idiote

Reitings 677
Reģ: 05.02.2010

Nu luuk, shodien dzirdeeju lieliskus komplimentus no sava viiriesha puses.

izdomajam cept piradzinus,sataisu miklu un uzlieku uz pliits siltumaa ( esam pie vina laukos), un sis atskrien un nem nost, jaaliekot ledusskapi.

arii galu piradziniem esmu sagriezusi par resnu,tieshi tapec mani edieni vienmer ir negarshiigi deel lieliem resniem gabaliem, un tieshi tadel arii manaa gimenee visi ir resni..

vienvaardsakot,kaa kaut kas nenotiek vinam pa praatam,tad nu esmu idiote,dura,debilike..

tas viss itkaa jau pierasti, jo saprotu,ka vins censas izcelties, nekad neko nedariis,ja nezinaas kaa dariit, un citi cilveeki gudraaki par mani..

viss jau arii notiek dusmu iespaidaa un looti reti,un te atkal viena no taam reizeem (e) peec tam protams censas pielabinaaties, bet ka sitaa var dariities?

pats stulbaakais ir tas,ka netieku prom no sejienes.. :( un tagad to loooti gribas! sirds vienkaarsi pliist uz puseem..

gribeeju tikai pastaastiit..

un tagad man jaiet atpakal,jo vins ir no tiem cilveekiem,kas viens neko nedara.. (e)

04.01.2011 21:29 |

Reitings 883
Reģ: 24.03.2009
Nu man nevarētu būt neviens sirdij tuvs, kurš sauktu mani par, citēšu - "idioti, duru, debīliķi".
Man žēl tevis, bet pati vien esi vainīga.
04.01.2011 22:18 |

Reitings 677
Vins vienmer ir bijis paraks par citiem.
vienmer visu zina labaak, tikai nedaris.
vajag,lai butu blakus, patiesiibaa mazsn beerns..

es pat nezinu kaa rikosos talaak,
jo visadi citaadi viss jau ir ok. un man shogad japabeidz skola, un vajag moraalu atbalstu,tik kur lai to nemu?

No gimenes nevienam ko taadu neprasiitu. esmu paraak lepna tam.
04.01.2011 22:18 |

Reitings 677
Bellatrix - Hirro
Vai tiesam tu neko citu nezini kaa nosodiit? :-(

es tachu neteicu,ka taanotiek katru dienu, vai 24/7, to Tu saproti?

interesanta logika, labaak uzraksiit ko nosodaamu nekaanerakstiit neko..
04.01.2011 22:20 |

Reitings 17
Reģ: 29.01.2009
Jūs te visas komentāros tā kā nez kādas "princeses uz zirņa" runājat. Okei, nevajag jau aiziet pārmērībās ar apsaukāšanos, bet ja katru reizi,kad vīrietis dusmās apsaukājas, mēs viņus pamestu, tā vien liekas,ka nebūtu neviena pāra,kas dzīvo kopā. Vai tiešām jūs nekad dusmās nesalamājaties? Strīdoties viens otru mīļvārdiņos saucat un paglaudat galviņu???
Bet Tev, cipresiit, vēlu izturību. uzšauj šim pa pakausi,lai sāk pārdomāt, kā jāuzvedas pret mīļoto sievieti ! ;)
04.01.2011 22:21 |

Reitings 1852
Mēs ar draugu arī šad tad viens otru "smukos" vārdos apsaucam. Nepievēršu tam tik lielu uzmanību, jo tas notiek tik reti, un, ja notiek, tad ir pamats.
Tomēr tādus vārdus kā Ej Nah*** un d**** vai vēl kaut kā, nelietojam. Lielākais lamuvārds - muļķe, idiote. Tas laikam arī viss.
Bet, ja viņš Tevi regulāri apsauc un par sīkumiem.... nu nezinu .. (t)Es neizturētu.
04.01.2011 22:30 |

Reitings 810
Boniite, man gan nešķiet,ka te tik princeses,kā Tu raksti.
Tas atkarīgs no katras sievietes pašcieņas - es arī neatļautu,ka mani nosauc kādā vārdā tikai tāpēc,ka nepatīk kā es kaut ko esmu izdarījusi. Var jau pamācīt,pastāstīt, kā varbūt viņam labāk patīk, bet nu ne jau zākāt. Bet ja līdz šim to visu pacieti, tad kas tagad par vainu?
Ja jau Tavs vīrietis, cipresiit, visu zin un māk labāk,tad lai pats arī dara, ne tā? :)
Ir tikai divas iespējas - vai nu Tu to pieļauj, vai arī aizej paceltu galvu ;) Lai arī kādi būtu apstākļi, es man šķiet atrastu iespēju tikt prom.
04.01.2011 22:30 |

Reitings 810
Un kādu gan morālo atbalstu viņš var sniegt,ja izdarot kaut ko nepareizi Tevi atkal zākās. Tas man šķiet vēl vairāk morāli traumē.
Nezinu situāciju pilnībā, grūti spriest, bet mans atbalsts vienmēr ir bijis un būs ģimene un draugi/draudzenes
04.01.2011 22:33 |

Reitings 677
Tatad,ja atlaujo ko taadu, man nav pascienas?

shoreiz gan piekriitu Boniitei,paldies tev.
04.01.2011 22:50 |

Reitings 17
behappy, protams, ja vīrietis piesienas pilnīgi pie visa,ko dara sieviete, tad ir jādara kaut kas lietas labā. It īpaši ar tadu vei,kurš pats jūtas karaļu karalis un visi citi ir niecības, bet meiteņu komentāri liek domāt,ka viņu puiši/vīri strīdu laikā viņas par 'saulītēm,peciņām un mīļumiņiem' saukā...

Ja es ar savu nesen apprecēto vīru šad, tad pastrīdos un sanak skaļāks tonis es uzreiz norādu,lai neriskē ar mani tāda tonī runāt. bet par laimi tas ir tikai pacelts tonis, ne paceltas rokas vai mutiski aizvainojoši apvainojumi.

Zinu,ka mani vecāki arī ar visiem trīsstāvīgajiem vārdiem zākājās, īpaši tad,kad tēvs bija reibumā, (nu manā bērnībā) bet tāpat ne jau katru dienu un diendienā tas tā.
04.01.2011 22:55 |

Reitings 810
Nu es nezinu,kāda ir pašcieņa,ja pieļauj,ka Tevi zākā. Manuprāt, zema. Neviens strīds nav iemesls tam, lai cilvēku zākātu. Strīdus var risināt runājot. Pat gadījumā,ja kāds taisās uz mani kliegt uzreiz pasaku,lai nepaaugstina balss toni. Ja tā tomēr izdara - es aizeju. Nav jau vairs bērnība, kad piemājas smilšukastē foršākais ir tas, kurš skaļāk kliedz.
Jā,man laikam tā pašcieņa pārāk augsta :) Bet es esmu laimīga :)
04.01.2011 22:57 |

Reitings 148
Reģ: 10.12.2010
Boniite
Un tomēr... ja jau meitene izveido diskusiju, tad viņai tā ir problēma. Ikdienišķās situācijās lielāki vai mazāki kašķi ir neizbēgami - tur es Tev piekrītu.
04.01.2011 23:03 |

Reitings 810
"Vins vienmer ir bijis paraks par citiem.
vienmer visu zina labaak, tikai nedaris."

Boniite, man šķiet, ka tas izsaka daudz..ja ir kāda,kas darīs pa viņa prātam, tad lai nesūdzās citiem forumā, un vēl nenoliek tās, kuras dod prātīgus padomus :)
04.01.2011 23:07 |

Reitings 494
Zinot manu āto dabu, būtu viņš to bļodu dabūjis galvā, un es būtu bimbodama aizlikusies pie draudzenes. Un no tā brīža negatavotu vairs neko viņam, tikai sev un viss. Tad lai kundziņš griež sev mazos gabaliņus, un taisa sev tādas lietas, ka nepadarīs viņu resnu. NEKAUŅA, SASODĪTS!!! (e)
Un pie manas ģiemenes ar viņš vienozīmīgi vairs netiktu aizcināts- bez variantiem! (e) (e)
04.01.2011 23:13 |

Reitings 148
Reģ: 10.12.2010
Vispār man šķiet, ka dažkārt daudzi dusmās nedomā, ko runā, nedomā, ka slikti vārdi sāp, īpaši, ja tos saka tuvs cilvēks :-/
04.01.2011 23:18 |

10 gadi
Reitings 1660
Nu, tāds tips, viņš nemainīsies. Pavēro viņa attiecības ar māti - droši vien izturās tāpat kā pret tevi.
04.01.2011 23:35 |

Reitings 677
behappy kurs teica,ka es suudzos?
es vienkaarsi gribeeju izkratiit sirsninu, bet laikam pat to te nevar..

vienreiz gadaas,tatad viss-jaskiras.
nez cik taalu ar taadu attieksmi var tikt?

pasciena ir laba lieta,bet nav jau tapeec jaapiekasaas pie katra siikuma. un jaaiet prom. tas gan,manupraat ir slimiigi.

kaa jau te viena meitene teica,dusmaas mees sarunaajam visu ko.

04.01.2011 23:43 |

Reitings 154
Reģ: 20.09.2010
Pati sūdzies par viņa rīcību un kad Tev pasaka, ka tas nav pieņemami sāc viņu aizstāvēt ?! what's wrong with you ?
kapēc saki,ka tie ir sīkumi ,ja jau Tev šie sīkumi sāp ?!
Pastāsti savai ģimeni par viņa komentāru un tad pasaki, ka tas jau ir tikai sīkums (e)
04.01.2011 23:50 |

Reitings 810
Ja Tu nebūtu ierakstījusi, ka viņam vienmēr taisnība, viņš visu zin labāk, bet nedarīs, es neteiktu ka sūdzies.. pirmais komentārs par to neliecināja, bet Tu pati uzrakstīji, ka viņš VIENMĒR..es nezinu,cik tas ir bieži, bet nu izteicu savu viedokli. nelieku ne šķirties, ne pasūtīt.
Ko gan gribi dzirdēt, lai Tevi mierina? turies mazulīt, gan viss būs labi, visiem reiz uznāk melnie..
04.01.2011 23:52 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Mans komentārs būs ne pa attiecību tēmu, bet lielo gabalu tēmu:
Neciešu lielos gabalos sagrieztu rosolu, lielus kartupeļus zupā, lielos gabalos sagrieztus sīpolus, lielos klučos sagrieztas sastāvdaļas uz picām, man noteikti ļoti nepatiktu arī tie lielie speķa gabaliņi.
Jau bērnībā mēdzu sagriezt mazākus mammas sagrieztos kartupeļus.
Ja redzu, kad kāds piesakās man griezt rosolu, un griež lielajos kubikos, man ir liela škrobe un nozēļa, ka piekritu palīdzībai. Uzskatu visu rosolu par gandrīz sabojātu..
Bet tas tā.. atkāpei :D

04.01.2011 23:54 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Cilvēki dusmās saka visu ko, bet galvenais ir - lai pēc tam atvainojas un atzīst, ka īstenībā tā nedomā.
05.01.2011 18:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits