Padzīvot atsevišķi...

Reitings 269
Reģ: 28.10.2010

Meitenes, vēlos dzirdēt jūsu domas, pieredzi par šo tēmu. Esmu kopā ar savu puisi 2 gadi, pusotru dzīvojam kopā. Lieta tāda, ka pēdājā laikā sanāk arvien biežāk strīdēties, rodas dažādas domstarpības utt. :-( Esmu novērojusi, ka esmu kļuvusi nomāktāka, daudz biežak raudu, viss besī, ir nomāktības sajūta. :'-( Ne vienmēr pie tā vainīgs mans vīrietis, bet liela vaina tajā ir viņam. Un arvien biežāk nāk prātā domas, ka gribu no viņa atpūsties, pabūt viena, sakārtot savas domas. Zinu, ka negribu šķirties, jo mīlu viņu, bet vēlos padzīvot viena kādu brīdi. Ko jūs par to sakat? padalieties ar savu pieredzi...Un kā viņam to pateikt, lai nepārprot? Kā pēc tam atkal sagājāt kopā? :-/

16.01.2011 19:20 |

Reitings 269
Reģ: 28.10.2010
Kas der vienam, neder visiem...Var secināt, ka pirms k-kā tāda prātīgi apsvērt vai to vajag un kādas var būt sekas :-)
17.01.2011 17:27 |

Reitings 1479
Reģ: 07.08.2010
Paskaties uz mani, dzīvs piemērs. Nāca par labu. Tikai mums nebija noruna padzīvot atsevišķi, bet mani tik pat kā pameta, pats izdomāja un aizgāja prom.
Saprata,ka nav,kas zeķes mazgā un draugs pie kura dzīvo ēst netaisa. Kārtējais joks,protams. :-D :-D :-D
17.01.2011 17:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits