baigs izaicinājums, sāku aizdomāties. Man laikam vispār patīk vienkārši ēdieni, taču es nevaru bez garšvielām. Kas būtībā ir lētas, taču ja nu pēkšņi gribas ko spešal un lētu vai dārgu neatkarīgi sakrājas.. garšvielām tām tomēr ir liela nozīme. Bet domāju, kas man ir vienmēr mājās..tas ir Barilla firmas pastas produkti, tas ir mozarellas siers un tie ir dārzeņi.. arī tad ja būs slinkums iet uz veikalu, reizēm gadās, tad šīs sastāvdaļās būs vienmēr un ar tām variējot viss notiksies...
piemēram, liekam vārīties bucatini (spageti paveids biezs ar cauru vidu), tikmēr pa to laiku karsējam pannā olīveļļu, iemetam dažas ķiploka daivas cepties, noblanšējam tomātus, liekam tomātus, pievienojam nedaudz ūdens lai veidojas mērcīte, liekam garšvielas, es parasti izvēlos kaltēto baziliku, svaigus piparus, sāli, mazu picīti cukura, sasmalcinu daudz svaigu zaļumu, viss kas pa rokai, dilles, koriandrs. Kad bucatini gatavs, nokāšam un metam iekšā mērcē, karsējam kopā un maisam, maisam, lai mērce iesūcas iekš bucatini. Plānās šķēlēs sagriežam mozarellu un kārtojam šķīvja apakšā, pa virsu liekam izmērcētos bucatini.. pārkaisam ar svaigu baziliku... lēti un nekādu sarežģījumu.