wathermelon
nu tur nu gan es tev nepiekritiishu... Kad es biju 4meeneshus staavoklii ar savu mazo, tad uzradaas kaads puisis,kursh neskatoties uz to ,ka gaidu cita viiriesha beernu taapat gribeeja buut ar mani kopaa, taa nu meegjinaajaam, bet,kad mazais piedzima,tad es sapratu,ka vinjsh tomeer nav tas iistais cilveeks ar kuru veelos buut kopaa,kaut arii vinjsh bija visvisaadi labs pret mums abiem,bet tomeer nebijaa taas miilestiibas no manas puses, vinjsh ljoooti paardziivoju,ka es vinju pametu, bet es taa nevareeju turpinaat... Un es nedomaaju,ka taapeec ,ka man bija beerns es biju norakstaama... Muljkjiibas, man pieluudzeeji bija,bet man bija bail dibinaat ko nopietnu,bija bail peec tam apdedzinaaties... Tad man dziivee notika paarmainjas un bija jaadodas prom no Lv bet pirms braukshanas prom es satiku vienreizeeju viirieti,kursh ljooti gribeeja lai esam kopaa un negribeeja ,lai es braucu prom,bet es aizbraucu,jo viss jau bija sarunaats man tur,bet kaut arii es jau biju prom no Lv, vinjsh man katru dienu suutiija sms un biezji zvaniija,jo cereej,ka paardomaashu un atgrieziishos, bet man bija bail ko mainiit,bija bail,ka risks neaataisnosies...Taa kaa ar puisi skjiiraamies... Bet tagad jau 2gadus manaa dziivee ir briinishkjiigs viirietis,kuru ljooti miilu un mans beerns vinju miil arii...
Taa kaa nepavisam negribas piekrist Taviem vaardiem,jo dziivee gadaas visaadi! Man beerns nav bijis nekaads skjeerslis dibinaat attieciibas :-)
Bet Tev WELLSHA iesaku aizmirst to puisis,jo naaks cits kursh buus pelniijis tavu miilestiibu un miilees arii Tavu mazo :-) Turies un esi stipra,jo viss kas notiek,tas notiek uz labu (l)