Krišjānis Kariņš @ 20.01.2026 14:27Tu labāk pats uzrādi pierādījumus saviem komentāriem. Pagaidām kā top veči tēmā ir minēti Teits, Kivičs un viens ārzemju cietumnieks. Kas vēl Elīzītim un akulam skaitās top 10 vecis? Un kas ir tās sievietes, kas stāv rindā pie viņiem?
akul12 @ 20.01.2026 14:35
Teitu minēja jūsu ierakumu puse ?
Pierādījumam vari izstāstīt kādu mīlas stāstu (var būt arī nepārbaudāms), kurā kāda sieviete deva iespēju nevienas neievērotam vīrietim!
Maz dikti maz vismaz manā redzes lokā nonākuši, bet jākļu stāstiņi daudz, gan pašu acīm redzēti, gan stāstīti.
akul12 @ 20.01.2026 14:15Tā arī neredzu, ka kāda ir izskaidrojusi, kāpēc neeksistē tāds top10, topG vai augšējais slānis vīriešu pie kuriem sievietes rindā stāv kaut uz fwb vai ons sakariem?
Tikai agresivitāte Teits, mgtow, inceļi...
Krišjānis Kariņš @ 20.01.2026 14:57
Tu gadiem katrā tēmā maļ par top10 un joprojām nevari pamatot savu viedokli. Tad nomierinies.
Džinga @ 20.01.2026 15:12
Drīzāk jau būtu uz taviem pleciem pierādīt, ka tas, par ko runā, vispār eksistē. Jo mēs te strīdāmies tāpēc vien, ka neesam redzējušas nekādus reālus piemērus tam, ko tu sludini.
+ man un pārējām lietotājām, šķiet, viss ir diezgan skaidrs, tu jau esi tas, kas te mēģina kaut ko iestāstīt un imācīt. Tad nu lūdzu, pamato ar reāliem piemēriem, citādāk kāda jēga?
akul12 @ 20.01.2026 15:19
Esmu pietiekoši pamatojis savu viedokli pa šiem gadiem. Pie tam ļoti mierīgi, cik te daudz forumiešu nav sākušas saukāties par manu it kā izdomāto viedokli. Solījušās bloķēt, lai nav jālasa u.tt
Bet ja tā nav taisnība, tad kāpēc sacepaties? Lasat, kā joku, parēcat un skrullējat tālāk.
akul12 @ 20.01.2026 15:23
Kādus tieši reālus piemērus gribi dzirdēt, dzeltenās preses rakstu kopijas un IG skrīnšotus? Vai teita lekciju linkus...
Dali, kā gribi bija, ir un būs topG top10 top20 vai kāds sadalījums... Kaut vai dēļ hipergāmijas. ?
akul12 @ 20.01.2026 15:19
Esmu pietiekoši pamatojis savu viedokli pa šiem gadiem. Pie tam ļoti mierīgi, cik te daudz forumiešu nav sākušas saukāties par manu it kā izdomāto viedokli. Solījušās bloķēt, lai nav jālasa u.tt
Bet ja tā nav taisnība, tad kāpēc sacepaties? Lasat, kā joku, parēcat un skrullējat tālāk.
Krišjānis Kariņš @ 20.01.2026 15:26
Sacepamies tāpēc, ka jūs ar elīzīti attiecību tēmas piesārņojat ar vieniem un tiem pašiem copy-paste komentāriem jau gadiem ilgi. Jau ir apnicis lasīt.
Džinga @ 20.01.2026 15:40
Cepiens ir par to, ka sievietes sieviešu forumā nevar vairs padiskutēt par savām problēmām bez jūtu Top g samazgām katrā tēmā. Cepiens nav par to, ka jums par kaut ko būtu taisnība, jo ir skaidri zināms un redzams, ka runājat muļķības. To var pieciest un laist garām gar ausīm, bet nu pilnmēness vai kas dara savu un dažreiz gribas jūs paprašņāt un papurināt.
Gaby Moreno @ 20.01.2026 13:26
Cilvēks vienkārši ir iestrēdzis Karpmana drāmas trijstūrī, vienlaikus ir gan upuris ("neesmu 180 garš, neesmu topG10,=> sievietēm es neesmu vajadzīgs "), gan varmāka ("sievietes ir muļķes, kas dzīvo vienradžu pasaulē un pašas nezin ko grib ar saviem augstajiem standartiem"), gan glābējs, kas uzņēmies sludināt to blacpill vai inceļu filozofiju plašākām tautu masām.
Būs jāpaiet vairākiem gadiem iekams sapratīs, ka pasaule nav tik melnbalta, kā tā rādās šobrīd...
Elīzīte12345 @ 20.01.2026 19:05
Neredzu ne vainas pasaulei. Visu, kas man ir jāsaprot, esmu sapratusi jau sen un esmu par to pateicīga.
Law9 @ 20.01.2026 13:41
Autors un Aldis=Elīzīte ir divas dažādas personas.
Elīzīte ir virs 190 cm garš, kas ir vienīgais, ar ko viņš mēdz piesaistīt sievietes. Viņam vajagot tikai seksu, citas attiecības nevēlas, viņam mēdz būt sekss arī ar vīriešiem...
Elīzīte to jau senāk ir aprakstījis. Viņam gan laika gaitā mainās segvārdi.
Helita @ 20.01.2026 22:06
Man likās, ka Aldis momentā pazuda toreiz, kad viena lietotāja viņu te diezgan publiski atklāja kas viņš ir. Nebiju pēc tam manījusi viņam raksturīgos tekstus no kāda cita lietotāja puses. Bet to ka Aldis = Elīzīte gan nebiju savilkusi kopā.
patroneses @ 20.01.2026 22:49
Otra cilvēka personas datus nevajadzētu apstrādāt un publiskot. Tas ir likumpārkāpums.
patroneses @ 20.01.2026 22:49
Otra cilvēka personas datus nevajadzētu apstrādāt un publiskot. Tas ir likumpārkāpums.
Džinga @ 20.01.2026 20:16
Te visi sen jau zina, ka esi vīrietis.