Nu jā man tādā ziņā nekas nav mainijies jā.
Diabolus @ 18.12.2025 13:29
Forša statistika. Tikai ko tas pierāda? Ka lietotnē, kur fakts Nr.1 ir izskats, visu izšķir izskats? Revolucionāri…
Lūk, te vēl interesanta statistika… Pēc jaunākajiem ASV pētījumiem iepazīšanās vietnes izmanto nedaudz virs 50 % iedzīvotāju 18-29 vecuma grupā un nepilni 40 % 30-49 vecuma grupā. Starp pāriem, kuri apprecējās šogad, nepilni 30 % saziņu uzsāka kādā lietotnē. Otrs populārākais iepazīšanās veids - caur draugu draugiem, kam seko darba vieta.
Un es nesaprotu ko tu gribi? Ķip man dzīvē viss būs zajebis, ja es pēkšņi iešu dzīvot sveša cilvēka dzīvoklī un atdošu viņam 500€ mēnesī lai varu tur vienkarši pārnakšņot? Pēkšņi mans izskats mainīsies,un kļūšu no tā izskatīgs? Nē nekas nemainīsies manā dzīvē, tikai lieki izmesta nauda.Krišjānis Kariņš @ 18.12.2025 23:51
Ne tikai tādā ziņā, bet arī dažādā citā ziņā. Piemēram:
- joprojām dzīvo bērnības mājās, gan jau tajā pašā istabā
- joprojām dzīvo ar toksisku omi, kas tevi pazemo
- vispār nesaskati nekādu problēmu ar iepriekšējo punktu, pat atkārto viņas replikas publiski un stāsti kā tam pilnīgi piekrīti
- joprojām nevari sevi nodrošināt
Es nesaprotu kā tu kā cilvēks vari joprojām dzīvot pie vecākiem/vecvecākiem savā vecumā. Turklāt kad jums ir tik sliktas attiecības, ka tu mājās ierodies tikai nakti pārgulēt (bet tāpat ome atrod izdevību iesprausties un tev uzdirst). Nezinu vai dzīve tevi jau tik tālu notrulinājusi, ka tev ir totāla apātija par visu, bet nedomāju ka vidusmēra cilvēks varētu gadiem dzīvot tādos apstākļos un nesākt ienīst savu dzīvi, pats sevi un visu.
KR083 @ 19.12.2025 05:49Un es nesaprotu ko tu gribi? Ķip man dzīvē viss būs zajebis, ja es pēkšņi iešu dzīvot sveša cilvēka dzīvoklī un atdošu viņam 500€ mēnesī lai varu tur vienkarši pārnakšņot? Pēkšņi mans izskats mainīsies,un kļūšu no tā izskatīgs? Nē nekas nemainīsies manā dzīvē, tikai lieki izmesta nauda.
KR083 @ 19.12.2025 05:49Un es nesaprotu ko tu gribi? Ķip man dzīvē viss būs zajebis, ja es pēkšņi iešu dzīvot sveša cilvēka dzīvoklī un atdošu viņam 500€ mēnesī lai varu tur vienkarši pārnakšņot? Pēkšņi mans izskats mainīsies,un kļūšu no tā izskatīgs? Nē nekas nemainīsies manā dzīvē, tikai lieki izmesta nauda.
Nepatīk man mājas sēdēt. Labāk pa garažu, pabraukājos, pastaigājos...queen2820 @ 19.12.2025 09:40
Ar tādu domāšanas veidu var arī mašīnā vai patversmē dzīvot .
Nezinu kas vainas maniem dzīvēs apstākļiem.Krišjānis Kariņš @ 19.12.2025 08:34
Pats rakstīji ka tev nekad nebūs attiecības. Jautājums ir par taviem dzīves apstākļiem.
ko es šeit tādu pateicu, kas tevi sadusmoja? 😃Jupiter @ 19.12.2025 20:07No šīm tavām tēmām vien tu man izteikti, kategoriski nepatīc, man pat nav jāzina, kā tu izskaties un vai tu dzīvo vai nedzīvo ar vecākiem.
Man nav jābūt dusmīgai, lai mani neinteresētu vīrietis.KR083 @ 19.12.2025 21:30ko es šeit tādu pateicu, kas tevi sadusmoja? ?
Jupiter @ 19.12.2025 20:07No šīm tavām tēmām vien tu man izteikti, kategoriski nepatīc, man pat nav jāzina, kā tu izskaties un vai tu dzīvo vai nedzīvo ar vecākiem.
smūtijs @ 20.12.2025 08:21
Tieši tā, kamēr viņš ar tādu attieksmi dzīvos, nevienai viņš nepatiks un tur nav pie vainas izskats vai fakts, ka dzīvo pie vecākiem.
KR083 @ 19.12.2025 20:36Nepatīk man mājas sēdēt. Labāk pa garažu, pabraukājos, pastaigājos...
Tas ja es dzīvošu viens nenozīmē ka man pēkšņi gribēsies sēdēt mājās. Jo kā jau teicu viss kas manā dzīvē mainīsies būs lieki izdevumi par tukšu dzīvokli.Krišjānis Kariņš @ 20.12.2025 12:14
To visi jau saprata. Tāpat kā no malas arī ir saprotami iemesli, kāpēc negribi būt mājās. Tikai tev šķiet tā arī nedalec, kāpēc pats negribi spert kāju savā ''superīgajā setupā''.
Tas ka tev ir 50 gadi ir iemesls, kādēl es teicu ka iepriekšējā tēma man nebij izdevusies. jo dabiski, ka sievietēm kurām ir jau 45, 50 vairāk gadi, vīrieša izskats kā jau pati teici jau ir mazsvarīgs. Bet piemērma sievietēm kuram ir pari 20 gadiem un kuram ir vēl 30 "ar kapeikām" vēl jo projām ir tā velme radīt pēcnācējus. Tāpēc sievietes tajā vecumā uz vīriešiem skatās savādāk nekā sievietes jūsu vecumā. Tas ir tikai loģiski ka neviena normāli domājoša sieviete nevēlās pēcnācējus ar neizskatīgiem vīriešiem. Tākā jā, jūs sakat ko gribat, bet tajās vecuma grupās izskatam ir nozīme, un izskats ir svarīgs, un kā jau minēju, to es personīgi esmu izjutis uz savas ādas.selestine @ 20.12.2025 12:47es esmu berniba dzivojusi toksiska vide.lai ari materiali labveliga.Un pirmais ko es izdariju,jau profenes laika aizgaju no majam uz kojam ar skandalu.Un biju laimiga,kad pec skolas dabuju iret savu pirmo dzivokli tikai sev.Pa lielam daudz norobezojos no gimenes,velak ari no visiem,kas man kautko gruzija savus uzskatus.Ja tagad tulit jau 50 gados esmu nonakusi pie ta,cik super dzivot vienai.
Autoram lai vai cik sanak dargi,bet no omes majas ir jaaiziet un jacensas mazak kontaktet un klausities tos murgus.Vislabak vispar parcelties cita pilseta vai valsti.
Sava majiga majokli ari bus prieks nakt maja,ne tikai nakti.Un cilveks automata savadaks paliks un to jutis ari apkartejie.Un tiesam izskats vai kas tur bus mazakais,ko sievietes skatis.Vinam ir jajut filings no cilveka.Ari viens bez draugiem cilveks var but superigs.Un pat ja notiek sliktakais un nesanak gimene,ta nav tragedija.Ari viens var but laimigs.Panem sakuma kaut kamiti,kas tevi miles.Dzivnieki ari maina cilvekus.Esmu neta redzejusi kautkadus parajienu grupas,ir ari specialas iepazisanas,pamegini.Vismaz busi jaunos cilvekos.Vai aizbrauc kautkur viens celojuma.
Es nesaprotu šitās dusmas uz mani par manu attieksmi, jo cik zinu nevienu personīgi šeit aizvainojis nēesmu 😀smūtijs @ 20.12.2025 08:21
Tieši tā, kamēr viņš ar tādu attieksmi dzīvos, nevienai viņš nepatiks un tur nav pie vainas izskats vai fakts, ka dzīvo pie vecākiem.