Vīrietis dzīvo ar vecākiem?

Reitings 193
Reģ: 17.10.2025
Tātad, ko jūs domājat par vīriešiem kuri dzīvo ar vecākiem? 😃
Nesen parunājos ar paziņu no tīņu gadiem. Protams bij jautājumi par dzīvi, un uzpeldēja jautājums vai es dzīvoju vēl tur pat, (ar vecākiem) uz ko atbildēju "jā." Viņa noteica ka man vajadzētu īrēt dzīvokli. Uz jautājumu ko es tādējādi pierādīšu? -"Citiem liksies vīrišķīgāks!"
Tiešām tā ir? 😀
Es piemēram savā situācijā neredzu vajadzību atdot pusi algas kādam lai varētu svešā dzīvoklī viens dzīvot, piebildīšu nav man ģimene, un arī nekad nebūs ģimene. Kā arī, mājas es esmu tikai lai nomazgātos un pārnakšņotu.
07.12.2025 22:45 |

Reitings 193
patroneses @ 28.12.2025 23:01

Ir sociāli un anti sociāli cilvēki. Taču tos kas ir antisociāli skolotāji izmanto savām izklaidēm.
Nekad skolotājas neveiks vardarbību pret visiem bērniem. Izvēlēsies dažus upurus un pamazām dzīs zemē. Un nekāds brīnums nebūs ja tie paliks vēl vairāk antisociāli.
Cik atceros mani skolā skolotāji lika mierā, un arī es ne ar ko īpašu neizcēlos skolā.
28.12.2025 23:25 |

Reitings 2028
Reģ: 17.06.2024
KR083 @ 28.12.2025 23:19
Nē viss ir skaidrs. Es tev cilvēcīgi pateicu ka es neeju uz sabiedriskiem pasākumiem dēļ alkohola un alkoholiķiem, tad tu mani vēl tā iemesla dēļ nosauci par memmīti, un tagad vēl pretīgs cilvēks esmu. Laikam personiski aizskāru, pati varbūt esi tusētāja kurai vajag to piektdienu bārā ar aliņu rokās. ?

Izlasi, ko es rakstīju, ka eju uz pasākumiem skaidrā un savā kompānijā, kurā labi, ja kāds kādu alu izdzer, bet nu laikam pat 1 alus dzeršanu uzskati par alkoholismu. Es domāju, ka nav jālieto alkohols ejot uz pasākumu un tos dzērājus mierīgi var ignorēt, bet tu laikam es bijis tikai tādos pasākumos, kur visi vienmēr ir pālī un koļijas. Bet tādi pasākumi parasti ir kaut kādas ciema balles vai pretīgi klubi vai bāri, kur personīgi es neesmu savu kāju spērusi ap 10 gadu. Čalīt, tici man tu mani neaizskāri, bet pieņemu, ka gribētu, lai tas mani aizskartu. 😀
28.12.2025 23:49 |

Reitings 193
smūtijs @ 28.12.2025 23:49

Izlasi, ko es rakstīju, ka eju uz pasākumiem skaidrā un savā kompānijā, kurā labi, ja kāds kādu alu izdzer, bet nu laikam pat 1 alus dzeršanu uzskati par alkoholismu. Es domāju, ka nav jālieto alkohols ejot uz pasākumu un tos dzērājus mierīgi var ignorēt, bet tu laikam es bijis tikai tādos pasākumos, kur visi vienmēr ir pālī un koļijas. Bet tādi pasākumi parasti ir kaut kādas ciema balles vai pretīgi klubi vai bāri, kur personīgi es neesmu savu kāju spērusi ap 10 gadu. Čalīt, tici man tu mani neaizskāri, bet pieņemu, ka gribētu, lai tas mani aizskartu. ?
izlasīju to, bet es vienkārši nevēlos atrasties pat blakus tādiem kas dzerstās vai būt zem viena jumta ar tādiem, pat tad ja es ignorēju viņus. Un es neesmu bijis "tikai tādos pasākumos" es vispar neesmu apmeklējis nekādus pasākumus, ja neskaita "mehu dienas" sen atpakaļ kad vēl bija normālas.
Un par to pēdējo daļu piekritīšu un to arī ņemu kā piemēru. Tākā pats esmu no mazpilsētas tad pilsētas svētki, zaļumballes un kompānijas vietējā bārā arī ir tādas kā aprakstu - visiem primārais ir piedzerties, izkauties un nodrāzties. Tādēļ man arī tādas cilvēku čupošanās liekās pretīgi.
29.12.2025 00:00 |

