Sveikas, varbūt kāda ir atklājusi labu sejas krēmu šim laikam.. Palikusi ļoti sausa sejas āda, visi izmēģinātie krēmi kairina un nepalīdz.. Vajadzētu kaut ko nealerģisku un izcili mitrinošu 🤔
Sveikas, varbūt kāda ir atklājusi labu sejas krēmu šim laikam.. Palikusi ļoti sausa sejas āda, visi izmēģinātie krēmi kairina un nepalīdz.. Vajadzētu kaut ko nealerģisku un izcili mitrinošu ?
Šādā laikā visu liek vairākās kārtās, losjons, esence, serums, mazliet mitrinošs krems, katrai kārtai ļauj iesūkties, pirms liec nākamo. Un tam visam pa virsu liek La Roche Posay Cicaplast Baume B5, ar šo tu visu mitrumu ieslēgi savā ādā, šis lieliski atjauno ādas aizsargbarjeru. Un maksā zem 10 eur. Vakarā vari arī uzlikt šo pavisam biezā kārtā, strādās kā barojoša maska.
Man arī ir Cicaplast Baume, vienīgais, ko ievēroju - varu to likt tikai ja āda ir tiešām sausa. Ja nav super izsausināta, tad krems rullējas nost pēc kāda laika. Toties tādā salā kā tagad + apkures sezonā vienkārši ideāli.
Es šādā laikā nomainu ne tikai krēmu, bet visu kopšanas režīmu. Ādu attīru ar pieniņu (parasti izmantoju cita tipa līdzekļus), papildus hialuronskābes serumam izmantoju arī peptīdu serumu un vieglu eļļu. Pēc tam visu noslēdzu ar barojošu krēmu. Pieniņš un krēms no L'occitane, serumi no The Ordinary. Eļļa no The Balm. Un noteikti cenšos ilgi nemērcēties karstā vannā/dušā, jo karsts ūdens ļoti sausina ādu. Vannā ejot, parasti uzlieku sejas masku.
Es izmantoju arī sejas tīrīšanas eļļu, sajūta ka tā pabaro seju, nav tik savelkoša sajūta pēc. Arī par ūdens dzeršanu nedrīkst aizmirst. Man tā ziemā ir neliela problēma, jo ūdens bieži auksts vai neprasās... Tad nu augu tējas bez cukura var nākt palīgā.