idiote

Reitings 677
Reģ: 05.02.2010

Nu luuk, shodien dzirdeeju lieliskus komplimentus no sava viiriesha puses.

izdomajam cept piradzinus,sataisu miklu un uzlieku uz pliits siltumaa ( esam pie vina laukos), un sis atskrien un nem nost, jaaliekot ledusskapi.

arii galu piradziniem esmu sagriezusi par resnu,tieshi tapec mani edieni vienmer ir negarshiigi deel lieliem resniem gabaliem, un tieshi tadel arii manaa gimenee visi ir resni..

vienvaardsakot,kaa kaut kas nenotiek vinam pa praatam,tad nu esmu idiote,dura,debilike..

tas viss itkaa jau pierasti, jo saprotu,ka vins censas izcelties, nekad neko nedariis,ja nezinaas kaa dariit, un citi cilveeki gudraaki par mani..

viss jau arii notiek dusmu iespaidaa un looti reti,un te atkal viena no taam reizeem (e) peec tam protams censas pielabinaaties, bet ka sitaa var dariities?

pats stulbaakais ir tas,ka netieku prom no sejienes.. :( un tagad to loooti gribas! sirds vienkaarsi pliist uz puseem..

gribeeju tikai pastaastiit..

un tagad man jaiet atpakal,jo vins ir no tiem cilveekiem,kas viens neko nedara.. (e)

04.01.2011 21:29 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
nu labi, labi, sorry, es jau tikai tāpat!Man tas liekas kaut kā nereāli visu tik šausmīgi idealizēt!Bet nu ok, varbūt tā tiešām notiek!Es vienkārši zinu, cik pati mēdzu asa būt, tapēc nesaskatu neko traku tajā, ja džeks ir tāds pret mani!
06.01.2011 18:47 |

Reitings 536
Reģ: 06.08.2010
kattei zb, nu katrs jau veido tās attiecības pa savam. Nu teiksim mūsu attiecības tas būtu kaut kas ārkārtējs,ja kāds kādu nosauktu par stulbu, muļķi, debīlu utt.

Mēs pakašķējamies augstos toņus, klusums 10-20min un viss atkal ir labi. :-D
06.01.2011 18:53 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Nu tas tak skaidrs, bet nu es neticu, ka pēc viena pateikta vārda "muļķe" uzreiz sekotu šķiršanās ;-) Nu neticu un viss, bet tas lai paliek manā ziņā :-D
06.01.2011 18:57 |

Reitings 142
Reģ: 29.01.2009
Bļe, man vienreiz gadījās džekam ar kāju iespert, jo viņš flirtēja ar citu klubā un tā debīlās divu nedēļu attiecības beidzās.
06.01.2011 18:58 |

Reitings 1607
Reģ: 26.05.2010
Jā, mēs ar draugu ar mēdzam viens otru nosaukt "smukos" vārdiņos dusmu uzplūdā, bet tas tāpēc nemazinās mūsu jūtas vienam pret otru. Visiem gadās tā un sitā, bet dēļ tādiem vārdiem, kuri ir nenozīmīgi, neuzskatu, ka vajadzētu pārtraukt attiecības! Un ne jau katrs tāpat vien tagad Tevi nosauks par - "idioti, muļķi, stulbeni" utml.
Un ir jāatceras arī tas - neviens nav ideāls! Kā arī - nedari otram, to ko nevēlies, lai Tev atdara!
06.01.2011 19:00 |

Reitings 536
Reģ: 06.08.2010
katte, nu ja godīgi es to ļoti ilgi nepiedotu un nezinu kā būtu ar pašām attiecībām. Nu katram mums avi uzskati un normas attiecībās.
:-) Un katram arī sava pieredze. Kas vienam liekas" Nu kā tā var?", citiem tas nav nekas īpašs
06.01.2011 19:01 |

Reitings 677
Reģ: 05.02.2010
katte es arii neticu, bet te laikam meitenes domaa peec n reizeem ;-)
06.01.2011 19:30 |

Reitings 324
Reģ: 30.08.2010
Redziet, meitenes, man liekas, ka katrai ir sava lieta, kas ir un kas nav attiecībās pieņemama. Man, piemēram, liekas ok, ka dusmu iespaidā attiecībās arī lamājas uz otru. Mēs abi tā daram pāris reizes gadā, jo tā taču vienkārši izlādē emocijas.Bet citas uzreiz kravā mantas, ja otrs nolamājas. Turpretī man neliekas ok, ja vīrietis neizrāda interesi kā te daudzām (pēc diskusijām spriežu) ir, man neliekas ok, ja nepilda solīto, ja staigā apkārt mani nebrīdinot utt. Citas atkal ar manis nosauktajām lietām ļoti labi sadzīvo. Tāpēc īsti nesaprotu pamācīšanu, jo nu katra esam atšķirīga un atšķirīgas prasības no attiecībām. :)
06.01.2011 23:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits