..Jaunais Gads...

Reitings 209
Reģ: 16.08.2010

Sveikas jaukās...

Ojjj kāds šoks mani sagaidīja jaunajā gadā... :-(

Kā jau iepriekš diskusijās minēju ka jauno gadu Siguldā pie draudzenes sagaidīšu, lieta tāda ka manējais bijušais arī ir no Siguldas... lieta tāda ka vēlējos viņu apsveikt jaunajā gadā un salīgt, zvanu zvanu viņam pēcpusnakts (salūta) šis mani ignorē-neatbild, uzrakstu sms ''Laimīgu Jauno gadu, varbūt aizmirstam visu kas bija vecajā gadā un sākam visu no jauna? Mīlu Tevi ļoti ļoti'' arī uz sms man bija ignors, ko tur ko, izlēmām ar draudzeni laist uz klubiņu izdejoties, aizejam un pirmais ko redzu šis ar citu, ajjj kā man sirds sāpēja, biju gatava uz pusēm pārraut, bet nocietos, tāds lūk man bija Jaunais gads :-(

Mīļās nu kā lai es VISU AIZMIRSTU...

sēdēju un visu vakaru pinkšķēju, bet viņam bija tik jautri-jauna mīlestība bāccc...

03.01.2011 12:21 |

Reitings 759
Reģ: 29.01.2009
wellsha
tici man, labak tu nejutisies ja nepiedosi
ar es savam bijusajam nevareju piedot veselus divus gadus..tikai tagad esmu kka samierinajusies ar situaciju ka saprotu,ka man isteniba taads nav vajadzigs un tur vairs lomu nespele tas,ka kadreiz vinju mileju utt..

iespejams tapec,ka man blakus ir 2x labaks dzeks par vinju....

nu gan jau bus labi:)
03.01.2011 16:46 |

Reitings 1531
Reģ: 29.01.2009
Man gan šķiet, cik vīrieši, tik viedokļi. Es zinu vairākus, kuri ir teikuši, ka viss ir atkarīgs no sievietes. Ja viņa būs superīga, tad viņas bērniņu arī pieņems, tik nevajag jau uzreiz taisīt par jauno tēti!
03.01.2011 17:00 |

Reitings 11
Reģ: 23.02.2009
wathermelon
nu tur nu gan es tev nepiekritiishu... Kad es biju 4meeneshus staavoklii ar savu mazo, tad uzradaas kaads puisis,kursh neskatoties uz to ,ka gaidu cita viiriesha beernu taapat gribeeja buut ar mani kopaa, taa nu meegjinaajaam, bet,kad mazais piedzima,tad es sapratu,ka vinjsh tomeer nav tas iistais cilveeks ar kuru veelos buut kopaa,kaut arii vinjsh bija visvisaadi labs pret mums abiem,bet tomeer nebijaa taas miilestiibas no manas puses, vinjsh ljoooti paardziivoju,ka es vinju pametu, bet es taa nevareeju turpinaat... Un es nedomaaju,ka taapeec ,ka man bija beerns es biju norakstaama... Muljkjiibas, man pieluudzeeji bija,bet man bija bail dibinaat ko nopietnu,bija bail peec tam apdedzinaaties... Tad man dziivee notika paarmainjas un bija jaadodas prom no Lv bet pirms braukshanas prom es satiku vienreizeeju viirieti,kursh ljooti gribeeja lai esam kopaa un negribeeja ,lai es braucu prom,bet es aizbraucu,jo viss jau bija sarunaats man tur,bet kaut arii es jau biju prom no Lv, vinjsh man katru dienu suutiija sms un biezji zvaniija,jo cereej,ka paardomaashu un atgrieziishos, bet man bija bail ko mainiit,bija bail,ka risks neaataisnosies...Taa kaa ar puisi skjiiraamies... Bet tagad jau 2gadus manaa dziivee ir briinishkjiigs viirietis,kuru ljooti miilu un mans beerns vinju miil arii...
Taa kaa nepavisam negribas piekrist Taviem vaardiem,jo dziivee gadaas visaadi! Man beerns nav bijis nekaads skjeerslis dibinaat attieciibas :-)

Bet Tev WELLSHA iesaku aizmirst to puisis,jo naaks cits kursh buus pelniijis tavu miilestiibu un miilees arii Tavu mazo :-) Turies un esi stipra,jo viss kas notiek,tas notiek uz labu (l)
03.01.2011 18:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits