Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

klusēšana

Reitings 8
Reģ: 25.06.2026
Sveikas, meitenes!
Vēlējos izkratīt sirdi, šodien tā ir ļoti pilna.
Esmu attiecībās un arvien vairāk saprotu - nespēju vēl aiziet, bet arī palikt tajās man ir grūti. Laikam jāsāk ar to, ka pirmo reizi esmu attiecībās ar cilvēku, ar kuru nevaru runāties. Izstāstīt, kā pagāja diena, uzdot jautājumus, kas mani interesē… Vārdu sakot - izrunāties no sirds par jebko un neko. Ja cilvēks negrib atbildēt, viņš var vienkārši pagriezties un aiziet. Demonstratīvi ignorēt. Ir pat bijušas situācijas, kad ieliek austiņas vai aizcērt man deguna priekšā durvis. Runāt var tikai par viņam ērtām tēmām, bet, ja ir kas tāds, par ko nevēlas runāt, notiek šādi (jā, arī par brīvdienu plāniem, darba lietām).
Nevaru saprast, kāpēc tā ir, jo esmu bijusi arī citās attiecībās, bet runāšana, pat pļāpāšana ar vīrieti kā ar draudzeni, sirsniņas izkratīšana ir bijusi pašsaprotama.
Varbūt kādai tā ir bijis?
25.06.2026 14:42 |

Patīk
Reitings 3688
Reģ: 03.11.2023
Ir bijis, bet laikam ne tik traki kā tev.
Tas ir traki grūti, izmainīt kaut ko vari tikai darot to, kas viņam vis vairāk nepatīk - runājot.
Domāju, ka kaut ko mainīt viņš būs gatavs tikai ja stipri mīl un grib saglabāt attiecības. Vari pateikt, ka tev ir ļoti grūti tā dzīvot, ka tev ir sāpīgi būt nesaprastai un ja nekas nemainīsies, būs neiespējami turpināt. Tad tālāk arī skaties kāda būs atbildes reakcija. Manā gadījumā gan negribēja runāt par grūtām, nopietnām tēmām. Ikdienišķas lietas varbūt kkad laida gar ausīm un neklausījās, bet nebija tā, ka durvis aizcērt sejā.
Visticāmak, arī ja viņš būs gatavs mainīties, tas prasīs ilgu laiku.
Bet, tā kā tu saki, ka viņš nav gatavs runāt arī par ikdienišķām, darba, brīvdienu tēmām, tad tas izklausaš vienkārši pēc lielas necieņas.
25.06.2026 15:17 |

Patīk
Reitings 2804
Reģ: 08.09.2025
Pamet.
25.06.2026 15:25 |

Reitings 8219
Reģ: 10.01.2023
Fiksi bēdz. Vasara priekšā- varbūt kādu citu paspēsi dabūt. Laika izšķiešana
25.06.2026 15:42 |

Reitings 35
Reģ: 12.01.2022
re kā man sagadījās...domāju, kur lai parunāju par savu sāpi un re tieši te tā ir. Tas, ko raksti ir ļoti grūti un,ja Tev tas ir svarīgi, tad zini,ka ilgtermiņā attiecībās būs diezgan traki. Mums ir 2 bērni, laulība. Un mēs nevaram normāli parunāt. Kādreiz nelikās tik traki, bet, laikam ejot, saprotu,ka man tas ir tiiiik svarīgi. Apsveru domu par pāru terapiju, lai ir kāds mediators starp mums, kas otram pateiks viņa saprotamā valodā, jo mani nesaprot. Nav gan tik traki, kā Tev, bet siena, kuru uzceļ otrs ir sāpīga. Vai arī, tu stāsti kādu savu sāpi, viedokli un pretī vnk tevi emocionāli noliek pie vietas. Nenodari sev to, ar laiku būs vēl smagāk un neizprotamāk. Gribas jau dzīvot uz viena viļņa ne cīnīties visu laiku par kaut ko. Pati paliksi īgnāka un tā kļūs par Tavu normu.
25.06.2026 16:25 |

Reitings 8
Pāru terapija varbūt nebūtu slikti, ja vien otram būtu vēlēšanās to apmeklēt… Manā gadījumā atbilde ir tikai viena - ar mani viss ir kārtībā, tu pati esi neriktīga.
Runājusi esmu neskaitāmas reizes, bet interesantākais ir tas, ka runāšana ieved tikai lielākā bedrē, toties tad, kad pati izliekos viņu nedzirdam, pats lien klāt, grib kaut ko pastāstīt. Tikai nesaprotu, kam tādas bērnu spēlītes ir vajadzīgas…
25.06.2026 16:40 |

Reitings 35
Bet cik ilgi esat kopā? Tas arī svarīgi. un, ja vēlies vēl nākotnē ģimeni dibināt, tad dikti jādomā, vai gribēsi ar ko tādu sadzīvot. Un tiešām, terapija jau tik tad, ja abi piekrīt. Bet,ja otrs uzskata,ka viss normāli, tad nez...nav pa ceļam
25.06.2026 17:05 |

Reitings 8
Kopā piecus gadus. Esmu jau vairākkārt apsvērusi, ka gribu aiziet, bet laikam trūkst drosmes, ir pieradums. Un, protams, slavenais “bailes palikt vienai” un “varbūt pieļaušu kļūdu”.
25.06.2026 17:08 |

Reitings 35
Kļūdu tu pieļausi, ja tev nebūs blakus cilvēks, kurš ir TAVS. Tā, līdz mielēm. Var pieņemt šādas tādas otra ģēlas, kuras nav pa prātam, bet runāšana ir diezgan liels pamats visam. Ģimenē, piemēram, nākotnes plāni, brīvdienas, kopīgie darbi. Ja nerunā, tad nekas nekustas uz priekšu. Un nav tā sajūta, ka ir KOPĀ. Ar tagadējo prātu es stipri padomātu tos daudzos gadus atpakaļ, vai saistītu dzīvi ar šādu cilvēku. ir grūti, bet tagad ģimenes dēļ abiem ir jāgrib strādāt un klausīties un saprast. Es netaisos pieņemt, ka otrs manī neieklausīsies...nu cik ilgi...tas sāk grauzt no iekšpuses.
25.06.2026 17:15 |

Reitings 8
Es laikam precīzāk nepateiktu.
Un jā, man trūkst tās sajūtas, kā ir, kad vari vienkārši pieglausties klāt un izstāstīt, kas nomāc… Kad ir tas vieglums. Esmu pati gājusi uz terapiju, bet saprotu, ka viena šo situāciju nespēju mainīt. Bet laikam tas sāpīgākais jāpieņem, ka to vajag tikai man.
25.06.2026 17:24 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits