Varbūt esi nervoza, nestabila nervu sistēma? Pati arī pastiprināti svīsti? Man bija pēdas un plaukstas, pilnīgi līniju varēja redzēt, kur sākas slapjais. Es tā mocījos ar to lietu, raudāju ļoti tā dēļ, jo tiešām traucēja. ~7 gadus man tā bija. Slapjas plaukstas vnm, ne es varēju kkur piedalīties, jo neērti bija slapju roku dot citam, ne rakstīt skolā normāli - lapa vnm sabojājās slapjo plaukstu dēļ. Visu ko izmēģināju, visus dabas uzlējumus, malto ozolu mizu pulveri un ko tik vēl ne. Nelīdzēja pat drusku. Biju pie ārstiem, visu ko pārbaudīju (vairogdziedzeri, asinsriti, asinis, nervus, galvai magnētisko rezonansi, galvas pakauša nervus, redzes sistēmu). Ļoti daudz kas var ietekmēt, bet man visur bija ļoti labi rādītāji. Un pagājušā vasarā man viens ārsts izrakstīja tādas tabletes uz recepti (Noofen 250), izdzēru visas kā vajadzēja, likās, ka nekādas starpības nav, nu neko, atkal jutos emocionāli s*dīgi. bet pagāja ~ nedēļa, kad biju beigusi dzert tās zāles un man rokas bija sausas. Es no laimes nezināju kur likties. Domāju jau, ka beidzot esmu tikusi galā, tā labi bija ~ 2 mēnešus. Un atkal sākās. Biju atkal dusmīga, atkal pārdzīvoju par to. Dabūju atkal tās pašas zāles. Izdzēru to paciņu un tpu tpu tpu vēl līdz šaj dienai man ir ideālas rokas un pēdas pat stresainās dienās un uztraukumā! Es tik daudz esmu paveikusi kopš pieveicu šo problēmu, tik laimīga jūtos, ka vairs nav to kompleksu un varu nekautrējoties dot roku citiem. Un pats galvenais - es varu studēt to, ko vēlos, nebaidoties, ka slapjo plaukstu dēļ nevarēšu strādāt šajā profesijā!! Gari sanāca, bet nu tā ir mana pieredze, un es zinu, cik šausmīgi tā problēma traucē. :-/ :-)