Visām laimīgu un veiksmīgu Jauno gadu!!! Ko šodien darat? Es te sēžu pie tv un nezinu īsti ko šodien darīt, it kā neko negribas, bet garlaicīgi. Kā jūs pavadat pirmo gada dienu?
chau chau :)
es tikko no darba parrados :) uzedu savus weetabix .
vakar tiri normali pasedejam un pasvinejam, draugs neatceras ka lidz gultai ticis.
es ta esmu norijusies sija svetku laika. sorit no rita 1x muza pat brokastis negribejas :D
Es jutos ka kaut kadu varondarbu izdarijusi :-D -nupat atnacu no darba ,un negribas gulet-tiesam brinos ,pec visas tas trakosanas utt!!Secinaju ,ka titars bija loti garsigs-izbaudiju visu kas palicis pari no ballites ar lielu baudu-vakar pilnigi neiznaca laika est :-O !!!
Tads loti labs garstavoklis-labs sakums jaunajam gadam!! (l) (l)
Mademoiselle
nu es vairak par skujam uztrauktos, tas iznesajas pa visu maaju, un tad lidz nakamajiem ziemassvetkiem majas aug :D:D:D
erzeli, tu neesi vieniiga kas var nonstopa est :d
es censos nest, bet jutos paredusies, un uzputusies :d brokastis gan sorut negaja ieksa... :D man ta biezak varetu but :D
UmpaLumpa(Chrissy)
Nu skujas tik traki nebirst , ja nobirst tad zem eglītes un cenšos ātri saslaucīt, tieši tā iemesla dēl, kuru nosauci :D
bet būs vēl viena problēma, kā to egli dabūšu laukā no mājas, jo viņa birst, visa kāpņu telpa būs pilna :D