Vidusskolai,neko baigi sarežģītu.Es patiešām mēģinu kko rakstīt un domāt,bet man nekad nav padevies izdomāt neko garu,es varu tikai īsi un konkrēti svarīgāko.Tāda man tā lieta,tapēc vaicāju :-)
Vienkārši, ja ir doma iet uz augstskolu, iesaku saņemties un tomēr pašai uzrakstīt, pacensties. Jo augstskolā referāti, kursa darbi.. prātā sajuksi, ar tādu attieksmi. :-D
Tur jau tā lieta,ka tas man atkritīs,tākā paldies dievam nedarīšu neko tādu,kas man sagādā stresu un galvassāpes,it īpaši tādēļ,ja man to nevajag,nevis kādam labumam. :-)
Es laikam biju iedomājusies kko mazāku.Gan jau es arī prasītu tādu pašu summu.Muļķīgi biju iedomājusies,ka kādam nav darba un kkādu naudu arī vajag un varēs par jebkādu :-D
Šaubos,ka manā skolā tā būtu,bet tas būtu perfekti :-D Tev kkāda īpašā skola?Nu es biju rēķinājusies līdz 7ls.Laikam smieklīgi :-D nav jau obligāti kkas ''jāpēta'' teorētiski var jau arī var kko salīdzināt vai pārbaudīt,nu tādā aptauju līmenī :-)
Vienīgais rēķinies, ka tev tas darbs būs jāaizstāv un ja tu neesi viņu rakstījusi tad tā švakāk. Ā, un vēl jābūt ir skolotājam pie kurš ir tavs vadītājs.
Vienīgais rēķinies, ka tev tas darbs būs jāaizstāv un ja tu neesi viņu rakstījusi tad tā švakāk. Ā, un vēl jābūt ir skolotājam pie kurš ir tavs vadītājs.