Visām laimīgu un veiksmīgu Jauno gadu!!! Ko šodien darat? Es te sēžu pie tv un nezinu īsti ko šodien darīt, it kā neko negribas, bet garlaicīgi. Kā jūs pavadat pirmo gada dienu?
UmpaLumpa(Chrissy)
No ceturtā stāva un vēl pie tam ielas pusē man ir logi.. nuu diez vai, tad man ir jāpiedzeras, lai kaut ko tādu izdarītu :-D un kā es viņu līdz atkritumspainim dabūšu eh, šis variants atkrīt ..ja būtu kāds otrais stāvs un sētas puse tad izlidinātu ar, no problem :-D :-D
varbūt vienīgi kadā maisā jāiebāž un jānones lejā..:D
Mademoiselle
nu ja maiss nav slikta doma, tik ta lai kaimini neparprot :D:D:D:D:D:D:D
ieliec udeni un atstaj lidz nakamajam gadam :D
bet agrak,kad dzivoju daudz dzivoklu majas,mums kaimini ari no 4 stava meta egli leja :D vienns staveja leja, vakteja vai nenak kads garam, un otrs tikmer lidinaja leja :D
UmpaLumpa(Chrissy)
Līdz nākamajam gadam no skujām nebūs ne vēsts :D Toties būtu oriģināla egle :D
Nu tad tas maiss jānes pa nakti, bet arī stulbi, ja kāds parādās kāpņu telpā, toč kko ne tā nodomās :D
mes ar draugu uz barselonu holidayos :D :) atpusties :)
man ari ta ir, es vel 5 min, un tad veel 5 min. un tad beigas atchaknos,ka nav verts iet gulet, tulit uz darbu akal jaiet :D
kkur manīju, ka runa par Despicable me ir. tik jauka multenīte :) mums ar draugu tgd ir prikoliņš no vienas epizodes - kur biegās tas džeks sabučoja mazās un gāja ārā pa durvīm un tie dzeltenie teica kkādu kili kili mua muā un gribēja dabūt bučas :D mums arī tgd kkāds kili kili muā muā ir :D karoč stulbi, bet smieklīgi.
Sveikas!
Uh, ar novēlošanos, bet sveicieni jaunajā gadā (s) (l)
Man šodien kino diena - tikko skatījos VS šovu, iepriekš Step Up 3 un Pirmsākumu. Pirmajā visai vīlos, gaidīju ko labāku. Vēlāk plānos skatīties Sapņu Meitenes. Un visam pa vidu interneta caurskatīšana, meklējot vai LV ir pieejami vieni svārki ;-)
man arī tāda kino diena sanāk, jo pirms gulētiešanas noskatīšos vēl Miesassargu, kuru neesmu tā nekad no sākuma līdz beigām redzējusi. Pag. ned. izlasīju grāmatu, tad jau tagad gribas ievērtēt filmu. :-) :-)