Vīrietis dzīvo ar vecākiem?

Reitings 193
Reģ: 17.10.2025
Tātad, ko jūs domājat par vīriešiem kuri dzīvo ar vecākiem? 😃
Nesen parunājos ar paziņu no tīņu gadiem. Protams bij jautājumi par dzīvi, un uzpeldēja jautājums vai es dzīvoju vēl tur pat, (ar vecākiem) uz ko atbildēju "jā." Viņa noteica ka man vajadzētu īrēt dzīvokli. Uz jautājumu ko es tādējādi pierādīšu? -"Citiem liksies vīrišķīgāks!"
Tiešām tā ir? 😀
Es piemēram savā situācijā neredzu vajadzību atdot pusi algas kādam lai varētu svešā dzīvoklī viens dzīvot, piebildīšu nav man ģimene, un arī nekad nebūs ģimene. Kā arī, mājas es esmu tikai lai nomazgātos un pārnakšņotu.
07.12.2025 22:45 |

Patīk
Reitings 3321
Reģ: 03.11.2023
Jekunee @ 11.12.2025 00:55

Pie kāda režīma ir un būs vieta sievietei ??

Nu dorši vien ne pie tāda režīma, kur cilvēks ārpus darba un nomodā ir maksimums pusotru stundu dienā :D
11.12.2025 08:34 |

Reitings 174
Reģ: 09.12.2025
Jekunee @ 11.12.2025 04:23

Ja strādā mazāk,tad ari naudas būs mazāk kas atkal ir slikti abiem no pāra.

Nu tur jāsaprot ka autors kategoriski noskaņots tam, ka ģimene nebūs. Tapēc arī saku, ka problēma neeksistē.
Ja tomēr vēlētos ģimeni, tad ir jādomā tā, lai varētu šo laiku ģimenei arī atlicināt.
11.12.2025 08:54 |

Reitings 3676
Reģ: 11.04.2023
Grozi, kā gribi Jekunee ir taisnība, sievietei vajag veltīt laiku un attiecības, kurās viens otru redz 1 stundu dienā vai vēl trakāk, reizi mēnesī, pusgadā... agri vai vēlu izjūk jeb kopā turas uz meliem.
11.12.2025 09:00 |

Reitings 174
akul12 @ 11.12.2025 09:00
Grozi, kā gribi Jekunee ir taisnība, sievietei vajag veltīt laiku un attiecības, kurās viens otru redz 1 stundu dienā vai vēl trakāk, reizi mēnesī, pusgadā... agri vai vēlu izjūk jeb kopā turas uz meliem.

Vai vel "labāk" - attiecības nevajag vispār. 😀
11.12.2025 09:50 |

Reitings 3676
Pīķene @ 11.12.2025 09:50

Vai vel "labāk" - attiecības nevajag vispār. ?

Cilvēki ir grupas dzīvnieki, tādi cilvēki, kuriem patiesi attiecības nevajag ir maz, biežāk tāda veida uzskats ir aizsargmehānisms.
11.12.2025 10:42 |

Reitings 174
akul12 @ 11.12.2025 10:42

Cilvēki ir grupas dzīvnieki, tādi cilvēki, kuriem patiesi attiecības nevajag ir maz, biežāk tāda veida uzskats ir aizsargmehānisms.

Nu ja nav tam laika, tad arī nevajag. Pie šāda autora režīma nez vai sanāk attiecību veidošana. Bet viņš jau arī pats to negrib. Tā kā te attiecīgi problēmu nav.
11.12.2025 10:48 |

Reitings 3676
Pīķene @ 11.12.2025 10:48

Nu ja nav tam laika, tad arī nevajag. Pie šāda autora režīma nez vai sanāk attiecību veidošana. Bet viņš jau arī pats to negrib. Tā kā te attiecīgi problēmu nav.

Šī nav pirmā autora tēma par un ap attiecībām... tā kā ticami, ka vajag.
11.12.2025 10:51 |

