es arī pie reizes pajautāšu - man ir ausīs caurumi, kādu laiku auskarus nebiju nēsājusi, tie gandrīz bija aizauguši. ielikt var, bet sāp, arī laikam parādās bumbulītis. ko palietot, lai viss ok? :) vai tāpat pāries?
wow pie pārējiem 7 :-O :-) es nesadūšotos, laikam :-P
patīri ar ko dezinficējošu un kumelītēm. :-)
un luxurie, arī man bija praktiski aizaudzis. pabakstīju, caurdūru ar parasto adatu, un bija ok. galvenais, visu nodezinficēt
Esmu laikam pārāk samiegojusies..virsrakstu izlasīju bez auss. :D :D :D
Es aizcilpotu pie kosmetologa atpakaļ un atrādītos. :-P Nu jā ūdeņradis arī labs dezinfekcijai. Galvenais neielaist infekciju. Galva tomēr. Kā man kosmetologs reiz teica, viss kas ir iekaisis augstāk par mutes līniju jau ir nopietni. Turies!
ar ūdeņraža pārskābi tīrīt nevajag.. tas neļauj sadzīt.. kad dūru caurumiņus man teica, ka katru dienu auskars (ar ko dūra) jāņem ārā un jātīra, lai nav strutas virsū un caurumiņš jāpatīra ar kliņģerīšu tinktūru ...
Tas, ja sadzijušā caurumiņā ir ciets iekšā - tas varētu būt normāli, jo veidojas rētaudi un tie var būt sabiezināti... ja vien nav sāpīgs vai kāda cita veida diskomforts.. man pašai arī ir tāds kā cietāks tunelītis...
Var jau būt arī tas, ka tam caurumam nepatīk konkrētais metāls. Jo man ļoti sapampa un pūžņoja, kad ilgāku laiku ausī bija bižutērija.
Var tīrīt arī ar parasto šņabi. Es vienmēr tīru ar to.