Izlasiju savu vardu un domaju -tiesam jaatbild!
Erzelis ir atpakal-Pateiksu vienu piemeru-esmu jau teikusi kaut kur to ,bet tas ir tads zimigs...tiesi optimismam! |-)
Man gaja tiesam gruti -tiesi pagajusa gada- saja laika-atceros tas tiesi bija pec manas dzimsanas dienas...menesa beigas!!! (t)
Atceros ,ka biju dusa-saku raudat-domaju ,kaut kas jamaina...domasana ,uztvere,darbos...!!!Viss likas pilnigi neglabjams - nekad vairs nevares izkepuroties no situacijas ,kura bijam....! :-(
Tad iznacu ara un strikti apnemos -SAKT VISU NOGALA!!!Es loti piestradaju pie sevis!Es loti daudz emociju izlieku uz audekla,papira-attiros ar to!Tad es saku domat par visas dzives jegu-vai ta saistas tikai ar mani?Ap mani...?Es sapratu ,ka mani tiesam padara optimistisku kaut kas tads ,ko izdaru tadu-ka paskatos -un tads gandarijums,ka paveikts!Biezi ,citu cilveku laba,Es domaju ,ka liela terapija ir izladesanas-tas var but ejot uz kadu fizisku nodarbibu,ka Agrita,gleznojot,ka es ...rakstot,ravejot darzu...tirot maju!Soreiz es tiesam domaju tadu fizisku rosisanos,bet ta ,lai redzetu "auglus"!!Mans optimisms tiesam ir specigs,jo esmu "izrusinajusies" ,sparatusi,ka mani noteikti nepadara laimigaku tiesi materialas vertibas!!!
Es noteikti varu teikt ,ka mani ir loti maz "maksliguma"-gan runa ,gan darbos!Paldies par to ,ka saredzeji-Hartkiller! :-)