Mazliet šoks

Reitings 138
Reģ: 29.01.2009

Es ar gribu pakaratīt sirdi. Aizbraucu ciemos pie drauga uz Norvēģiju pa Jauno Gadu un netīšām uzzināju, ka viņš ir mani krāpis. Pie viņa septembrī ir bijusi meitene. Nezinu gan vai pēc tam, bet šodien atklāju, ka viņš tusējas pa visādiem iepazīšanās portāliem vēl šobrīd, kad it kā izrunājām, ka saglabāsim attiecības par spīti tam gadījuma. Bāc man nenormālas dusmas. Es pat laikam īsti neko negribu, tik izlikt gribas visu uz āru, lai nekrājas. Nu kā var būt tādi cilvēki. Pats stulbākais ir tas, ka pirms mēneša nolēmām, ka jāsāk domāt par bērniem un plāni precēties ar kaut kad bija. ļoti ceru, ka nebūšu pēc šī brauciena stāvoklī. Ai vienkārši gribas bļaut un kādam iesist, žēl ka sēžu darbā. Zinu jau ka tulīt būs teksti par to, ka tāds cilveks nav manis cienīgs - pamest un viss, bt pār sirdi grūti valdīt. Un pati jau iznu, ka nav jēgas, bet fu**ing grūti ko tādu aptvert. ehhh

Stulbā Eva :D tā man šķiet to piegulētāju sauca :D

03.01.2011 18:27 |

Reitings 138
Tur nu tiesa neuzticība nepamet ilgu laiku, bet zinot sevi no vienas puses zinu ka varu piedot ar noteikumu protams, ka tas cilvēks prot atvainoties. Katrā ziņā jauna diena nāk ar jaunām atklāsmēm un jauniem notikumiem. Pašlaik nolēmām dzīvot katrs savā valstī līdz vasarai, kad viņš brauks atvaļinājuma un tad šo mēnesi veltīt tikai sev diviem, ja tad jutīšu ka nespēju aizmirst vai piedot līdz galam - šķirsimies. Domāju, ka tas pagaidām priekš manis ir labākais, jo būs daudz laika visu apdomāt. Saprast kur tad īsti vēlos dzīvot un visu pārējo. Tā teikt - laiks rādīs.
04.01.2011 15:59 |

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010
Kad es biju Norvēģijā un mans draugs Latvijā un viņš mani nokrāpa, jāteic gan tikai tas bija skūpsts nekas vairāk, jutos vienkārši drausmīgi, tā īsti pat arī tagad to neesmu piedevusi! Kur nu sekss! Man jau bija pretīgi iedomāties nedod dievs kkur mēle arī citur pabijusi! Seksu es tiešām nespētu piedot!

Kā arī zinu, ka nevarētu uzturēt šādas attiecības, ja ir vīrs, māja kredītā, bērni, tad tas ir mazliet citādāk, bet, ja ir tāds divdesmitgadnieku posms, nedomāju, ka tur kkas baigais var izdoties tādā attālumā!
04.01.2011 16:08 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
ar katru dienu vairaak un vairaak saprotu, cik musu laikos cilveeki ir palikushi valjiigi, vairs nav palikushas nekaadas veertiibas dziivee :-/ iisteniibaa nozeelojami sekla pasaule paliek.
04.01.2011 16:17 |

Reitings 138
20 gadi nenozīmē, ka attiecības ir pusaudžu trakums. katram savs - citam šajā vecumā ir skola, citam darbs, citam ģimene. Man ir izteikta ģimenes izjūta un tāpēc savas attiecības uztveru ļoti nopietni. Steriotipiski ir uzskatīt, ka vecumam attiecībās ir kāda nozīme. Lūk redz 20 gados nevar veidot attiecības no attāluma, 30 gados var... :Dviss atkarīgs no cilvēku brieduma un attieksmes.
04.01.2011 16:22 |

Reitings 138
Pie tam gribēju pateikt - mums attiecības attālumā ir tikai uz laiku. iepriekš dzīvojām kopā un plānojam to darīt arī nākotnē. Vismaz pirms tam plānojām, kā būs tgaad - nezinu. Mana dzīvošana šeit bija mana izvēle un mērķis šeit bija palikt tikai uz kādu gadu. Galu galā ja jau mums bija plāni par ģimeni, tad nu nekādā gadījumā nepieļautu ka dzīvojam katrs savā pasaules malā.
04.01.2011 16:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits