ikdienas rūpes par sevi

Reitings 416
Reģ: 21.10.2010

Sveikas!

Gribēju painteresēties, kā jūs par sevi rūpejaties ikdienā - sporta aktivitātes, procedūras, ko veicat utt. Un, cik daudz laika jūs, teiksim, dienā tam atvēlat? Vai nav grūti ieplānot sporta klubu, ja ir gan darbs, gan mācības?

Cik esmu novērojusi, tad daudzas sievietes "sarosās" pirms pavasara iestāšanās - pastaigā pāris reizes uz sporta klubu, mājās nedaudz sev pievēršās un pēc kāda laika visam atkal atmet ar roku līdz nākamajai "kampaņai". Vai jums ir gribasspēks regulāri, katru dienu rūpēties par sevi?

14.01.2011 03:11 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
A es vispār daudz kur izbraucu uz dabas dāsnuma rēķina. :-P
Matus nekrāsoju, āda man laba, par svaru nav jāuztraucas. Es esmu dabīga. Apmāta ar kopšanos neesmu, bet vienmēr esmu formā.
14.01.2011 04:09 |

Reitings 378
Reģ: 14.04.2010
dusha-katru dienu
katru riitu seju palutinu ar dienas kreemu,baigi patiik kad spiid aada-izskataas daudz koptaaka,nu un plus sejas masaazha uzklaajot kreemu.
kkur reizi nedeeljaa nolakoju nagus
uzacu korekcija reizi 4 dienaas
sad tad uzlieku kaadu masku gan sev gan arii draugam,vinjs labpraat :-D
meegjinu katru dienu vismaz 50 presiites uztaisiit:d
sad tad paskrienu,bet pavisam biski:d
meikapu lieku kad uznaak,varbuut 2 reiz nedeeljaa kraasojos,taapat smuka:d
14.01.2011 04:27 |

Reitings 34
Reģ: 12.01.2011
Man arī par svaru nav jāuztraucas, bet ar fiziskām aktivitātēm nodarbojos - jo man tas patīk un dod spēku, un - es uzskatu, ka skaists ķermenis ir trenēts ķermenis. :-)

Un veselīgs uzturs - tas nav kampaņveidīgi. Es domāju, ka nepareizs ir tas sabiedrībā kultivētais viedoklis, ka tie, kas ēd veselīgi - tie badojas. Arī manas draudzenes uzzinot, ka es neēdu neveselīgas lietas, kādas ēd viņas - bulkas, šokolādes starpbrīžos, aizdzerot ar kokakolu vai sprite... Es badojoties un mokot savu organismu. :-) Nu ko - pasmaidu un dzīvoju tālāk.

Domāju, ka būtu pastiprināta uzmanība jāpievērš uzturam, tā kontrolei jau bērniem skolas vecumā. Tas nav normāli, ka skolas ēdnīcā, piemēram - bērniem vienīgais ēdiens, kas ir pieejams - ir tas, kas tiek pagatavots konkrētajai dienai. Piemēram - makaroni ar malto gaļu. 1) pat ja nav nekādu problēmu ar lieko svaru, baltie makaroni nebūtu jāēd, jo tiem nav nekādas vērtības. 2) maltā cūkgaļa ir taukiem pārbagāta un velns vien zina, no kā tā ir samalta. Tāpat arī rosols, citi majonēzīgie salāti... Treknās zupas, kam tauki vien pa virsu peld. Cīsiņi!!! Saldajā vēl bulciņas... Un tad brīnās, ka aizvien vairāk un vairāk bērniem ir liekais svars jau bērnībā. (s) Mani bērni skolas ēdnīcās neēdīs. :-D :-P

Ak jā, ko gribēju ar to pateikt - visi šie produkti, ar sliktajiem taukiem sastāvā... Kā arī čipši, kartupeļi frī un tamlīdzīgi junkfoodi PAT ja neietekmē jūsu figūru pašreiz, to var sākt darīt nākotnē, jo vielmaiņa ar gadiem palēninās. Un otrkārt, tas ļooooti negatīvi ietekmē veselību - nogulsnējas asinsvadu sieniņās, radot pastiprinātu daudzu slimību risku. Un vēl un vēl un vēl un vēl...
14.01.2011 04:42 |

Reitings 34
Reģ: 12.01.2011
Tur nebija domāts kautrīgais smaidiņš, bet gan :-(
:-D
14.01.2011 04:43 |

10 gadi
Reitings 1186
Reģ: 09.11.2009
Es vingroju mājās.Katru rītu.
Protams,duša,katru rītu un vakaru.Ieziežos pēc dušas ar kādu losijonu,visādi līdzekļi matiem(izņemot visādas dabīgās figņas.Nepatīk man matos ziest kkādus smirdīgus novārījumus utt).Krāsoju nagus pēc garstāvokļa...
Neko īpašu nedaru.Nepatīk pārspīlēt.
Monologs par briesmīgajām skolas ēdnīcām un briesmīgo pārtiku,ko ēd pārējie uz mani neatstāj iespaidu.Man garšo makaroni ar mērci un es tos turpināšu vismaz pāris reizes mēnesī ēst.
14.01.2011 04:52 |

Reitings 2925
1x mēnesī
skropstu profilakse
nagu profilakse
vaksācijas
frizieris

1-2 reizes nedēļā solārijs

katru dienu pūderis un sejas krēms (ziemā)
regulāri raustu uzacis

patīk vanna,bet nav laika gulēt :-D

sejas āda man ir ļoti laba,nav ne pumpu nekā,tāpēc nekādas procedūras neveicu.

ar sprotu nenodarbojos vispār..nav ne riepas,ne celulīta :-D
14.01.2011 05:26 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Varbūt arī vajadzētu piestaigāt līdz sporta klubam, bet man tiešām tam nav laika. Bieži saka, ka atrunas, atrunas, taču mans dienas režīms ir tāds, ka mācības līdz ~16:30, tad mājās un pa pusstundu jāsataisās lai skrietu kursiem. Pēc tiem mājās esmu ap 21:00, un mācīties arī kādam vajag. :-) Bez tā visa vajag arī atrast laiku ēšanai un atpūtai.
Vārdu sakot, pat gribot nespēju šādā ikdienā atrast stundiņu sportam. Par visu citu, daru to, ko vairums sieviešu - ikdienas duša, ķermeņa krēms, reizi pati sev uztaisu manikīru un pedikīru, ar ko saprotu elementāru sakopšanu, nevis izlīmīšu līmēšanu uz nagiem. :-) Vēl tādi sīkumi kā sejas maskas uzlikšana un tamlīdzīgi, bet tas gan daudz laika neprasa.
14.01.2011 05:58 |

Reitings 306
Reģ: 14.10.2010
Chantelle,Tu mani iedvesmoji,jābeidz slinkot :-D
14.01.2011 11:52 |

Reitings 7596
agrak stradaju 2 darbos,gaaju 2 sporta klubos un visam pa vidu veel maaciijos :-D agrak biju traks skuķis :-D
a peedeeejos 2 gadus shad tad apmeklēju sporta klubu(6 gadus gandriz nogaju katru dienu lidz saslimu ar aknam un nedrikstu parslodzi taisit),taa paskrienu laukaa vai eju garas pastaigaas,majas vingroju un griezhu rinkji.Reizi mēnesī apmeklēju atputas kompleksu(peldu,sutinos pirtinjas utt)Sekoju uzturam,lietoju ļoti labu un pēc iespējas dabiskāku kosmētiku un tml līdzekļus. Ikdienā cenšos nekrāsoties bet tikai tad ja eju uz darbu,skolu vai kādu svarīgu tikšanos.Protams pavasarim tuvojoties piedomāju pie smukām drēbītēm,laukā biežāk skrienu :)
Par gribasspeku runajot esmu pieradusi pie shada dzivesveida un tadas lietas man ir pašsaprotamas ka nav sevi vairs jasapurina sportot vai kko tml darot!
14.01.2011 11:53 |

Reitings 2170
Es par sevi ļoti rūpējos, jo mans izskats man tāds ir vienīgais un, diemžēl, izskats ir tas, kas izmaiņām ( piemēram, vecumam ) pakļauts visvairāk.
Katru dienu es seju mazgāju un kopju ar atbilstošiem līdzekļiem, katru otro dienu pirms gulētiešanas uz sejas smērēju naktssveču eļļu pret iekaisumiem un vienkārši labākam izskatam. Divas reizes nedēļā es lieku sejas masku. Reizi nedēļā matus lutinu ar olīveļļu un apmeklēju solāriju. Reizi mēnesī eju uz vaksāciju, pie friziera, agrāk gāju arī uz nagu profilaksi, bet šobrīd esmu gēlu noņēmusi.
Tāpat es cenšos ēst labu pārtiku, lietot kvalitatīvu kosmētiku, labi izgulēties un būt laimīga, jo nekas nav skaistāks par laimīgu cilvēku.
14.01.2011 12:46 |

Reitings 306
Reģ: 14.10.2010
Magdalēna,kur var iegādāties naktssveču eļļu,aptiekās?Esmu dzirdējusi, ka laba,gribu pamēģināt ;-)
14.01.2011 12:51 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Esmu slinka.Sports tagad 2x nedēļā.Gribu 3x,bet nesanāk laika.Sejas krems,toniks,duša,matu maskas man ir pašsaprotamas.Es atvainojos, bet kā duša var būt saistītia ar lutināšanu?!Tā ir higiēnas ievērošana.
Ķermeņa kremu reti lietoju,man nepatīk zieķeties.Kādreiz to nožēlošu.
14.01.2011 12:52 |

Reitings 2170
Nezinu kurās aptiekās, es pērku Vom Fass veikalā.
14.01.2011 12:54 |

Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010
6x ned.sports
1x mēn.vaksācija
1x mēn.pedikīrs
2-3x mēn.solārijs
pēd. laikā pie friziera eju retāk 1-3x mēn.
uz spa eju vidēji 6x gadā
2x gadā uz sejas tīrīšanu
matus mazgāju 2x ned.
Nav grūti, visu varu apvienot, jo viss turpat netālu no mājām atrodas un darbs arī mājās, protams sanāk celties 7 un gulēt eju ap 1.
14.01.2011 12:57 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
Agrāk biju apzinātākā, tagad slinka pēc vella :(

Sejas mazgāšana un krems man arī ir pašsaprotamā lieta (dienas krēms - vienmēr, nakts krēms - dažreiz, sanāk pāris reizes nedēļā ;)) Pēc dušas man arī nepatīk zieķēlēties un tāpēc to daru samērā reti - ne katru reizi točna, ko arī pusītei daudz ķīmijas nepatīk, īpaši ar izteikto augļu garšu, kas gan patīk man pašai :)

Vienreiz nedēļā mēģinu rīkot sev mājas SPA - vanna, pillings, visādas maskas, uzaču korekcija utt., var būt varianti..

Sports - tagad veselības dēl daudz ko nevaru, arī cilāt smagumus, atliek pietupieni mājās un garās pastaigas.
14.01.2011 13:13 |

Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010
Protams katru dienu arī sejas krēmi un ķermeņa sviests, losjons.
Vannā eju 2-3ned.un, tad pusstundu relaksējos,pievienoju lavandas sāli vai pienu, pārējā laikā duša.
14.01.2011 13:20 |

Reitings 104
Reģ: 01.03.2010
eh.. salasijos kādas Jūs visas aktīvas, ka man pilnīgi kauns palika.
Es visu laiku runāju par sportošanu, bet nekādi nevaru saņemties. Es esmu pagalam slinka.
Pīpēju jau diezgan sen, ēdu samērā neveselīgi un nevaru savu dienu iedomāties bez kafijas.

Nav tā, ka es esmu galīga cūka, jo kopju sevi ar maskām, eļām, masāžām, kosmētiku utt, bet sports man noderētu, jo jau jūtu pāris liekas riebiņas uz ķermeņa.

līdz es uzvilkšu peldkostīmu es vēlētos no tā tikt vaļā.
14.01.2011 14:45 |

Reitings 104
Reģ: 01.03.2010
eh.. salasijos kādas Jūs visas aktīvas, ka man pilnīgi kauns palika.
Es visu laiku runāju par sportošanu, bet nekādi nevaru saņemties. Es esmu pagalam slinka.
Pīpēju jau diezgan sen, ēdu samērā neveselīgi un nevaru savu dienu iedomāties bez kafijas.

Nav tā, ka es esmu galīga cūka, jo kopju sevi ar maskām, eļām, masāžām, kosmētiku utt, bet sports man noderētu, jo jau jūtu pāris liekas riebiņas uz ķermeņa.

līdz es uzvilkšu peldkostīmu es vēlētos no tā tikt vaļā.
14.01.2011 14:45 |

Reitings 2087
Paldies dabai par to, ka man nav jāsporto, pietiek ar pastaigām, kuras nav kā rūpes par sevi, bet gan patīkama izvēle. Sejai virsū nezieķēju pilnīgi neko, izņemot ledu. Un matiem tiek vitamīni, maskas, eļļas, masāža, izcila friziere. Piedodiet, bet uzacu korekcija, vaksācija, nagu profilakse, mazgāšanās utt. īsti nav rūpes par sevi, bet ikdiena. Žēl, ja daudzas tā neuzskata. (Ja gribējās vienkārši daudz ko minēt, tad derēja arī ausu tīrīšana, kosmētikas noņemšana vakaros un roku mazgāšana, atnākot mājās :) )
14.01.2011 15:28 |

Reitings 69
Reģ: 19.03.2012
Ēdu veselīgi, skrienu, sportoju (kad sanāk) ;D ununun pildu vingrinājumus mājās.. ;]]
22.04.2012 00:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits