Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

mīļākā?

Reitings 3
Reģ: 07.01.2026
Dzīvojam kopā 12 gadus, ir kopīgs bērns, bijām tā sastrīdējušies, ka ilgāku laiku bijām kā Toms un pele, dzivojām kopā, bet nu gandrīz uz šķiršanās robežas.
Vienu dienu ejot gar vietu, kur mums ladējās telefons naktī, redzu notifikāciju snapā kurā ir sievietes emoji seja.
Nezināju, ka viņam ir snaps, kur nu vel čata ar citu (telefona protams parole, kuru nezinu), paskatoties soc. tiklus - visur tā sieviete. Lieki piebilst ka zinu to sievieti, viņa mani un zin ka tas ir mans vīrs.
Izlīgstam, izrunājam situācijas un mēģinam, jo bez manis nevarot un es protams tāpat.
Tomēr zinot ka kaut kas bijis, nezinot kas īsti vai tikušies (jo teica ka neesot čatojuši pat), atnākusi notifikacija Tiktoka, ka ši persona ar kuru nesen bijis kontakts - jus vairs nesekojat, vai velaties piesekot?
Kaut ko netišam radot telefona, sutot kad biju blakus paradijas šis sievietes kontakti telegrama.
Kad uzdodu jautajumu kapec sež online telegrama, whatsappa - pasaka ka es viņu kontrolēju.
Es saprotu, ka varbut par daudz, bet es taču ari neesmu stulba.
07.01.2026 22:45 |

Reitings 4430
Reģ: 07.09.2023
Nu izskatās , ka stabili ir interese par to sievieti. Es šādā situācijā nogaidītu momentu un izložņātu pa visām viņa aplikācijām un (jā, nav smuki ,bet krāpšana ir 1000 reiz nesmukāka). Bet ar atrunu, ka 100% esi pārliecināta, ka zini, ko darīsi situācijā, ja apstiprināsies aizdomas
08.01.2026 09:22 |

Reitings 3489
Reģ: 11.04.2023
Es saskatu interneta emocionālo krāpšanu, visai netipiski vīrietim, jo parasti tā darās sievietes.
Sliktākais, ka izložņājot telefonu un atrodot vieglu sekstingu... tāpat būsi vainīgā, jo nerespektē privātuma robežas.
08.01.2026 09:50 |

10 gadi
Reitings 4425
Reģ: 29.01.2009
"Dzīvojam 12 gadus kopā"
Esi sieva?
08.01.2026 14:32 |

Reitings 599
Reģ: 13.02.2024
Viņs labi pelnošs? Ja nē, tad nez kāda velna pēc kādai būtu vajadzīgs piekabjains vecis ar paranoisku sievišķi.
08.01.2026 20:15 |

Reitings 19058
Reģ: 21.09.2023
Mans vīrs arī ložņā pa sieviešu profiliem un iespējams ar kādu čato, bet man vienalga. Svarīgi apzināties, ka esi vislabākā. Es arī šad tad aiz gara laika ar kādu pačatoju, paflirtēju, pajokoju soctīklos, bet tas jau nav iemesls, lai celtu paniku. Izklausās, ka esi ļoti nepārliecināta par sevi un savu lomu vīrieša dzīvē. Viena lieta ir kopdzīve, rutīna, ģimene kā pamts un vērtība. Viss pārējais - izklaide.
08.01.2026 22:54 |

Reitings 10
Reģ: 16.11.2025
Hermiine89 @ 08.01.2026 22:54
Mans vīrs arī ložņā pa sieviešu profiliem un iespējams ar kādu čato, bet man vienalga. Svarīgi apzināties, ka esi vislabākā. Es arī šad tad aiz gara laika ar kādu pačatoju, paflirtēju, pajokoju soctīklos, bet tas jau nav iemesls, lai celtu paniku. Izklausās, ka esi ļoti nepārliecināta par sevi un savu lomu vīrieša dzīvē. Viena lieta ir kopdzīve, rutīna, ģimene kā pamts un vērtība. Viss pārējais - izklaide.

Nu baigi foršās izklaides tavam vīram un tev!😁aiz muguras viens otram izklaidēties, nav nekada māksla, bet gan nākotnes iemesls šķirites. Laba tev filozofija, ka čatot jau nav nekas īpašs, bet kad tavs vīrs slepenībā ies uz satikšanos ar jaunu dāmu, tad jau būs tev par vēlu. Izklausās, ka esi jau samierinājusies ar vīra sānsoļiem internetā, tāpēc tu te vēsā mierā apgalvo, ka tas jau nekas traks nemaz nav, un kā vēl ir gan, tas jau parāda , ka tu esi apnikusi un palikusi aizvietojama ar kādu citu.
09.01.2026 07:27 |

Reitings 1619
Reģ: 17.06.2024

Ja būtu vislabākā, tad vīrs neložņātu pa sieviešu profiliem un iespējams nečatotu ar citām. 😁
09.01.2026 08:42 |

Reitings 3489
Bet vīriešu un sieviešu čatošanās ir pavisam atšķirīga, ja sievietei tas arī iespējams ir "joks" jo čatošanās neprasa nekādu piepūli, visādi simpi paši raksta ik pa laikam... Atliek tikai atbildēt un pēcāk pazust...
Tad vīrietim tā jau ir apzināta izvēle pēc ārējas validācijas, jo visticamāk, vīrietis intensīvi meklē ar ko čatoties, jo sievietes nemēdz rakstīt pirmās.
09.01.2026 08:51 |

Reitings 1261
Reģ: 29.04.2021

Jā vīrietis regulāri lūr uz citām un pat ar viņam čato ,tad par kādu ģimeni ir runa? Ģimene jūs esat tikai tavā galvā ,viņš noteikti sevi uzskata par brīvu vīrieti ,kas dara ko grib.
09.01.2026 09:00 |

Reitings 3489
queen2820 @ 09.01.2026 09:00

Jā vīrietis regulāri lūr uz citām un pat ar viņam čato ,tad par kādu ģimeni ir runa? Ģimene jūs esat tikai tavā galvā ,viņš noteikti sevi uzskata par brīvu vīrieti ,kas dara ko grib.

Ģimeņu modeļi dažādi, piemēram poligāmija vai kaut kāda veida cuckold (pastāv arī sieviešu variants) un priecāties, ka tā tikai "izklaide", jo aizmugurēja meklēšanās nekādi šeit neierakstās, bet norāda uz pašvērtējuma un savstarpējas komunikācijas trūkumu, kā minimums.
09.01.2026 09:10 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits