un vecākajai meitai viņa nemaksā uzturlīdzekļus un ir parāds Zti, tāpēc ir lietuviešu konts. Par savu vecāko bērnu viņa ļoti slikti izteikusies, bez maz, ko viņa vispār iedomājas, ka viņa nemaksās nekādu naudu viņai. Lai gan meitene ir pilngadīga, cik sapratu, viņa vēl mācās un ir tiesīga pieprasīt uzturlīdzekļus.Suusuurinjshh @ 28.08.2026 22:57to audzināja ome laikam Kuldīgas pusē. Un neesot kontakta.
Mia6 @ 07.10.2026 16:28Bet kāpēc viņa to bērnu neved uz skolu? Atceros, ka reiz teica ka slimojot bieži. Viņa līdz vidusskolai to bērnu istabā turēs? Nesen uzgāju video kur tas vīrs viņu esot aizvainojis un šī gribēja šķirties. Es atvainojos , kurā pakaļā viņa bezdarbniece liksies ja izšķirsies? Un kāpēc viņa vispār nestrādā ???
Suusuurinjshh @ 28.08.2026 22:57to audzināja ome laikam Kuldīgas pusē. Un neesot kontakta.
LiivijaPiivija @ 09.10.2026 09:08Ja pareizi atceros bērnu palaida uz 1.klasi īstā skolā, liekas, ka Tārgales pamatskolā, bet diezgan strauji izņēma, bija uzvedības problēmas, bērns nebija socializēts, īsti nesaprata kā ar vienaudžiem satikt, skrēja pakaļ, biedēja bērnus, bet Zaņukam protams, visi citi bija slikti. Bet jā, ļoti skumji noskatīties kā bērns aiziet postā, izaugs un būs tāda pati kā māte. Tas bērns arī tāds ļoti infantils priekš sava vecuma. Ļoti žēl, ka bērns arī nav nekur baigi vests, nav neko redzējis, kaut vai tajā pašā Ventspilī uz kādu minizoo, muzeju, kino, kaut kur, kur bērna redzējums kļūtu plašāks.
Tāda jau ir TikToka būtība- visi degradētie var izpausties un pārējie degradēties šiem līdzi.IceCream @ 06.09.2026 16:51Kāpēc jūs savu dzīvi tērējat tādiem sūdiem?
Ieva12345 @ 09.10.2026 11:21Ļoti žēl, ka šajā visā jācieš bērnam. Meitene ir gudra, bet izolācija viņu degradē.
1. Kādos apstākļos viņi dzīvo. Māja bardakā. Ēd gultā. Māja piekrauta ar visādiem krāmiem.
2. Bērnam nav ne socializācijas ar citiem bērniem. Es neesmu pret mājmācību. Ir daudzas ğimenes, kur bērni mācās mājmācībā, bet apmeklē pulciņus, iet ārā ar draugiem utt. Viņi dzīvo ārpus pilsētas. Viņai nav kaimiņos vienaudži ar ko meitene varētu iet ārā dzīvoties.
3. Šeit noteikti būtu jāiesaista speciālisti, lai izvērtē gan bērna veselības stāvokli, gan arī pamatojumu mājmācībai. Meitene fiziskais nav labs. Viņai noteikti jāapmeklē fizioterapeits, logopēds utt.
4. Domāju ka vīrs arī tāds jocīgs. Starp citu no pirmajiem Ērkšķiem Krista ir Zanes vīra meita.
5. Tur būtu jāiesaistās speciālistiem, lai spētu glābt meiteni.
Mazaa15 @ 09.10.2026 12:48
Kā atrast to Kristu?
Bet ,nesen Zanei bija bilde un jauna sieviete ar Esteri dzimšanas dienā.Tā nebija vecākā meita?
xexehe @ 09.10.2026 09:47
Vēl labāk. Man likās, ka viņu izņēma, jo sāka daudz slimot un slimošanu novēla uz to, ka viņai katru dienu agri jāceļās, lai brauktu uz skolu. Kaut ko tādu atminos 😀
Bet tie vecāki tak paši ir norauti.
Atceros, ka laiku atpakaļ, bērns bija aizvests uz bērnu laukumu, bet spēlējās nomaļus, jo sencītis nav gribējis, lai viņa iet pie citiem bērniem. Man jau tad uzacs pacēlās neizpratnē 😀