Visām laimīgu un veiksmīgu Jauno gadu!!! Ko šodien darat? Es te sēžu pie tv un nezinu īsti ko šodien darīt, it kā neko negribas, bet garlaicīgi. Kā jūs pavadat pirmo gada dienu?
Ui,par sesiju domāt negribu.Jau no 1dienas viss sākas.Labi,ka pirms testa,kurš ir 7tajā,nekas cits nav salikts...Un vēl es ceru,ka vienam kaprīzajam pasniedzējam neuznāks kaprīze un viņš neiebāzīs negaidītu eksāmenu savā priekšmetā.
Heartkiller
Man vissapringtākais laiks ir šīs divas brīvās nedēļas, kurās neviena diena nav tā, ka nedaru neko , jo ir darbi, kas jānodod nākamnedēļ. :-/
Sveikas! ;-)
pašlaik sēžu pie datora, šodien NEKO negribās darīt. Gulēju līdz 15:00. :-D
Vakar ballīte bija dezgan izdevusies. :-D
Šodien-kā piemodos uzreiz gribējās ēst.Tā nu pierījos.
Man parasti nākošajā dienā pēc ballītes nekad,neko negribās darīt, vienkārši gribās izdzēst to dienu... :-D
Mademoiselle,turies!Man līdz 20tajam jādabū gatavi 4 referāti,no kuriem viens ir par 1200lpp biezu grāmatu.Es izlasīju 5lpp no 1200lpp.Es nezinu,kā es to referātu uzrakstīšu,jo man tas darbs jau šķiet tizls,garlaicīgs un nomācošs.Jūtu,ka janvāris vispār būs stresains un nomācošs.
Heartkiller
Man 20.01 pēdējais eksāmens, kas solās būt traks ehh, grūti, grūti ,mums studentiem :-/ Pagājušogad mums sesija beidzās jau 11.01 . Nu nekas, ceru ,ka pa sesijas laiku kādu lieko kg pazaudēšu, jo būs ko darīt ne pa jokam.
Jā,tāds ir sesijas pluss-man no stresa un tā,cik daudz kas jāizdara,nav laika ēst ēdienreizes un nav laika arī vēl našķoties. :D
Ehhh...nezinu,ko darīt tagad.Neko negribas šodien.Iesāku skatīties 500 days of summer,kas te diskusijās minēta daudzas reizes.Izturēju 30min.Vairāk vienkārši nespēju.Velkoši un garlaicīgi.
Moš vēlāk saritināšos zem segas un paskatīšos Valtera un Baibas koncertu :D
ideja galīgi nav sū*īga,varam gar jūru paraļlot! :-D :-)
es te,mājās biju tiešām norrāvusies no ķēdes,tagad atkal centīšos neēst pēc 18:00 un pa sesijas laiku gan jau ari ,ka tā sanāks.. 8-)
būs labi,pavasaris jāsagaida labos izmēros! :-D :-)