Murgs, ne attiecības

Reitings 34
Reģ: 19.10.2009

Sveikas, meitenes! :-)

Nezinu pat ar ko, lai sāk...Attiecībās ar savu vīrieti esmu nonākusi neapskaužamā situācijā. Tas ir murgs, ko es šobrīd izdzīvoju. Liekās, ka dzīve ir apstājusies un es spēju eksistēt tikai no nervu un miega zālēm. Ģimene man ir svarīgākais pasaulē. Ja nav tās, tad neko man arī nevajag. Mums ir mazais, dzīvoju mājās, vīrs pelna naudu ar melnu darbu, viņš nodarbojās ar metālapstrādi. Telpu daudz, putekļu arī un vienam visu paveikt ir grūti, es to saprotu. Vasarā, kādu darbiņu pie viņa prasīt atnāca kāda 14-gadīga meitene. Vīrs viņu pieņēma- saka, lai jau piepelnās bērns pa vasaru, ja grib. Viņa tur slauka, tīra, nu vienvārdssakot- piepalīdz tajos saimnieciskajos darbos. Viss tas bija pieņemams līdz dienai, kad šī palīdzība pārvērtās manuprāt, vājpprātā. Ģimene tika aizmirsta. Tagad visur līdzi braukā šī mazā meitene (nu jau viņai ir 15) Vīram bieži jābraukā uz Rīgu darīšanās un visur viņa tiek ņemta līdzi...Viss viņai tiek nopirkts. Viņa tiek vesta izklaidēs uz kalniem, uz izklaides centriem, pa veikaliem, pa...visur, kur brauc viņš pats. Kad es prasu, kāpēc Tu mūs nekur neņem un ar mums negribi laiku pavadīt- viņš saka, nezinu- Tu man masīnā mūziku neļauj skaļi klausīties! Kā mani tracina tie saldie meli, tie pliekanie iemesli, tas nav vārdos izsakāms! Meitene šobrīd mācās 9.klasē. Skolu basto, lai atkal iesēstos mašīnā un ieņemtu manu vietu. Katru nedēļās nogali un darbdienas vakarus viņa pavada pie viņa, darbnīcā. Brīvdienās tur paliek pa nakti, bet nekas jau starp viņiem neesot, tā viņš man saka!!! Meitenes mātei arī nav iebildumu, jo naudu māte pelna viena pati, bez vīra. Ģimene ir nabadzīga, daudzbērnu, un meitenes mātei tā ir savā ziņā atslodze, ka meita i naudiņu saņem, i viss viņai tiek nopirkts, tikai nez, kā viņa uztver savas 15 gadīgās meitas un 43 gadīgā vīrieša attiecības?! Tā, kā normu? Viss ok., ka meita naktīs dzīvo pie precētiem večiem, basto skolu un ej nu sazin, ko vēl tur dara? Kad es vīram prasu, jautāju, kāpēc tā, kas un kā, atbilde ir viena- es negribu par to runāt, man negribas taisnoties un beigās vēl sāk bļaut un ārdīties, ka es pārāk daudz jautājumus uzdodu un gribu zināt, kas viņam var būt kopīgs ar šo bērnu, ka viņa spēj aizstāt ģimeni? Atbildi jau es pusgadu gaidu. Cik var klusēt, melot, neatbildēt, izlikties un galu galā sēdēt uz diviem soliem vienlaicīgi? Nesaprotu, ja mīl, vai tā rīkotos? Laikam nē. Esmu jau vairākas reizes lūgusi pārtraukt jebkādas attiecības ar šo meiteni, bet pretī esmu saņēmusi vai nu uzbļāvienu, ka esmu apnikusi, vai vienkārši dusmu pilnu klusumu...kā pret sienu! Jaunajā gadā nosolījās, ka turpmāk visu būšu es, bet tie bija tikai solījumi, atkal viss ir pa vecam. Nav vairs spēka. Nav kur iet, nav, kur aizbraukt un aizmirsties. Esmu es ar sagrautu, saskārpētu dvēseli un satrauktais mans mazais, jo visu redz un jūt. Arī viņam tēva pietrūkst, jo viņšs dzīvo tik pa darbu. Bailes pat domāt par viņa seksuālām attiecībām ar mazgadīgu meiteni...es nojūgtos, ja manas domas un apkārtējo aizdomas apstiprinātos!

Ko Jūs, meitenes, domājat par šo? (t)

14.01.2011 12:23 |

Reitings 34
Jā, mans vīrietis tiešām ir ļoti spītīgs, tāpēc es zinu un negribu vairs nemaz jautāt kaut ko, jo atbildes tāpat nebūs. Viņš iespītējas, ka netaisnosies un tā arī ir- kā pret sienu.
Ar meiteni runāt es laikam negribu, jo es negribu, lai viņa jūtas, kā varone un tā, it kā es viņas priekšā zemotos un lūgtu- sapratni. Es zinu, ka viss, kas tiktu teikts viņai, tiktu atstāstīts mana vīram. Es gribu viņa priekšā būt stipra. Es gribu būt tā, kurai skrien pakaļ, nevis tā, kura jau kuro reizi lūdzās- paliec. Man vairs nav spēja raudāt. Katru rītu mostos ar domu- es saņemšos, es izlikšos, ka uz mani tas neattiecas, tikai atkal un atkal, jau kuro reizi, viss notiek savādāk. Sirds un jūtas dara savu.
14.01.2011 13:47 |

Reitings 39
Reģ: 05.01.2011
To tu nejauta man, tie ir mani pienemumi. Sieva neiziet sabiedriba, bet vins ir tads, kad mil aiziet uz klubu vai baru pa vakariem pec darba(piebildisu, ka nedzer, taka alkohola problema nebus). Taka varbut to vins megina kompenset pirmam kartam, otrkart... protams, sekss. Varbut sieva nogurusi, nevelas seksu tik biezi, cik vins velas, ka ari varbut vienkarsi ir 3 pozu cilveks.
14.01.2011 13:54 |

Reitings 34
Sunce, es zinu, ka Tev ir taisnība- es pati sev to arī esmu teikusi- neuzdod jautājumus uz kuriem neesi gatava saņemt atbildi, bet, vai maz pienāks tā reize, kad es tam būšu gatava? Domāju, ka nē un pat, ja es vēlēdamās šo situāciju atlaist, vai es spētu turpmāk mierīgi dzīvot tālāk, uzticēties un aizmirst to, ka man tika/ir darīts pāri? vai to maz var aizmirst? Nevienam jau negribās, ka viņu māna, krāpj aiz muguras un mums- sievietēm, vienmēr gribās būt mīlētām, lolotām un vienīgām.
14.01.2011 13:54 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
kāpēc tu neliec viņam izvēlēties??? tu baidies, ka izvēlēsies viņu?
14.01.2011 13:59 |

Reitings 25
Reģ: 29.01.2009
Man ir divas lietas, ko teikt:
1.Ko pie velna tu vēl dari ar viņu ? Kā tad tu domā viņam parādīt, kas dzīvē ir svarīgāks, ja uzticīgi sēdi un gaidi viņu mājās un pārdzīvo. Tu esi finansiāli atkarīga no viņa ?
2. Tu saki, ka gribi meitenes acīs izlikties stipra un bla bla bla. Nesaprotu, kas tā ir par ''slimību'' tēlot to, kas neesi un izlikties. Varbūt dēļ tavas mūžīgās izlikšanās tava dzīve ir iegrozījusies šādi...Piedod par kritiku, bet es izturēt nevaru mūžam nīdošās un uzticīgās ''mājsaimnieces'', kas pacieša vīrā krāpšanu un pazemošanu.
14.01.2011 14:00 |

Reitings 2279
sugar.anny - Tie ir Tavi pieņēmumi, jo balstās uz vārdiņa "varbūt".. Tās ir informācijas druskas, kuras Tev ir pametis Tavs mīļākais.. Tu nekad nezināsi, kā ir patiesībā, jo vīrietis vienmēr būs tas baltais un pūkainais un sieva būs tā, kura nesaprot, nedod, nedara.. ne-.. ne-.. ne-... Bet nu tā jau nav tava problēma! Līdz brīdim, kad mazais velniņš Tevī iekšā neteiks vai nu - stop, pietiek, vai nu - dod vēl, es gribu vairāk! :)

bitīt_matos - Tu vispirms noskaidro, vai viņa patiešām ir Tava vīra mīļākā un tikai tad veido darbības plānus! Citādi beigās sanāks, ka no mušas uzpūtīsi ziloni (kā mēs sievietes mēdzam to izdarīt) un pēc tam kodīsi pirkstos... :)
14.01.2011 14:00 |

