Augstas prasības

Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010

Arvien vairāk jūtu, ka manas augstās prasības dažubrīd sāk mani nomākt,piemēram, man ļoti patīk, ka visi trauki ir saskaņoti ar dzīvokļa interjeru, patīk, ka viss ir ļoti tīrs un esmu izvēlīga attiecībā uz ēdienu/pati gatavoju, tiesa/ un dzērieniem. Reizēm ir tā, ka aizejam uz bāru vai rest., bet mani tur neapmierina ēdienkarte vai dzērienkarte un vēlos doties prom...

Tāpat arī šobrīd man nepatīk vannas istabā flīzes, vēlos to remontēt/par saviem līdzekļiem, protams/, bet draugs saka, ka viņu apmierina.

Bieži esmu neapmierināta ar savu augumu, īpaši šodien, kad uzkāpu uz svariem un konstatēju, ka 2 dienu laikā +2kg :-O Man gribās, lai man ir lielāki un izteiktāki muskuļi..

Un vienmēr sevi domās kritizēju - gan savu izskatu, gan rīcību, gan darba spējas, vienmēr liekas, ka varu vairāk un labāk..lai arī sanāk labi.

Turklāt šīs prasības manī bijušas jau krietni sen..Draugam gan pret to nav nekādi iebildumi, jo es vienmēr zinu, ko gribu - neesmu raudulīga, nikna un savas vēlmes izsaku īsi, bet kodolīgi.

Kā ir ar Jums?Kā Jūs tiekat galā ar savām kaprīzēm?Vai tās Jums nesagādā problēmas sadzīvē?

03.01.2011 01:13 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Cik atceros,tas nebija iemesls,kapēc viņa mkelēja draudzeni. Vnk draudzenēm uzradās vīrieši.
03.01.2011 15:54 |

Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
magdalēna, nu asprāte, uz šādiem testiem nemācās, tak tieši tā dēļ, ka tu nāc papildini savas zināšanas :D gan jau būs labi, tad jau rīt redzēs, ja būs galīgi švaki, es tev kādu punktu bonusā iedošu :D:D
03.01.2011 15:59 |

Reitings 2170
Un tad man būs kauns, ka tu zināsi, cik dumja esmu :D Bet nu labi - pierunāji. Likšu savus vidusskolas pierakstus un Oxfordas vārdnīcu malā :D
03.01.2011 16:00 |

Reitings 8968
liec gan, ja vajadzēs, vilki ārā mājās pēc nodarbībām :D
03.01.2011 16:05 |

Reitings 39
Reģ: 15.11.2009
Gribēt jau var daudz ko un ja ir laiks neko nedarīt, tad ne tik vien par flīzēm var aizsapņoties, tas jau ir labi, ka šajos laikos pati par saviem līdzekļiem vari atļauties flīzes mainīt, tikai tāpēc ka neatbilst kaprīzei, tas norāda uz to ka tev ir nauda. Tas labi, apsveicu! Bet nevajag lielīties daudz ar restorānu ēdienkaršu nepievilcību. Daudz cilvēku dzīves viņu pašu ledusskapis izraisa krietnu neapmierinātības pakāpi. Atceries ka tas tur augšā redz tos kuriem kaut kas jau ir par daudz un kuri sāk čīkstēt par materiālās dzīves standartiem. Vienvārdsakot ko es gribēju tev teikt - ja ir nauda - pievērsies labāk garīgām lietām, gan jau muskuļi paši parādīsies ja tik ļoti vajadzēs.
Paškritika gan laba lieta - tā noteikti palīdz augt, tikai izskatu gan daudz nevajag kritizēt, jo tas ir tavas dvēseles spogulis, ja mati sāk lūzt un pumpas mesties tad vajag sāk domāt par ko pēdējos mēnešus ir tik traki bijis jāuztraucas :)
03.01.2011 17:09 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
Magdalēna +++++

Un vispār...viens ir augstas presības,bet pavisam kkas cits ir muļķošanās un piekasīšanās par visu iespējamo.Tiešām kā Hiacintei Burkai.Un nevarētu teikt,ka apkārtējiem diži gribējās ar viņu kontaktēties.

03.01.2011 17:16 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
rita, man Tev ir viens padoms par flīzēm un citiem interjera priekšmetiem -
ja Tu dzīvo ar daraugu un viņam Tu neuzspied augstas parsības, tad uzskati, ka arī interjērs ir dalēji viņa karprīze, standarti utt., kas Tev liekas bezgaumīgi , citam liksies - gaumīgi. pat stilisti izdala dažādus stila vīrziemus. Uztver piekāpšanos, kā kompromisu.

es nesen, sēžot pie zbārtsa lasīju Lilit septembra numurā rakstu - vai viegli būt vieglam silvēkam ('gibkim"), izrādaās, ka dažās dzīves situācijās vieglāk ir iet taisni uz savu mērķī, nevīs piekārties un atslābināt grožus, jo tas, būs jāpaliek pašam ar sevi.. un tas ir grūti, ļoti...

Man ir tā, a perfekta esmu, kad sāku visu pierakstīt, bet jaukāka meita, kolēģe un mīļotā tad, kad pārstāju, tad nesēkoju līdzi ko apēdu, cik tērēju utt. :) no sākuma mēģini sev rīkot tādas "brīvdienas" - dienas (kaut vienreiz mēnesī :)), kad atļausies apēst trīs bulkas kaut kādā bomžackajā kafešākā, visu dienu pastaigāties un neiet uz sporta zāli :D
03.01.2011 17:18 |

Reitings 879
jā, es arī gribētu piekrist Magdalēnas viedoklim!

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
Es Agritu nosaucu par ritu :)

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits