Murgs, ne attiecības

Reitings 34
Reģ: 19.10.2009

Sveikas, meitenes! :-)

Nezinu pat ar ko, lai sāk...Attiecībās ar savu vīrieti esmu nonākusi neapskaužamā situācijā. Tas ir murgs, ko es šobrīd izdzīvoju. Liekās, ka dzīve ir apstājusies un es spēju eksistēt tikai no nervu un miega zālēm. Ģimene man ir svarīgākais pasaulē. Ja nav tās, tad neko man arī nevajag. Mums ir mazais, dzīvoju mājās, vīrs pelna naudu ar melnu darbu, viņš nodarbojās ar metālapstrādi. Telpu daudz, putekļu arī un vienam visu paveikt ir grūti, es to saprotu. Vasarā, kādu darbiņu pie viņa prasīt atnāca kāda 14-gadīga meitene. Vīrs viņu pieņēma- saka, lai jau piepelnās bērns pa vasaru, ja grib. Viņa tur slauka, tīra, nu vienvārdssakot- piepalīdz tajos saimnieciskajos darbos. Viss tas bija pieņemams līdz dienai, kad šī palīdzība pārvērtās manuprāt, vājpprātā. Ģimene tika aizmirsta. Tagad visur līdzi braukā šī mazā meitene (nu jau viņai ir 15) Vīram bieži jābraukā uz Rīgu darīšanās un visur viņa tiek ņemta līdzi...Viss viņai tiek nopirkts. Viņa tiek vesta izklaidēs uz kalniem, uz izklaides centriem, pa veikaliem, pa...visur, kur brauc viņš pats. Kad es prasu, kāpēc Tu mūs nekur neņem un ar mums negribi laiku pavadīt- viņš saka, nezinu- Tu man masīnā mūziku neļauj skaļi klausīties! Kā mani tracina tie saldie meli, tie pliekanie iemesli, tas nav vārdos izsakāms! Meitene šobrīd mācās 9.klasē. Skolu basto, lai atkal iesēstos mašīnā un ieņemtu manu vietu. Katru nedēļās nogali un darbdienas vakarus viņa pavada pie viņa, darbnīcā. Brīvdienās tur paliek pa nakti, bet nekas jau starp viņiem neesot, tā viņš man saka!!! Meitenes mātei arī nav iebildumu, jo naudu māte pelna viena pati, bez vīra. Ģimene ir nabadzīga, daudzbērnu, un meitenes mātei tā ir savā ziņā atslodze, ka meita i naudiņu saņem, i viss viņai tiek nopirkts, tikai nez, kā viņa uztver savas 15 gadīgās meitas un 43 gadīgā vīrieša attiecības?! Tā, kā normu? Viss ok., ka meita naktīs dzīvo pie precētiem večiem, basto skolu un ej nu sazin, ko vēl tur dara? Kad es vīram prasu, jautāju, kāpēc tā, kas un kā, atbilde ir viena- es negribu par to runāt, man negribas taisnoties un beigās vēl sāk bļaut un ārdīties, ka es pārāk daudz jautājumus uzdodu un gribu zināt, kas viņam var būt kopīgs ar šo bērnu, ka viņa spēj aizstāt ģimeni? Atbildi jau es pusgadu gaidu. Cik var klusēt, melot, neatbildēt, izlikties un galu galā sēdēt uz diviem soliem vienlaicīgi? Nesaprotu, ja mīl, vai tā rīkotos? Laikam nē. Esmu jau vairākas reizes lūgusi pārtraukt jebkādas attiecības ar šo meiteni, bet pretī esmu saņēmusi vai nu uzbļāvienu, ka esmu apnikusi, vai vienkārši dusmu pilnu klusumu...kā pret sienu! Jaunajā gadā nosolījās, ka turpmāk visu būšu es, bet tie bija tikai solījumi, atkal viss ir pa vecam. Nav vairs spēka. Nav kur iet, nav, kur aizbraukt un aizmirsties. Esmu es ar sagrautu, saskārpētu dvēseli un satrauktais mans mazais, jo visu redz un jūt. Arī viņam tēva pietrūkst, jo viņšs dzīvo tik pa darbu. Bailes pat domāt par viņa seksuālām attiecībām ar mazgadīgu meiteni...es nojūgtos, ja manas domas un apkārtējo aizdomas apstiprinātos!

Ko Jūs, meitenes, domājat par šo? (t)

14.01.2011 12:23 |

Reitings 165
Reģ: 12.08.2010
sunce, protams, dzīvē notiek ne tādi vien brīnumi. Reizēm seriāli nobāl
14.01.2011 13:13 |

Reitings 6
Reģ: 19.05.2010
Trakot un skandalēt NEVAJAG- vīrietis vēl vairāk muks no mājām. Pievērsies TIKAI sev un bērnam - miers ienāks sirdī. Vajag atrast kādu hobiju, interesi , kas piepilda !!! Nezinu, kā pašai liekas, bet vai tev negribētos kaut ko sevī, piemēram, ārienē , pamainīt ? Nokrāso matus, nopērc kādu apģērba gabalu.Ja ir iespēja, pieraksties kādos kursos. Vārdu sakot- darbojies, lai nepietiek ne laika ne spēka ne vēlēšanās domāt par vīru !!!!
14.01.2011 13:15 |

Reitings 39
Reģ: 05.01.2011
Nu, labums no piekersanas ir-ja vins neatzist to,ka viniem ir seksualas attiecibas(ja tadas ir,protams)un tu vinus pieker, tad tev vismaz ir fakti prieksa un vins nevar pateikt, ka tu esi traka un kaut ko iedomajies.
Es pati esmu milaakaa precetam virietim, kurs ir vecaks par mani 12 gadus. Es gan nekadus skandalus netaisu un neko neparmetu savu iemeslu del, nevis tadel,ka jaunaka, bet tas ir principa tas, ko lielaka dala viriesu mekle arlaulibas sakaros ar jaunam meitenem. Uzdavini vinai kaut ko un vina bus laimiga, neko neparmetis. It ipasi, ja meitene nak no nabadzigas gimenes, ka tu saki, tad, protams, ka vina ir apburta par to,ka beidzot ir sakusies dzive!
14.01.2011 13:16 |

Reitings 34
Nē, nē, tā nav viņa meita. Meitenes tēvs nomira tad, ka viņa bija vēl maza- šī nebūs seriāla cienīga situācija. :-)
14.01.2011 13:17 |

Reitings 2279
Reģ: 29.01.2009
bitīt_matos - kā Tu vari to zināt, vai tas ir viņa ārlaulības bērns vai nē! Jūs bijāt pazīstami un bijāt kopā arī pirms 15 gadiem??? Kāda starpība, ka viņš ir no Rīgas un nesen pārcēlās uz šo vietu.. Bez DNS analīzēm TU to nevari zināt!!! Padomā par to, pavēro! :D
Bet ja tomēr tā nav un sveša skuķe jauc ārā Tavu ģimeni ir daudzas lietas, ko var darīt, bet viens ir skaidrs - tas viss ir jādara ar skaidru, vēsu prātu! Pirmām kārtām Tev vajadzētu rast iespēju pavērot viņu attiecības klātienē - JA viņi ir mīļākie, tad pilnīgi noteikti skatieni, uzvedība, žesti to Tev pavēstīs. Bet varbūt vienkārši meitene ir atradusi tēvu (ja pat viņš nav viņas bioloģiskais tēvs), kura viņai nekad nav bijis un savukārt Tavs vīrs redz meitenē meitu.. Dzīvē gadās tāda savstarpēja jūtu ķīmija.. Diemžēl sievas bieži paliek zaudētājos, jo nespēj to saprast un attiecībās redz to, kā nav...
Ja tomēr viņi IR mīļākie, tad viens variants ir cīnīties par savu vīru, bet otrs - atzīt savu sakāvi un doties projām! Kuru Tu izvēlēsies, tas jau atkarīgs no Tevis! :)
14.01.2011 13:18 |

Reitings 165
bitīt, tu neesi vāja, tu vienkārši vēlies dzīvi nodzīvot skaisti un būt kopā ar sava bērniņa tēti. Tas nav nekas nosodāms.
Tas vai tu varēsi pēc šī visa palikt ar viņu kopā - tā ir tava darīšana, to tev neviens nevar priekšā pateikt. Bet to, ka tev šajā situācijā ir kaut kā jāizdzīvo un jālolo jūsu mazais, tas fakts.
Neieciklējies, tu šo problēmu nevari atrisināt.
Ir tāds labs teiciens, ka mums nav jācenšas ietekmēt lietas, kuras nevaram mainīt, bet jāmaina tās, kuras varam ietekmēt. Un jābūt lielai gudrībai atšķirt pirmās no otrajām.
14.01.2011 13:20 |

Reitings 2279
bitīt_matos - es Tev vēlreiz teikšu - BEZ DNS analīzēm TU nevari zināt - vai viņš ir viņas bioloģiskais tēvs vai nē! Cik nav dzirdēti varianti, kad mātes slēpdamas savus grēka darbus par bērna tēvu uzdod esošo vīru, nevis slepeno mīļāko??? domā, tas viss tikai filmās notiek?!
Un vēl jo vairāk, ja meitenes tēvs ir miris, kad meitene bija maziņa, vēl jo reālāks tos mans otrais attiecību variants, kur Tavam vīram un tai meitenei ir izveidojusies jūtu ķīmija kā starp meitu un tēvu! :)
14.01.2011 13:21 |

Reitings 34
Neesmu nekāda pelēkā pele. Man ir skaisti, gari mati, domāju, ka arī ar figūru viss ir ok.. es pucējos, jo tas man sagādā vismaz kādu prieciņu, es cenšos iet paceltu galvu un smaidīt citu acīs, ar mani, ārēji, viss ir kārtībā, bet mājās, kad es ienāku pa durvīm, es atkal sabrūku. Manī atkal uzgrūžās šīs domas, kāpēc tā, un atkal viss ir pa vecam. Manā miestā nav ne darba un ari kursi nenotiek, bet es tos gaidu un meklēju, sev tuvākās pilsētās. Pagaidām bez rezultātiem, bet ļoti ceru, ka man būs iespēja iziet pārdevējas kursus un tad, pa blatiņam iefiltrēties tuvākajā veikalā. Es ļoti ceru, ka tad, es aizmirsīšos un manī ienāks miers. šobrīd es to vienkārši nespēju.
14.01.2011 13:22 |

Reitings 6
Reģ: 19.05.2010
Kādas vīram attiecības ar bērnu ?
14.01.2011 13:24 |

Reitings 34
Vīram ar bērnu attiecības ir ideālas. Tajos brīžos, kad viņi ir kopā, viņi pieder viens otram. Cepuri nost viņam, kā tēvam.
Suncīt, es nezinu par jūtu ķīmiju viņu starpā, bet esmu bijusi vairākais reizes "starp" viņiem. Tad, viņi vienkārši savā starpā nerunā un tad, kad es pie viņa darbā parādos, tad meitene vienkārši kaut kur nozūd un nerādās līdz tam brīdim, kamēr es aizbraucu.
14.01.2011 13:28 |

Reitings 165
Bitīt, bet mieru tevī nevar ienest nekas no ārpuses, tas tev jāatrod pašai sevī, savā sirdī.
14.01.2011 13:28 |

Reitings 39
Tas ir mulkibas par to, ka skukis jauc gimeni. Ja virs neveletos uzturet attiecibas ar vinu, lai ari kadas sis attiecibas irr, vins tas neizturetu. Neticu, ka 15 gadiga meitene spetu noturet pieaugusu virieti bez vina pasa gribas. Viriesi, kas iet pa kreisi pasi sadu celu izvelas!
14.01.2011 13:29 |

Reitings 34
oj, enter netīšām nospiedās.

Tātad, kamēr es aizbraucu. Viņa pazūd no redzesloka. Uzrodās uz dažām sekundēm, paķer lupatu un pazūd. Vienreiz mums bija iespēja mašīnā kopā pabraukt, jo mēs viņu tā kā pa ceļam uz mājām paņēmām. Nu ko, lai saka, sēdēja mašīnā aizmugurē, skaļi smējās, dauzīdamās ar manu mazo aizmugurē un visu laiku uzstāja, ka vajagot apstāsties, jo viņai griboties pīpēt. es vīram klusu jautāju- un viņa tevi ta komandē arī? Uz ko protams atbildē bija klusums...tas saucās domā pati, kā gribi...nu kā, lai es būtu mierīga? nu kā? Cik reizes esmu teikusi- labāk rūgta patiesība, neka saldi meli? Kāpēc, vienreiz, par visām reizēm nevar pateikt- jā, ir attiecības un tad? Es to pārdzīvotu, izsāpētu, izārdītos, bet vismaz es zinātu, ka nav vairs jēgas cīnīties, ka esmu zaudējusi un man šīs attiecības ir jāatlaiž, nevis tā, kā tagad- mokos jautājumos un bojāju dzīvi gan sev, gan viņam.
14.01.2011 13:34 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Varbūt Tev ir iespēja parunāt ar pašu meiteni, tā mierīgi, bez pārmetumiem izskaidrot lietas ko viņa no pieaugušo pasaules vēl nesaprot. Protams, viņai šķiet aizraujoši, ka viņai tagad nu viss ir un sākusies pārticīga dzīve, protams, viņa vēl neapjēdz ka ar savu rīcību dara kādam(Tev) pāri...Gan jau viņa saprot un izmanto to, ka viņai ir vara pār Tavu vīru un šī spēle viņai patīk. Tāda kā mazā Lolita....
14.01.2011 13:35 |

Reitings 165
Izklausās, ka tavs vīrietis ir ļoti spītīgs. Ar tādiem nekā nevar neko sarunāt. Vislabāk uzliec ignore - viņam pašam sagribēsies kko mainīt, ar tevi aprunāties. Tik daudz pacietības vajadzētu...es pat nezinu vai kāds uz tādu ir spējīgs.
14.01.2011 13:37 |

Reitings 39
Nu bet vins nevelas no tevis skirties varbut! Tadel ari nevelas atzities, lai tu vinu nepamet!
Mans Virietis mil savu sievu, savu bernu, vinam vienkarsi patik, ka ir kads par ko parupeties, kads ar ko pavadit labu laiku kopa bez nekada spiediena, bez stridiem, tas viss ir ka speele nedaudz. Vins respekte mani, bet tai pasa laika ari respekte sievu, ja pateica, ka majas bus 12, tad ari bus majas 12, nevis pus 1. Un vins loti labi saprot, ka es ne uz ko nepretendeju musu attiecibas, es vinam nekad nezvanu, nekad neko neplanoju, ka vins velas, vins pats piezvana, sad tad pat parak biezi. Es esmu vinam tads ka glabins, vins ir precejies un ir laimigs par un ar savu gimeni, bet tai pasa laika vins vel ir jauns gan vecumaa, gan dvesele un gribas kadu dveseles radinieku ar ko visa dalities.
14.01.2011 13:39 |

Reitings 2279
Nezinu.. lasot to visu es arvien vairāk un vairāk domāju par to, ka viņi nav mīļākie.. Bet tavam vīram vienkārši ir ļoti bail TEV pateikt to, kā ir patiesībā! Iespējams, viņš zina, ka tu to nevarēsi pieņemt, tāpēc izvēlas klusēt! Iespējams, ka tieši mirklī, kad Tu nogursi no tā visa un pateiksi - viss, man pietiek, es izvēlos aiziet - viņš atvērsies.. Ja vien mīl Tevi un jūsu mazo pietiekami stipri... BET - neuzdod jautājumus, uz kuriem neesi gatava saņemt atbildes! Un neizsaki ultimātus, kurus neesi gatava pati realizēt vai pieņemt!
14.01.2011 13:40 |

Reitings 165
sunce, tu pateici vienkārši kā naglai uz galvas!
14.01.2011 13:42 |

Reitings 2279
sugar.anny - interesanti - un kāpēc viņa sieva nav viņa dvēseles radinieks?! Kāpēc tai ir jābūt kādai citai? Muļķības! Atzīsti, ka vienkārši ir tādi cilvēki, kuri nespēj būt attiecībās tikai ar vienu sievieti, kuriem vajag to intrigu, to slēpšanos, to mānīšanos.. Tas vienkārši IR viņu asinīs!!!

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
tu pieļāvi tādu situāciju pati, tu sēdies vienā mašīnā ar viņa mīļāko, līdz ar to tu viņam atļauj iet pa kreisi... vajadzēja pasūtīt to meiteni pie visiem velniem, jau tad, kad tur kaut kas sāka veidoties... viņa IR tavā vietā! tev ir jāatver acis un jāsaprot tas, ka vīrs tevi krāpj! krāpšana NAV tikai seksuālas attiecības, manuprāt...kaut gan esmu pārliecināta, ka tādas viņiem ir! nesen braucot transportā dzirdēju draudzeņu sarunu - ar kuriem vecāko klašu pui';siem gulējušas un k;ads kurš ir gultā... viņām bija max 13 gadi!!!
nostādi viņu izvēles priekšā - tu un bērns vai tā meitene.

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits