Jaukum, lai viņi ir tik veselīgi, cik grib. Manām kājām un vēderam viņi nepatīk un viss. :-D
Emanuelle - vo vo. Tāpēc es jau 2 nedēļas nevienu riekstu neesmu apēdusi. (l) Un vairs arī neprasās. Ja nopirktu, tad jau nu gan, apēstu visu.
Man pat kauns atzīties, gadījās, ka nopērku 400 gramu paciņu un pa visu dienu viņu nograužu pie TV. :-D :-D :-D I bez visiem saldumiem apvēlos, vairs ni un ni. (l) :-D
sallija tad jaasaka esmu riima jo tikko veselu 400g pacinju apeedu :-O :-D
ak dies maybe arii man shitas viss aizies labumaa?nu tad jasak tagad griezt riņķis!
Es Tev saku, aizies, aizies, ja neesi caurbira. Es tak pirms kāda laika lielījos, ka no riekstiem nekas nav. Re ka ir. :-D Es pagaidām nesportoju, bet vienkārši atsakos no ļaunajiem kārdinātājiem riekstiem. :-D :-D Labi, ka ziema - īpaši redzami tie mani uzēstie 3 kg nav. (nu bet tas pa visiem svētkiem reizē :-D ), laikus attapos. (l)
es neesmu caurbira un tas tiesham tagad saak biedet ko uzrakstiiji....vnk man ssodien sakarojas,ta jau katru dienu needu,labi ja 1x menesi tadu pacinju notiesaju,domaju ka tas nekaitees. :-)
Ā nu reizi mēnesī, tas vēl ok. (l) Man arī bija reizi mēnesī, un tad nekaitēja. Tieši pēdējās nedēļās pirms svētkiem - es tās Ziemassvētku končas taisījos taisīt - nu sapirku jau laikus visus riekstus. Apēdu. Sapirku vēlreiz. Vēlreiz apēdu. Un plus vēl Maximā bija atlaide zemesriekstiem 400 gramu paciņā. Rezultāts. :-D :-D :-D