Reitings 193
smūtijs @ 28.12.2025 23:49

Izlasi, ko es rakstīju, ka eju uz pasākumiem skaidrā un savā kompānijā, kurā labi, ja kāds kādu alu izdzer, bet nu laikam pat 1 alus dzeršanu uzskati par alkoholismu. Es domāju, ka nav jālieto alkohols ejot uz pasākumu un tos dzērājus mierīgi var ignorēt, bet tu laikam es bijis tikai tādos pasākumos, kur visi vienmēr ir pālī un koļijas. Bet tādi pasākumi parasti ir kaut kādas ciema balles vai pretīgi klubi vai bāri, kur personīgi es neesmu savu kāju spērusi ap 10 gadu. Čalīt, tici man tu mani neaizskāri, bet pieņemu, ka gribētu, lai tas mani aizskartu. ?
un jā kad runa ir par alkoholu es uz to skatos stingri es pat glāzi vīna bai alus pudeli netolerēju.
29.12.2025 00:08 |

Reitings 417
Reģ: 06.06.2025
KR083 @ 29.12.2025 00:00
izlasīju to, bet es vienkārši nevēlos atrasties pat blakus tādiem kas dzerstās vai būt zem viena jumta ar tādiem, pat tad ja es ignorēju viņus. Un es neesmu bijis "tikai tādos pasākumos" es vispar neesmu apmeklējis nekādus pasākumus, ja neskaita "mehu dienas" sen atpakaļ kad vēl bija normālas.
Un par to pēdējo daļu piekritīšu un to arī ņemu kā piemēru. Tākā pats esmu no mazpilsētas tad pilsētas svētki, zaļumballes un kompānijas vietējā bārā arī ir tādas kā aprakstu - visiem primārais ir piedzerties, izkauties un nodrāzties. Tādēļ man arī tādas cilvēku čupošanās liekās pretīgi.
traki gan, ka jaaizvairaas no vietaam, kur ir alko. nelietoju un man vienalga, ka citi to dara. Var tikai panjirgt par alko radiito stulbumu cilveekos. nespeeja atrasties vietaa, kur citi lieto, ir kaut kaada diivainiiba
29.12.2025 00:13 |

Reitings 174
Reģ: 09.12.2025
KR083 @ 28.12.2025 22:45
Tieši tā ir fucked up domāšana. "Visi tā dara, man arī jāpielāgojās visiem" Nē, katram ir jābūt savai galvai uz pleciem un savai individuālai domāšanai. Ja man kautkas nepatīk es to nedaru neskatoties uz to ko "visi" dara. Tieši tā arī ar tiem pasākumiem - Visi tur iet nodzerties un koļīties. Redz tie visi to dara jo tādas lietas viņiem patīk, un un interesē. Mani savkārt tas neinteresē tādēļ uz tādām vietām neeju.

Pilsētas svētkos visi iet nodzerties un koļòties?
Ziemassvētku pilsētas eglītes aizdegšanā visi iet piedzerties un koļīties?
Lāpu gājienā visi iet nodzerties un koļīties?
Jaungada koncertos visi iet jodzerties un koļīties?
Jāpiekrīt te jau izskanējušam viedoklim, ka šeit ir vienkārši riebums pret citiem un dzīvi kopumā. Šis nav "man nav jādara tā, kā visi dara". Šis izklausās pēc "es tīši darīšu pretēji, jo gribu būt savādāks un labāks nekā tie citi", bet realitātē tu neko neiegūsti.
Un vispār tāda ņuņņošanās arī ir tas, ko rakstiju iepriekš. Tā ir raksturīga tiem, kuri nav pastāvīgi.
29.12.2025 07:39 |

Reitings 463
Reģ: 28.01.2025
neviens sen jau nepiedzeras un nekoļījas. Kaut cik iedzer un stāsta kā šim ierīkota apkure un tamlīdzīgi.
Te cilvēks pats sevi nespēs diagnoscēt. Un mēs arī nespēsim.
Katrā ziņā tas ka dzīvo pie vecākiem ir nenozīmīgs sīkums.
29.12.2025 09:06 |

Reitings 174
patroneses @ 29.12.2025 09:06
neviens sen jau nepiedzeras un nekoļījas. Kaut cik iedzer un stāsta kā šim ierīkota apkure un tamlīdzīgi.
Te cilvēks pats sevi nespēs diagnoscēt. Un mēs arī nespēsim.
Katrā ziņā tas ka dzīvo pie vecākiem ir nenozīmīgs sīkums.

Uz tā visa fona kā uztver dzīvi - jā.
29.12.2025 10:04 |

Reitings 3678
Reģ: 11.04.2023
Bet tādi pasākumi parasti ir kaut kādas ciema balles vai pretīgi klubi vai bāri,

Sievietēm uz klubiem slēpta slapja biksīte, visas tik stāsta, ka nepatīk... skaļi, rupji tēviņi, jāvaktē dzēriens... Pa starpai pastāsta šausmu stāstus...
Bet kā tajos pretīgajos klubos kivis (vienalga kas uzstājas) tā jādodas ķipa klausīties, dejot ideālā variantā ar draudzenēm... 😁 Pievelk tie rupjie tēviņi un viņu uzmanība.
29.12.2025 10:12 |

Reitings 2028
Reģ: 17.06.2024
Pīķene @ 29.12.2025 07:39

Jāpiekrīt te jau izskanējušam viedoklim, ka šeit ir vienkārši riebums pret citiem un dzīvi kopumā. Šis nav "man nav jādara tā, kā visi dara". Šis izklausās pēc "es tīši darīšu pretēji, jo gribu būt savādāks un labāks nekā tie citi", bet realitātē tu neko neiegūsti.
Un vispār tāda ņuņņošanās arī ir tas, ko rakstiju iepriekš. Tā ir raksturīga tiem, kuri nav pastāvīgi.

Tas, ka viņš domā, ka visos pasākumos visi vienmēr apdzeras, man atgādina vīra bērnības ciemu. Kapusvētki, zaļumballes, vēl kaut kādi pasākumi kultūras namā - vienmēr daudz alkohola un kautiņi.
29.12.2025 10:36 |

Reitings 193
Pīķene @ 29.12.2025 07:39

Vispar jā, vismaz Dobelē pilsētas svētki ir viena liela nodzeršanās, tulit bus 31. Decembris, kautkāds jaungada pasākums būs kirā ari kartējo gadu aizies cilvēki pārdzert jēgu, izsist kādai mašīnai stiklu un izkauties. Tāpēc visi tie "svētki" ir vienkārši pretīgi.
29.12.2025 10:40 |

Reitings 174
KR083 @ 29.12.2025 10:40
Vispar jā, vismaz Dobelē pilsētas svētki ir viena liela nodzeršanās, tulit bus 31. Decembris, kautkāds jaungada pasākums būs kirā ari kartējo gadu aizies cilvēki pārdzert jēgu, izsist kādai mašīnai stiklu un izkauties. Tāpēc visi tie "svētki" ir vienkārši pretīgi.

Pretīga ir vieta, kurā dzīvo. Neesi par to domājis?
29.12.2025 11:03 |

Reitings 174
akul12 @ 29.12.2025 10:12

Sievietēm uz klubiem slēpta slapja biksīte, visas tik stāsta, ka nepatīk... skaļi, rupji tēviņi, jāvaktē dzēriens... Pa starpai pastāsta šausmu stāstus...
Bet kā tajos pretīgajos klubos kivis (vienalga kas uzstājas) tā jādodas ķipa klausīties, dejot ideālā variantā ar draudzenēm... ? Pievelk tie rupjie tēviņi un viņu uzmanība.

A ko tad vispār labāk izolēties no sabiedrības, nekur neiet, jo tur priekšā rupji tēviņi? Tāda savāda nostāja domāt, ka problēma ir sievietēs, nevis tajos uzmācīgajos tēviņos.
29.12.2025 11:06 |

Reitings 3678
Pīķene @ 29.12.2025 11:06

A ko tad vispār labāk izolēties no sabiedrības, nekur neiet, jo tur priekšā rupji tēviņi? Tāda savāda nostāja domāt, ka problēma ir sievietēs, nevis tajos uzmācīgajos tēviņos.

Problēma nav ne sievietēs, ne tēviņos.. un viens otru papildina... 😁
Bet tēlošana gan pretīga 😁
29.12.2025 11:18 |

Reitings 463
Pīķene @ 29.12.2025 11:06

Jā - tieši tā - nav jāiet uz vietām kur uzturās rupji tēviņi. Tā nav izolēšanās no sabiedrības, bet gan sabiedrības izvēle.
29.12.2025 11:28 |

Reitings 193
Pīķene @ 29.12.2025 11:03

Pretīga ir vieta, kurā dzīvo. Neesi par to domājis?
netēlo ka citur tā nav. Latvija ir alkoholiķu valsts to var labi redzēt pēc tā ka vienalga cil bargi sodi cilvēki jo projām turpina braukt dzērumā. To var redzet pēc tā, kad alkoholam paceļ cenu vai izveido kādu ierobežojumu būs simtiem dusmīgu komentāru un tikai pāris bus tadi kuri nedzer un kuriem vienalga. Un to kad uz svētkiem iet cikvēki tikai dēļ alkk varētu labi pierādīt. Uztaisīt pilsētas svetkus un to nakts balli ar 100% alko tirgošanas un izplatīšanas aizliegumu un stingru policijas kontroli ar alkometriem. Labi ja 10 cilvēki aizietu...
29.12.2025 11:30 |

Reitings 174
patroneses @ 29.12.2025 11:28

Jā - tieši tā - nav jāiet uz vietām kur uzturās rupji tēviņi. Tā nav izolēšanās no sabiedrības, bet gan sabiedrības izvēle.

Tiem tēviņiem, ja pareizi saprotu, nav izvēle tādiem nebūt.
29.12.2025 11:34 |

Reitings 174
KR083 @ 29.12.2025 11:30
netēlo ka citur tā nav. Latvija ir alkoholiķu valsts to var labi redzēt pēc tā ka vienalga cil bargi sodi cilvēki jo projām turpina braukt dzērumā. To var redzet pēc tā, kad alkoholam paceļ cenu vai izveido kādu ierobežojumu būs simtiem dusmīgu komentāru un tikai pāris bus tadi kuri nedzer un kuriem vienalga. Un to kad uz svētkiem iet cikvēki tikai dēļ alkk varētu labi pierādīt. Uztaisīt pilsētas svetkus un to nakts balli ar 100% alko tirgošanas un izplatīšanas aizliegumu un stingru policijas kontroli ar alkometriem. Labi ja 10 cilvēki aizietu...

Tev gadijumā nav kaut kas traģisks dzīve noticis saistībā ar alko lietošanu?
29.12.2025 11:35 |

Reitings 3678
Pīķene @ 29.12.2025 11:34

Nav gan, sievietēm tādi pievelk, skolas laiku bullijiem ar meiteņu simpātijas netrūka... Tā šis aplis turpinās visu dzīvi..
29.12.2025 11:45 |

Reitings 463
Pīķene @ 29.12.2025 11:34

Tie rupjos tēviņi sapulcējās kopā, aizbaidīja nerupjos vīriešus un ar skaļu un piedauzīgu uzvedību pievilina mātītes. Un mātītēm nav izvēles tur neiet, jo tur skaļi un agresīvi uzturās rupji tēviņi.
Bet šaubos ka tas tā strādā mūsdienās. Pat rupjie tēviņi vairs nepulcējas lai ar skaļu un piedauzīgu uzvedību pievilinātu mātītes.
29.12.2025 11:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits