vīrieši versus sievietes

10 gadi
Reitings 58
Reģ: 12.07.2010

man labāk patīk kontakēties ar vīriešiem kā draugiem, nevis sievietēm, jo vīrieši liekas patiesāki, jaukāki, turpretī sievietes liekas klačas, intrigantes utt. ar večiem var forši par visu padiskutēt, a sievietēm jau nepatīk citas, kam ir viedoklis.

Kā ir jums?

06.01.2011 22:44 |

Reitings 696
Reģ: 03.11.2010
burning - Patiesība, tur nevis sievietēs ir vaina, bet gan tur, ka trūkst uzmanības, ko noteikti vienmēr saņems no puišiem. Draugos būt ar vīriešiem ir lielisks veids kā pacelt savu pašapziņu un dzirdēt komplimentus. Tas atgādina vidusskolas laikus, kad tai kurai vairāk bija puišu draugi, tā ir krutāka, nu tjip uz to pusi.
++++ :-)
07.01.2011 00:39 |

Reitings 517
Reģ: 29.01.2009
Veči tak neko nesaprot par mūsu problēmām :D
Ar džekiem sarunas +- sanāk kā koķetēšana, jokošanās par un ap. Nekādas nopietnās sarunas nesanāk. Ar meitenēm vismaz zini, ka tev viņai nav obligāti jāiepatīkas. Daudz vienkāršāk kontaktēt. Kaut ne jau apzināti,bet tīri instinktīvi, gribas iepatikties džekam, likties pietiekami simpātiska, gudra, apķērīga un jauka.
Ooo jā, tač stilīgi teikt, ka man labākie draugi ir tikai un vienīgi vīrieši :D
07.01.2011 00:46 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
vajag mācēt rnāt ar cilvēkiem, tad nebūs tā, ka patīk kontaktēties vairāk ar vīriešiem, t.i ar sievietēm uzmanīgi jāapejas, jo nevar izkratīt sirdi, pārlieku uzticēties utt....
07.01.2011 03:37 |

Reitings 631
Reģ: 28.12.2010
Lai arī man ir labs draugs vīrietis, kuram varu stāstīt par attiecību problēmām, tomēr nevaru ar viņu runāt par kkādām sieviešu ģēlām, kautvai mēnēšreizēm un tamponiem :-D (padumš piemērs). Vnk man būtu kauns par to runāt. Tādēļ visas tās lietas apspriežu ar draudzenēm.
07.01.2011 03:41 |

Reitings 2336
Vīrieši-patiesāki un jaukāki? :-D Kā tad :-D Te drīzāk izskatās pēc "Es esmu labāka par pārējām sievietēm, jo pārējās nav tik foršas kā es". Bet kolīdz kāda ķibele attiecībās ar vīriešiem, tad meklējam taču sievieti, kurai pastāstīt, kādi tie vīrieši kretīni, vai ne tā? :-D
07.01.2011 04:08 |

Reitings 336
kopsh bernibas vienmeer labak esmu sapratusi ar virieshiem. Man vinji liekas interesantaki, patiesaki ar labaku humora izjutu kaa sievietes.
07.01.2011 14:29 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
man ir liidziigi kaa wathermelon...nespeeju viirieti uztvert kaa draugu, diemzeel, nezinu kaapeec taa ir, bet taa ir, jo tik tieshaam vienmeer beigaas sanaak, ka vai nu man rodas kaut kaadas simpaatijas vai nu vinjam. taa kaa labaak manaa gadiijumaa neizaicinaat :D taa kaa man viirieshi ir vairaak pazinjas, nevis draugi. viens draugs bijis ljoti senu laiku atpakalj, labaakais pie tam, ar mani laika biezaak pavadija nekaa ar savu draudzeni, bet viss stulbi beidzaas, jo saklausiijies no citaas veceneem klachas par mani un pats nemaz man nebija jautaajis vai tas tieshaam taa ir :D kaut kaa taa.
07.01.2011 14:51 |

Reitings 12651
nu, šobrīd, piemēram, mans mīļākais sarunu biedrs ir vīrietis... ~10 gadus vecāks par mani un ne-latvietis, ir tik interesanti, jo..nu, tā ir vispār pilnīgi cita pasaule. :-)

Bet vispār man kaut kā ir abi vienlīdz labi draugi - gan sievietes, gan vīrieši, laikam man vienkārši laimējas sapazīties ar pareizajiem cilvēkiem. :-P Un tas, ka vīrieši nemēdz būt klačas un intriganti - muļķības un kādas vēl (es nesaku, ka visi vienā maisā bāžami)!
07.01.2011 14:57 |

Reitings 5
Vīrieši. un no saviem mīļotajiem vīriešiem (tikai draugiem) es secinu, ka arī viņi jūtas labāk sieviešu kompānijā, kurā viņi var justies brīvāki runājot par mazliet intīmākām tēmām.
09.01.2011 03:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits