Esmu meklējusi info par šo bet vienīgais zināmais veids ir OK.
Un arī to var izmantot tikai tās, kas jau lieto, nevis pēkšņi.
Vot tas ir viens no super bonusiem, ko dod ok 8-)
es nezinu cik tas palīdz, bet esmu dzirdējusi par citronu sulu, ka itkā aizkavējot mēnešreizes. vienreiz pati mēģināju, sanāca kāda 1-2 dienas, bet iespējams tā tikai bija sakritība...
vēl jau ,man der paātrināšana...jo 1dien butu jābūt... ja es dabutu gatavu ka rit, vai velākais parīt sākas un tad labi liidz 2dienai, bet tas man arii dereetu... moš ir kāda recepte lai paātrinātu? :D
šodien vajadzēja sākties manām laimīgajām dienām, aizkavējās maitas, bet es gribu beidzot sākt dzert ok..
gaidu ar nepacietību viņas.. tātad man ar noderēs, kā panākt, lai viņas ātrāk sāktos :)
Rose, dzer daudz citronu sulas.. Tev viņas būs īsākas.. ;)
Nu daa. Ko gan randiņa dēļ nedarīsi( varbūt kļūdos)
Kapēc čakaret māti dabu? Labāk būtu priecājusies ka tādas ir,un ļauj lai viss rit savā ritmā. Ja tāda vēlme Tev ir vīrieša dēļ,tad diezgan nozēlojami! Es gan liktu lai pagaida, kad pāries manas svētku dienas!
arī sāku regulāri nodarboties ar MR aizkavēšanu vai samazināšanu, bonusā vēl diēta, protams, ne jau drastiska, bet tas arī ietekmējot ciklu, ja vajag 1 reizi samazināt vai aizkavēt, tad var riskēt, bet ne ilglaicīgi :-) citronu sula tiešām samazina MR.
ā nu ar vienu reizīti gan jau neko nenodarīšu.
īsti nesaprotu.
Tas citrons aizkavē vai samazina mēnešreižu apjomu/ilgumu?
Tagad liakam mans mērķis ir paātrināt mēnešreižu atnākšanu un izdarīt tā ,lai ir īsakas un vieglākas.
Ceru ,ka ir reāli no 5dienam uz 3. :D
nu jā, tas jau nekas, ka dabas māte čakarē sieviešu dzīvi (e)
bet kas notiks, ja sadzeras plūmju sulu+kanēli ar daudz citronsulas? :-D būs kādreiz tiešām jāizmēģina, tikai žēl, ka pat tad, kad nopērku kādu citronu tējai, tie visbiežāk paliek veci, kaut kā man tie neiet iekšā :-/
es tieši par to pašu domāju... Man pat izveidojies plāns, tagad neko nedarīšu..gaidišu,kad 1dien sāksies, un tad dzeršu to pluumju kaneelja miksli un arii citronu eediishu... :D ceru ka paliidzees...
buutu ideaali ja man izdotos panaakt ka 6dien mr sākas. :D