Reitings 165
Reģ: 12.08.2010
bitīt, man liekas, ka tu jau pati lieliski saproti, ka ar lepnumu, spītību un visu līdzīgo, tu neko nepanāksi, nekur nenokļūsi. Liekas, ka tu tik un tā mīli savu vīru - pie tā arī paliec. Tikai neaizmirsti mīlēt arī sevi. Kāpēc šaustīt sevi par to, ka tu nevari tagad paziņot, ka iesi prom, ja tu to nemaz nevēlies? Kāpēc sevi šaustīt, ka esi nonākusi tik neapskaužamā situācijā. PAT, ja tur ir bijusi daļa tavas vainas (un daļa viņa, jo pagale viena nedeg), tad tā ir pagātne. Tur tu vairs neko nevari mainīt, bet nākotni gan vari.
Varbūt, ka nav viss nemaz tik slikti kā tagad izskatās. Saņemies, ar tevi viss būs labi, to taču tu zini, vai ne?
Galvenais nepārstāt mīlēt (gan viņu, gan SEVI).
14.01.2011 14:02 |

Reitings 286
pelee, un ko tu pati darītu, ja būtu ar mazu bērnu un pilnībā atkarīga no vīra?
Te vajag rīkoties gudri ;-)
14.01.2011 14:02 |

Reitings 468
Ar meiteni taču nav jēgas runāt! Viņai ir 15! Tīņu vecums - iespītēsies un vēl vairāk tevi sāpinās! Viņa jutīs, ka ir pārāka par tevi!
Vīram ir jāizvēlas vai Tu un Jūsu bērniņš vai mazgadīgā!...
Šobrīd tavā vietā vāktu naudu kur vien var un meklētu darbu Rīgā (vienagla kādu)... un prom no mazā miesta, jo ja vīram neesi vajadzīga tad jāšķiras un aizmirst viņu tur nevarēsi... Tu vēl esi jauna un vari dzīvot tā kā gribās pašai! Galu galā, neesi taču viena - Tev ir tas mazais brīnumiņš, kuram Tu esi visa viņa pasaule (l) Domā par savu un mazā labklājību! Nav jēgas palikt pie veča, kuram smadzenes pakaļā!...
14.01.2011 14:05 |

Reitings 34
Pele, domāju, ka pēc maniem tekstiem, jau var secināt, ka nemaz neesmu stipra :-) Es tikai nezinu, par ko es varētu runāt ar šo mazo meiteni, ja viņa tāpat mani nesapratīs? Kā jau meitenes teica, viņai tagad ir laimes pilnas acis, jo no nabadzības ir tikusi ārā, ir radusi patvērumu un aizstāvību, to pusaudžu acīs, kuri viņu nīst, dēļ viņas izskata. Domāju, ka viņam tagad jūtas- tā kā, krutāka. Redziet, man tagad ir viss un iepūtiet man!Un es zinu, ka krutāka viņa arī jūtas, jo pat skolā bijusi lielījusies, cik forši viņai tagad esot.
Jā, es esmu no vīra finansiāli atkarīga, jo nav mums, te, miestā, ne darba, nekā. Apkārt ir nabadzība un, lai es pati varētu kaut ko ar savu dzīvi iesākt, man vajag materiālu atbalstu. Es minēju, ka gribu iziet kursus un sākt strādāt, bet pagaidām ir tā, kā ir.
14.01.2011 14:09 |

Reitings 25
Mertisa, es DOMĀTU ar galvu pirms kļūtu atkarīga no kāda, turklāt šis pieņēmums nav man aktuāls, jo man nav bērnu un esmu patstāvīga. Tā redzi ir izplatīta īpašība sieviešu vidū - sēž mājās ar sīko, ir nodrošināta, jāstrādā nav, bet kaut kā neviena nekad nepadomā par ēnas pusi - kas notiks tad, ja vīram tu vienkārši apniksi ? ;-)
14.01.2011 14:13 |

Reitings 25
Bitīt, tad ir laiks sākt tādai būt! :-)
Vai tev ir vecāki pie kā šobrīd aiziet vaikāda laba draudzene ? Vismaz uz pāris dienām uztaisīt draudziņam šoka terapiju ?
14.01.2011 14:15 |

Reitings 39
Reģ: 05.01.2011
Sunce. Vins principa neruna, tas ir tas, ko es izspriezu pec vinna uzvedibas, pec ta, ko vinam karojas utt. Plus esmu loti labi pazistama ar vina labakajiem draugiem, kolegiem, vakar iepazinos ar brali, bralenu. Tas nav viss tik sarezgiti, ka tev gibas izteloties.
14.01.2011 14:18 |

Reitings 165
pelee, tu tā tagad vari spriest tieši tāpēc, ka tev nav ne vīra ne bērnu. Realitāte ir citādāka kā mēs mēdzam iztēloties.

sugar.ann, kāds lepnums tavā tekstā! Jo tu taču esi gudrāka un krutāka, vai ne? Dzīve māca...
14.01.2011 14:21 |

Reitings 34
Pelee, jā, man ir vecāki, tikai viņi dzīvo stipri tālu un, lai aizbrauktu pie viņiem ir vai nu jagaida, kad nokusīs sniegs- jo pa ziemu ar auto es baidos braukt, vai arī man vajag stipri muskuļotu, spēcīgu vīrieti blakus, kurš palīdzētu man panest mazo un lielās somas :-D
Paldies, Jums, meitenes par atbalstu, sapratni un uzmundrinošiem vārdiem! (l)
14.01.2011 14:21 |

Reitings 34
Ingucīt, tā arī ir, kā Tu saki. Tie, kas uz savas ādas nav izbaudījuši, kas ir kas, tiem tā vienkāršāk viss liekās. Realitāte tiešām, ir savādāka, ja vien cilvēkam ir jūtas.
14.01.2011 14:25 |

Reitings 165
bitīt - un no otras puses tajā jaunības maksimālismā arī ir tas šarms - neko nezini, ne no kā nav bail, rīkojies drosmīgi un sasniedz daudz :))))
Turies, mīli sevi un raksti mums vēl kā tā situācija tev tur attīstīsies.
14.01.2011 14:26 |

Reitings 2279
sugar.anny - bla bla bla.. Neņem galvā. Your life is up to you!
14.01.2011 14:28 |

Reitings 104
Reģ: 01.03.2010
Man uzmanības vērtis likās ieteikums sakrāt naudu un taisīt savu B plānu. Tad, kad esi kaut cik nostabilizējusies pasūti viņu ar visu mazgadīgo piecas mājas tālāk.

tas tev arī palīdzētu to laiku līdz tam izturēt, jo ja ir mērķis, tad dzīvot vieglāk.

Un, ja tā pat būtu viņa ārlaulības meita, viņa pienākums jau sen bija Tev to pastāstīt un iepazīstināt, nevis paslepus kā piegulētāju vazāt.
14.01.2011 14:31 |

Reitings 34
Ingucīt, paldies, liels! Visām paldies! (l) vieglāk palika, ka aprunājos ar Jums un izkratīju sirdi. :-)
Baidos, ka situācija ari turpmāk būs tāda pati, kā līdz šim, jo tā turpinās jau pusgadu. Visu laiku domāju, ka viens cilvēks nevar taču ciest mūžīgi- kaut kam ir jānotiek, kaut kam ir jāmainās, lai mainītos pati situācija. Te jau daudz variantu nav- vai nu attiecības beidzās starp mani un vīru, vai tās beidzās vīram ar to meiteni. Šobrīd nemaz nezinu, ko es vairāk vēlētos- piedot, vai aiziet. Zinu, ka šaubu ēna mani mocīs ļoti ilgi un nu ļoti to negribētos. Gribu saņemties, un aiziet- lai lūdzās, ja kaut ko nozīmēju...viņš jau nu zinās, kur mani meklēt. :-)
14.01.2011 14:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits