki laiki :) Cilvēki tik tiešām diennaktis strādāja, es pati personīgi, no atvēršanās līdz ciet vēršanai strārādāju :D Gāju brīvdienās uz darbu un tā :D Un nebija nemaz tā, ka servisa vadītājs vadīja servisu, stāvēja pie kases, blakus maiņas vadītājam :D Hosteses un instruktori grīdas mazgāja :D
Bardaks vienvārdu sakot :D
Gemini es pagajusho pavasari nopirku uz akciju par 59.95ls un man pec nedeljas valkashanas saani atliimeejas,kaa traka izmeklejos čeku bet neatradu...kopss taa briizha tas nav mans apavu veikals!!!
čepīt vot jāsaka tas bija bardaks jo tagad mazliet vairak cieņā ir instruktori bet hosteses...itkaa ir bet stradajot neviena nav :-D lieki cilveki itkaa :-D
Jaukum, nu instruktori vienmēr bija vairāk cieņā :D Bet es vēl strādaju tajos brīnišķīgajos laikos, kad vadīju dzimšanas dienas :D Un tad sākās likumi, ka hostesēm nedrīkst pie kases strādāt, ka tikai zālē, uzmanīt viesus, palīdzēt un tā :D Bet es ar visiem svārkiem dragāju pie Bīna :D:D:D
Ehhh, īstenībā, tie bija forši laiki, kamēr rakstu, smaids nenoiet no lūpām :D