Kur problēma nesapratu? Ja jau draugs neko nenojauš un tev vajag adrenalīnu, tad viss čiliņāZemgunda Girgensone @ 14.04.2026 15:13Sveiki visiem!
Vēršos pie jums, jo nezinu un neticu tādiem cilvēkiem kā psihologi, es labāk ieklausos īstos cilvēkos. Kopā ar savu draugu esam jau 10 gadus un mūsu attiecības ir ideālas līdz brīdim, kad manī ieslēdzas adrenalīna vēlme. Es viņu krāpju - pa šiem 10 gadiem es to daru bez apstājas. Tā ir tāda īpaša sajūta, ka Tu vari pazust no ikdienas kaut kādā fantāzijā un tā es arī jūtos. Es mīlu savu draugu un viņš neko nenojauš, nekad arī nav bija aizdomās par garajiem darba vakariem vai ātru braucienu pie saviem vecākiem. Es esmu aizdomājusies, ka varbūt tas ir nepareizi, bet ne līdz galam tā jūtos. Ir kādi ieteikumi?
didii5 @ 14.04.2026 22:20Nevar to adrenalinu atrast kaut kur citur ?
Gumijas leksana ?
Traks izbrauciens ar sporta masinu ?
Trakas lietinas padarit
Ka tas tiesi notiek ?
Norausi vienreiz kādas hlamīdijas vai kaut ko jiptīgāku, tad Tev būs īstais adrenalīns 😁Zemgunda Girgensone @ 20.04.2026 16:01
Nē nevar, tas nav tik adrenalīnu sniedzošs process. Vienreiz pamēģināu ar gumiju izlekt, bet iespējams to pamēģināt bez vīra klātbūtnes.😜
Nēesmu tik bagāta, lai izbaruktu ar sporta mašīnu, bet varbūt Jums ir vēl ieteikumi, ko varētu darīt, lai citur atrastu prieku un adrenalīnu.
atrada ar ko salīdzināt mau*upatroneses @ 22.04.2026 11:19Tā nav krāpšana. Tā ir biologiska vēlme būt kā bišu mātītei, kas vienīgā pārojas un apkārt lidinās trani un viss ir tā forši... Kamēr visi pārējie tavā labā strādā un cīnās, sargā, lai tev būtu labi un nekas netrūktu.
patroneses @ 22.04.2026 11:19Tā nav krāpšana. Tā ir biologiska vēlme būt kā bišu mātītei, kas vienīgā pārojas un apkārt lidinās trani un viss ir tā forši... Kamēr visi pārējie tavā labā strādā un cīnās, sargā, lai tev būtu labi un nekas netrūktu.
Džinga @ 22.04.2026 15:45
Vecīt, diemžēl cilvēks rakstīja šo postu, nevis bite :D
Dziedviendziesmiņa @ 22.04.2026 20:31Šaujiet kaut nost, bet nespēju noticēt, ka problēma/situācija nav izdomāta.
Sezam @ 23.04.2026 10:02
Kas tur tik neticams? Neesi nekad nevienu hronisku krāpēju satikusi? Parasti jau tie ir vīrieši, nu vismaz vairāk dzirdams.
Es personīgi pazīstu sievieti, precējusies jau 19 gadus, kopā no agras jaunības, bet ik pa laikam ir mīļākie, nu visu šo gadu garumā, ir gan patstāvīgie, gan one night stand. Šķirties netaisās.
Linduxis @ 23.04.2026 14:57Nez kā Jūs justos uzzinot, ka arī Jūsu partneris dara to pašu? Kaut kā riebīgi būt kopā ar kādu un apzināties, ka tas "mēs" patiesībā neko daudz nenozīmē.