Neesmu laiciņu bijusi,ceru,ka tur vēl strādā Riga top hair Elīna un Anrijs. Anrijs man vairāk patika griezumam,Elīna krāsošanai :) Cenas bija sākot ar 17 Ls par griezumu.
Nu man ,piemēram,patīk ,ka pasaka kas piestāvētu un kas nē,un viss rūpīgi tiek izdarīts un ātri :) Man no friziera vairak bail nekā no zobārsta bija,jo vienmēr man nogrieza par daudz vai šķibi vai vēl nez kā,tad nu pēc ieteikumiem aizgāju pie Anrija un viņš manas bailes noņēma :)
Bet nu nevaru jau garantēt,ka tev patiks:)
Es ar tuvākajā laikā taisos doties pie friziera, pašlaik eju pie Evijas Kolonna, Brivības ielā! Bet esmu tikai galus gājusi pārsvarā apgriezt, tagad domāju saņemties un atsvaidzināt krāsu! :-)
Man iekšēji arī prasās pārmaiņas, man ir nedaudz garāki par pleciem, rudenī apgriezu pakāpenisko, bet būtībā viss jau ataudzis. Gribas kko tiešām tādu vēl nebijuši, īsus gan negribu, bet zinu, k arī no vidēji gariem matiem var izveidot foršu griezumu!
mana frizierīte ir Inga Vorza,strādā Malu Wilz Tomsona ielā 39/1.Ir baigi forša,zinoša un nekrīt uz nerviem. :-D Pie viņas es savus garos matus apriezu uz īsu karē.maksāju pirmo reizi 15,bet tad kad vajadzēja tikai aplīdzināt tad 12.patiešām ir ļoti laba un palīdzēs saprast kāda frizūra piestāv ko un kas.ir vērts to naudu maksāt. :-P
Man šķiet, tam džekam diezgan liela pieredze. Manai draudzenei smuku karē no gariem matiem nogrieza, man pašai vnm kaut kas pakāpensiks. Nu jau kādu gadu tikai pie viņa, vnm smuki (l)
Ieraudzīju vienu personu pieminētu un,ah :-D
Mani Tomijs visādi musināja, beigās paņēmu vizītkarti, bet nekad neesmu gājusi :-D laikam tamdēļ,ka msuināja uzmācoties :-D
Vai vel kadai ir atsauksmes par Lizu?
Paslaik domaju par to Tomiju, tikai nu man ne ipasi patik, ja sadi gados jauni meistari koketee vai kaut ka ta :D