Reitings 1472
Reģ: 15.07.2023
KR083 @ 09.12.2025 10:39
Izklausīšos pēc veca opja bet pie visa vainīgi ir smartphone un iepazīšanās aplikācijas!! Man liekās dēļ tiem tinderiem un citiem sūdiem cilvēkiem ir ķīsēlis galvā. Man pašam personīgi nav bijušas attiecibas. Bet es atceros kautkadā 2009 - 2012 gadā kad vel līdz Latvijai nebija atnācis tas tinder trends un super augstie standarti, man draugiem nebija problēmu iepazīties ar sievietem un būt kopā jo viņi vienkārši tā grib, nevis meklē labumu kādu.
Tagad tas ir biedējoši. Cilvēks kā cilveks partneris vairs nav vajadzīgs. Materiālais ir pirmajā vietā. Ne velti saka, ka mūsdienās randiņi vairs nav vienkarši labi pavadit laiku kopā pasmieties, bet gan formālas tikšanās, kurās vīrietis tiek izjautāts trakāk kā darba intervijā. Un šeit nonākam kāpēc es vainoju tinderi. Jo es uzskatu kādreiz kad cilvēki iepazinās dzīvē, viņi iepatikās viens otram, iepatikās otra kompānija un par citiem bija nospļauties, meklēšana beidzās. Bet dēļ tāda kā tindera, it īpaši sievietēm kurām dienā ir 99+ "patīk" visu laiku galvā ir tas tarakāns "varbūt nākošais būs labāks?" Beigās daudzas atšuj potenciālos dzīves partnerus, jo visu laiku meklē ko labāku, beigas nereti sanāk ka dēļ savas izvēlības 40 gados vēl jo projām ir tinderī un nu vairs atliek tikai adoptēt kaķus...

Tādi Tinderi atspoguļo sieviešu patiesās vēlmes un fantāzijas jeb to, ko viņas ir gribējušas visos laikos. Vienkārši agrāk bija vēl kaut kādas morālās/ētikas normas, kas viņas atturēja un lielai daļai sieviešu gulēšana ar visiem krutākajiem čaļiem rajonā, kā arī ilgtermiņa partnera meklēšana pēc 30 varēja likties apkaunojoša, dažādu sociālo un "iesakņojušos" sabiedrības uzskatu dēļ. Pateicoties galvenokārt rietumu ietekmei, esam sasnieguši jaunu etapu, kurā sievietes ir guvušas maksimālu seksuālo brīvību.
Manuprāt, tas ir ļoti pozitīvi, jo vairs nav tās izlikšanās un mimikrijas, kas bija agrāk pat, ja mums tagad šī iemesla dēļ sanāk "upurēt" demogrāfiju. Vienvārdsakot, mēs esam apmainījuši morālos principus, tikumību un demogrāfiju pret realitāti un atklātību. Manā skatījumā, tā ir vērtīga apmaiņa.
Nevienam vairs nav jāizliekas par to, kas viņš nav. Sievietes labi zina, ko viņas grib un viņas nekautrējas to atzīt, kā arī "dzīties" pēc tā.
11.12.2025 11:46 |

Reitings 193
Reģ: 17.10.2025
Mi mi @ 11.12.2025 08:13
man interesi uzsita tas kategorisms, kāpēc nekad nebūs ģimene? ? un ko Tu tādu dari, ka tikai ierodies mājās nomazgāties/pagulēt? ?
+ cik Tev ir gadu?
34 gadi. Mana mūža garumā sievietes pašas ar savu attieksmi ir paradījušas lai labāk netuvojos. Respektēju to. 🤷‍♂️ Un mājas neesmu daudz jo mana rutīna:
5:00 pamostos 5:15 Eju uz garažu pēc mašīnas. No 6:00 - 14:30 strādāju, (citreiz gadas 6:00 - 16:30) Pēc darba, pavadu laiku otrā garažā (Remonts, sienas griezti, grīda, elektrība utt) 19:50 gaismas ārā, durvis ciet, kāpju mašīnā, braucu paēst. (Parasti burgeris, frī kartupeļi) ap 21:00 Nolieku mašīnu garažā un lēnu garu izbaudot vakaru un svaigu gaisu čāpoju mājas. Mazgāties gulēt, jauns rīts un viss no jauna.
11.12.2025 18:37 |

Reitings 87
Reģ: 12.06.2025
akul12 @ 11.12.2025 10:42

Attiecības nevajag autoram ,jo vinš nevar nemaz adekvātu sievieti sadabūt. Ja gribētu sievieti ,tad dabūtu, kādu dīvanu un ātri izškirtos. Noteikti sabiedrība domā,ka šis ir gejs un paslepus tiekas ar puišiem😀
12.12.2025 08:52 |

Reitings 2801
Reģ: 19.05.2022
Patiesībā dzīvot vienā mājā ar vecākiem nav slikti, ja vien arī sievietei ir tāda pati audzināšana bijusi. Bērni pieskatīti, var iziet dzīvē vakaros un nav jāmeklē aukles, visas maksas sanāk ekonomiskāk, omīte un opis bērniem tomēr var dot daudz vairāk laika, nekā vecāki, kuri mūžīgi aizņemti darbos, pie kam māja pieskatīta utt.
Ir ļoti daudz labumu, ja vien sieviete grib un spēj pieņemt šādu modeli.
Ja gribās neatkarīgu dzīvesveidu, kur vecāki neelpo tuvumā, tad vienkārši tas vīrietis nav jūsējais.
12.12.2025 09:19 |

Reitings 87
Mathilde @ 12.12.2025 09:19
Patiesībā dzīvot vienā mājā ar vecākiem nav slikti, ja vien arī sievietei ir tāda pati audzināšana bijusi. Bērni pieskatīti, var iziet dzīvē vakaros un nav jāmeklē aukles, visas maksas sanāk ekonomiskāk, omīte un opis bērniem tomēr var dot daudz vairāk laika, nekā vecāki, kuri mūžīgi aizņemti darbos, pie kam māja pieskatīta utt.
Ja gribās neatkarīgu dzīvesveidu, kur vecāki neelpo tuvumā, tad vienkārši tas vīrietis nav jūsējais.

Pirmkārt, jābūt pietiekami lielai mājai un teriotirijai, lai tur spētu dzīvot divas ģimenes - vīrieša jaunā ģimene ( ar bērnu) un vīrieša vecā ģimene( vecāki ). Vienistabas vai divistabu dzīvoklī tas nebūs iespējams!🙅Nākamais ir jāspēj sadzīvot vienā majoklī , piemēram virtuvē visiem rīvējoties, kad viens otram iet garām. Tev jārekiņās ka telpas bus aizņemtas , ta pati vannasistaba,kad gribēsi iet mazgaties ,tur jau bus vīramāte iekšā. Kad cilvēks grib gatavot ēst, tad jau katli un pannas ir aizņemti vai netīri.🙅 Nu tur strīdi par ietekmi un varu būs jebkurā gadijumā, jo ja ta ir vecaku māja un dārzs, tur bus viņu noteikumi un ieradumi ,kā viņi gribēs. Šaubos vai viņi savu ietekmi un. noteikumus noliks malā un dos vireša sievietei gaisu ko elpot. Strīdi un domstarpības ,tur būs katru nedēļu ,kāpēc vīrieša ģimene neizdarīja/ izdarīja to. Es šadu modeli negribētu nekādā gadijuma un neiesaku citiem.Turklāt visiem pāriem nav bērnu. Ja gribas dzīvot lētak bet ar vecāku kontrolinun noteikumiem, tad lūdzu uz priekšu.
12.12.2025 10:03 |

Reitings 87
Mathilde @ 12.12.2025 09:19

Turklāt jaapzinās, ka katram cilvēkam ir savs dienas režīms un paradumi, kas var galigi nejiet kopā ar citu cilveku dienas režīmu .Varbūt virieša vecāki, ceļas katru rītu augšā 07:00 un staigā pa māju ,klausoties skaļu mūziku/ radio , kamēr jaunā ģimene gribēs gulēt lidz 10:00 klusumā un mierā! Vai tiešām vajag bojāt sev un citiem dzīvi , lai butu finansiāli izdevīgāk dzīvot ?😀 Ja tā ir milzīga māja mežaparkā un katram ir sava tualete un vannasistaba katrā stāva, tad varbūt ,bet ja jādala maza māja ar mazām telpām tad gan nē.
12.12.2025 10:16 |

Reitings 2801
Jekunee @ 12.12.2025 10:16

Turklāt jaapzinās, ka katram cilvēkam ir savs dienas režīms un paradumi, kas var galigi nejiet kopā ar citu cilveku dienas režīmu .Varbūt virieša vecāki, ceļas katru rītu augšā 07:00 un staigā pa māju ,klausoties skaļu mūziku/ radio , kamēr jaunā ģimene gribēs gulēt lidz 10:00 klusumā un mierā! Vai tiešām vajag bojāt sev un citiem dzīvi , lai butu finansiāli izdevīgāk dzīvot ?? Ja tā ir milzīga māja mežaparkā un katram ir sava tualete un vannasistaba katrā stāva, tad varbūt ,bet ja jādala maza māja ar mazām telpām tad gan nē.

kā rakstīju- nav priekš visiem!
Māja liela, vislabāk- dvīņu, vecāki un jaunie adekvāti, nevis piekasīsies par sīkumiem un taisīs skandālus.
Abi jaunie audzināti līdzīgos apstākļos.
Neatkarīgai feministei, tipiskai lv sievietei ar tendenci norādīt visiem robežas, nolikt vīreni pie vietas un spodrināt savu statusu, noteikti jāmeklē cits vīriešgabals.
Jā, mums ir tāds modelis, lai gan sākumā man tas nepatika. Ar gadiem viss mainījās.
Bet mums ir dvīņu māja, nav kopīgu virtuvju un wc, bet bērniem bija pa rokai ome un opis, un tas ir forši.
Tagad gan tikai ome palikusi, turam rupi par viņu. Vecumā neviens negrib būt viens, lai ko jaunībā teiktu.
12.12.2025 10:20 |

Reitings 463
Reģ: 28.01.2025
Liela māja protams ir forši un vienistabas dzīvoklī visiem kopā būs pašauri. Bet tā maksā dārgāk.
Bet par to kas ir pieņemami vai nav pieņemami var runāt tas kas nopelnīja un samaksāja. Redzi vīrietis pie mātes dzīvo - kāda problēma? Nopērc par savu naudu smuku dvīņu māju - uzaicini vīrieti ar visu māti pārvākties pie sevis un veco vienistabas dzīvokli pārdot. Un tad vari teikt ka tev nav pieņemami tas un šitas. Un uz reiz arī atkritīs cīņa par to kas puķudobē noteiks kādām puķēm tur būs augt un kur virtuvē pareizā vieta pannai....
Šajā shēmā vīrieša māte visticamāk, ka nepārvāksies pie sievietes un sava dēla, bet turpinās dzīvot vienistabas dzīvoklī.
Tā ka vīrieša dzīvošana pie mātes nav nekāda sievietes problēma. Var ar tādu droši veidot attiecības.
12.12.2025 10:37 |

Reitings 2801
Jekunee @ 12.12.2025 10:16

Turklāt jaapzinās, ka katram cilvēkam ir savs dienas režīms un paradumi, kas var galigi nejiet kopā ar citu cilveku dienas režīmu .Varbūt virieša vecāki, ceļas katru rītu augšā 07:00 un staigā pa māju ,klausoties skaļu mūziku/ radio , kamēr jaunā ģimene gribēs gulēt lidz 10:00 klusumā un mierā! Vai tiešām vajag bojāt sev un citiem dzīvi , lai butu finansiāli izdevīgāk dzīvot ?? Ja tā ir milzīga māja mežaparkā un katram ir sava tualete un vannasistaba katrā stāva, tad varbūt ,bet ja jādala maza māja ar mazām telpām tad gan nē.

Kurš tad guļ līdz 10:00?? kautkādi slinki bezdarbnieki un tusētāji.
Pat tāda mājsaimniece kā es, ceļos ap 6:00, suns, bērnu skolu loģistika, sports un jau diena ir pusē.
12.12.2025 11:34 |

Reitings 463
Vai tiešām vajag bojāt sev un citiem dzīvi , lai butu finansiāli izdevīgāk dzīvot ??
Jā.
12.12.2025 12:21 |

Reitings 174
Mathilde @ 12.12.2025 10:20

kā rakstīju- nav priekš visiem!
Māja liela, vislabāk- dvīņu, vecāki un jaunie adekvāti, nevis piekasīsies par sīkumiem un taisīs skandālus.
Abi jaunie audzināti līdzīgos apstākļos.
Neatkarīgai feministei, tipiskai lv sievietei ar tendenci norādīt visiem robežas, nolikt vīreni pie vietas un spodrināt savu statusu, noteikti jāmeklē cits vīriešgabals.
Jā, mums ir tāds modelis, lai gan sākumā man tas nepatika. Ar gadiem viss mainījās.
Bet mums ir dvīņu māja, nav kopīgu virtuvju un wc, bet bērniem bija pa rokai ome un opis, un tas ir forši.
Tagad gan tikai ome palikusi, turam rupi par viņu. Vecumā neviens negrib būt viens, lai ko jaunībā teiktu.

Jums attiecīgi tas mājas plašums ļauj tā dzīvot un fakts, ka praktiski viss ir katram savs, tik vien kā kaimiņos dzīvojat. To pašu var panākt ar vienkārši citu īpašumu pretējā ielas pusē. Dzīvot pie vecākiem pārsvarā nozīmē tikai atsevišķu guļamistabu.
12.12.2025 13:18 |

Reitings 463
Pīķene @ 12.12.2025 13:18

Jums attiecīgi tas mājas plašums ļauj tā dzīvot un fakts, ka praktiski viss ir katram savs, tik vien kā kaimiņos dzīvojat. To pašu var panākt ar vienkārši citu īpašumu pretējā ielas pusē. Dzīvot pie vecākiem pārsvarā nozīmē tikai atsevišķu guļamistabu.

Ne tikai. Vēl tas nozīmē arī pamatīgu ikmēneša ietaupījumu uz īri un komunālajiem maksājumiem, siltumu. Patiesībā arī uz ēdienu.
12.12.2025 13:40 |

Reitings 174
patroneses @ 12.12.2025 13:40

Ne tikai. Vēl tas nozīmē arī pamatīgu ikmēneša ietaupījumu uz īri un komunālajiem maksājumiem, siltumu. Patiesībā arī uz ēdienu.

Ietaupījums visbiežāk nelidzsvaro to ka ikdienā sanāk vienam gar otru rīvēties.
12.12.2025 14:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits