Jā tur diskusija nebija jo kā jau tajā tēmā biju minējis, vislabākās atbildes uz jautājumiem par manu izskatu varētu pateikt sievietes kuras meklē vīrieti, nevis precētas forumietes. Tāpēc teicu ka nepareizajā vietā uzdevu tādu jautājumu. Jo redzi tām kas jau gadiem ir precētas pa lielam neinteresē un arī neskatas uz citiem vīrišiem, tāpēc arī tādas atbildes - "nomierinies viss normāli" Paprasi kas manā izskatā ir ne tā kadai piemēram 25 - 30 gadīgai kura aktīvi meklē vīrieti sev, un viņa uzreiz iedos vesalu sarakstu ar 10 punktiem kas viņai nepatīk. Ja tu manu domu saprati.Krišjānis Kariņš @ 17.12.2025 14:06
Par izskatu tev otrā tēmā jau virkne forumiešu uzrakstīja, ka vidusmēra vīrietis. Tu vnk noignorēji visus tos komentārus, jo esi ieciklējies, ka esi izcili neglīts. Un turpini pašapmierināti muldēt kā citu acīs esi ''vispār žopa''. Ok, bērnība ir pilnīgi cits stāsts, bet pieaugušā vecumā tā jau ir tava brīva izvēle - turpināt dzīvot pie omes, kas tevi nodirš, turpināt ieciklēties uz viedokļiem par tevi, kas ir negatīvi, ignorēt un izvairīties no jebkā cita dzīvē kā tikai tā, kas kārtējo reizi apstiprina, ka esi neglīts un nevienam nevajadzīgs. Un visu mūžu skriet pa visiem šiem sūdiem kā kāmja ritenī. Tev 100% ir kaut kas stokholmas sindroma-veidīgs, kad nopietni uztver tikai tos cilvēkus, kas tevi nodirš, un pat nezinot iemeslus kāpēc viņi kaut ko saka, svēti tici viņu teiktajam un vēl atkārto arī citiem. Bet ja kāds pasaka kaut ko labu - meh, "neviena normāla viedokļa" diskusijā neesot (ko iepriekšējā rakstīji par komentāriem, ka izskaties normāli).
KR083 @ 17.12.2025 15:13Jā tur diskusija nebija jo kā jau tajā tēmā biju minējis, vislabākās atbildes uz jautājumiem par manu izskatu varētu pateikt sievietes kuras meklē vīrieti, nevis precētas forumietes. Tāpēc teicu ka nepareizajā vietā uzdevu tādu jautājumu. Jo redzi tām kas jau gadiem ir precētas pa lielam neinteresē un arī neskatas uz citiem vīrišiem, tāpēc arī tādas atbildes - "nomierinies viss normāli" Paprasi kas manā izskatā ir ne tā kadai piemēram 25 - 30 gadīgai kura aktīvi meklē vīrieti sev, un viņa uzreiz iedos vesalu sarakstu ar 10 punktiem kas viņai nepatīk. Ja tu manu domu saprati.
kur es esmu teicis ka man nepatīk sievietes? 😃patroneses @ 17.12.2025 23:53
Sievietēm patīk tie vīrieši, kuri fano par sievietēm, kuriem sievietes pašas patīk.
Tev papilnam visādu pretenziju un sievietes nepatīk kā tādas.
Tas jau nav tev vienam unikāli. Sievietēm kas ir brīvas un meklē vīrieti - arī vīrieši nepatīk. Tāpēc arī ir vienas. Un nav nekāds brīnums ka jūs nepatīkat savstarpēji.
KR083 @ 18.12.2025 05:47kur es esmu teicis ka man nepatīk sievietes? ?
Gaby Moreno @ 17.12.2025 09:36
Tie 10-20% procenti ir tīrā teoretizēšana. Ir dabiski, ka cilvēks vēlas sev to labāko (ko nu viņš ar to saprot, tas jau tīri subjektīvi). Bet realitātē ko es redzu-- visi kas grib, veido ğimeni vai attiecības, arī tādi kas it kā skaitās norakstāmi - ap 160 augumā, zemi apmaksātu profesiju pārstāvji un - tadammm! Palīgskolas absolventi (man kaimiņos čalis ar vidēja līmeņa garīgo atpalicību nesen mija laulības gredzenus).
Kas attiecās uz striktu alkohola netolerēšanu - tas jau tikai pluss , mēs milleniāļi esam izauguši grūtajos 90., kur daudziem žūpojoši vecāki ir bijusi skarba ikdiena un tāpēc daudziem ir izteikts riebums pret alko, man katrs otrais pazīstamais vienaudzis nedzer vispār.
neesmu nekur to minējis. Esmu tikai teicis ka ir otrādi.patroneses @ 18.12.2025 07:10
visur tu teici.
Bet tas ir normāli ka nepatīk. Tā tam jābūt.
KR083 @ 17.12.2025 15:13Jā tur diskusija nebija jo kā jau tajā tēmā biju minējis, vislabākās atbildes uz jautājumiem par manu izskatu varētu pateikt sievietes kuras meklē vīrieti, nevis precētas forumietes. Tāpēc teicu ka nepareizajā vietā uzdevu tādu jautājumu. Jo redzi tām kas jau gadiem ir precētas pa lielam neinteresē un arī neskatas uz citiem vīrišiem, tāpēc arī tādas atbildes - "nomierinies viss normāli" Paprasi kas manā izskatā ir ne tā kadai piemēram 25 - 30 gadīgai kura aktīvi meklē vīrieti sev, un viņa uzreiz iedos vesalu sarakstu ar 10 punktiem kas viņai nepatīk. Ja tu manu domu saprati.
Labs piemers būs tev, ja piereģistrēsies kādā tinder vai badoo kā vīrietis, tad redzēsi ko sievietes tur meklē. 😀queen2820 @ 18.12.2025 12:41
Nezinu nevienu sievieti ,kura meklē vīrieti tikai balstoties uz to ,kā viņš izskatās . Būsi pārsteigts ,bet lielākai daļai sieviešu nevajag tos muskuļu kalnus vai 1,90m augumu .
Ar tevi te runāt ir kā pret sienu. No sākuma tu savā galvā uzskatīji ka es neveidoju attiecības jo sen pagātnē 13 gados par mani ņirgājas, jo redz es nēesot ticis tam pāri. Lai arī es biju minējis ka tadas lietas ar mani notiek vel jo projām, ko tu noignorēji, jo gribi izklausīties kā gudrs psihologs. Tagad ieminējos vienu komentāru par savu omi, un tagad tu principā mal ka visas sievietes man pakaļ skrien, bet redz es viņas ignorēju dēļ omes komentāra. Nu nav tā.Krišjānis Kariņš @ 18.12.2025 12:12
Būtu forumietes sarakstījušas, ka esi neglīts, tad nekādi jautājumi par viņu vecumu vai statusu tev nerastos. Tāpat kā omes viedokli uztver kā svētu patiesību, kaut viņa taviem kritērijiem vispār nekā neatbilst. Izklausās, ka mērķtiecīgi meklē iespējas tikt sieviešu pazemots.
Elīzīte12345 @ 18.12.2025 10:32
Paskaties iepazīšanās vietņu statistiku! Pilnīgi jebkuru vietni. Šī statistika pasaulē ir universāla. Tur 80-90% sieviešu šķiet pievilcīgi mazāk nekā 10% vīriešu, jo iepazīšanās vietnēs uzsvars ir tikai uz fiziskajiem parametriem. Secinājums: sievietēm fiziski pievilcīgi liekas tikai 5-10% vīriešu. Tagad vēl vari pieskaitīt to mazo procentu, kuriem paveicies saglabāt jaunības dienu attiecības (parasti ar nevainīgu meiteni) un arī tos, kuri ir knapi aiz šīs 5-10% robežas, jo reālajā dzīvē viņi mēdz "paņemt" ar citām savām iezīmēm (humors, šarms, daiļrunīgi; reizēm arī nostrādā klātbūtnes faktors, jo dzīvē cilvēks mēdz izskatīties pievilcīgāk nekā bildēs utt.). Tā, lūk, arī iegūstam 10-20%, pēc kuriem dzenas 80-90% sieviešu. Šeit nav nekādas augstākās matemātikas.
Visiem pārējiem 80-90% vīriešu jau vajag kaut kādus ārējos faktorus (nauda un statuss), lai kompensētu savus ģenētiskos trūkumus sieviešu "acīs".
Par vīrieti ar garīgo atpalicību. Cik gadu bija tai sievietei, ar kuru viņš veidoja attiecības un vai viņai jau bija bērni no iepriekšējām attiecībām? Šis pats jautājums arī par tiem vīriešiem/ti ar 160 cm augumu.
KR083 @ 18.12.2025 13:17Ar tevi te runāt ir kā pret sienu. No sākuma tu savā galvā uzskatīji ka es neveidoju attiecības jo sen pagātnē 13 gados par mani ņirgājas, jo redz es nēesot ticis tam pāri. Lai arī es biju minējis ka tadas lietas ar mani notiek vel jo projām, ko tu noignorēji, jo gribi izklausīties kā gudrs psihologs. Tagad ieminējos vienu komentāru par savu omi, un tagad tu principā mal ka visas sievietes man pakaļ skrien, bet redz es viņas ignorēju dēļ omes komentāra. Nu nav tā.
queen2820 @ 18.12.2025 12:41
Nezinu nevienu sievieti ,kura meklē vīrieti tikai balstoties uz to ,kā viņš izskatās . Būsi pārsteigts ,bet lielākai daļai sieviešu nevajag tos muskuļu kalnus vai 1,90m augumu .
Nu jā man tādā ziņā nekas nav mainijies jā. Bet nejau dēļ bērnības, es par savu bērnību vispār nedomāju. Vienkārši tā ir Patīk tev tas vai nē, cilvēki ir dzīvnieki ar dzīvnieciskiem instinktiem, ja tādu instinktu nebūtu, te nebūtu forumā sievietes ar 2, 3 vai 4 bērniem. Un tāpat kā dzīvnieku pasaulē arī starp cilvēkiem ir ģenētiskā dabiskā atlase, principā kurā ietilpstu arī es. Dabiski, dzīvnieku pasaulē mātītes atraida tēviņus, kuriem ir kāda vaina, kuri ģenētiski neder pēcnācēju radīšanai. Cilvēkiem ir tas pats. Protams cilvēkiem tas nav tik brutāli - saostās un ķerās pie lietas, Bet tā pati sapazīšanās tikšanās. tas ir tāpēc ka sieviete intuatīvi akceptē, ar šo vīrieti varētu būt pēcnācēji. Ticu ka arī manā situācijā manos gēnos, ģenētikā ir kas tāds ka es nederu "pēcnācēju radīšanas intuīcijai" tādēļ arī sava mūža garumā nevienai sievietei nav bijusi ne velme ne vajadzība mani ne iepazīt, ne draudzēties. Un starpcitu šitas arī ir pierādīts, savlaik rakstu par pētijumu lasīju, ka sievietes, neveido pat vienkāršu draudzību ar vīriešiem kuri viņām nesķiet pievilcīgi. Ko es nemaz nenosodu starpcitu, tas man liekās pilnīgi pieņemami.Krišjānis Kariņš @ 18.12.2025 15:04
Es visu laiku rakstu vienu un to pašu, ka tev kopš bērnības dzīvē pilnīgi nekas nav mainījies ? bet tu katru reizi no zila gaisa izdomā kaut ko jaunu, kāpēc manis rakstītais nav vērā ņemams. Kā dari arī ar visiem pārējiem komentāriem. Protams, ja vien tur nav rakstīts - tu esi neglīts, sievietēm tādi kā tu nav vajadzīgi. Tad tas ir baigi labais komentārs!
Nocitē vietu, kur teicu, ka tev kāds skrien pakaļ. Tu reāli sarunājies ar balsīm savā galvā.
KR083 @ 18.12.2025 15:24Nu jā man tādā ziņā nekas nav mainijies jā. Bet nejau dēļ bērnības, es par savu bērnību vispār nedomāju. Vienkārši tā ir Patīk tev tas vai nē, cilvēki ir dzīvnieki ar dzīvnieciskiem instinktiem, ja tādu instinktu nebūtu, te nebūtu forumā sievietes ar 2, 3 vai 4 bērniem. Un tāpat kā dzīvnieku pasaulē arī starp cilvēkiem ir ģenētiskā dabiskā atlase, principā kurā ietilpstu arī es. Dabiski, dzīvnieku pasaulē mātītes atraida tēviņus, kuriem ir kāda vaina, kuri ģenētiski neder pēcnācēju radīšanai. Cilvēkiem ir tas pats. Protams cilvēkiem tas nav tik brutāli - saostās un ķerās pie lietas, Bet tā pati sapazīšanās tikšanās. tas ir tāpēc ka sieviete intuatīvi akceptē, ar šo vīrieti varētu būt pēcnācēji. Ticu ka arī manā situācijā manos gēnos, ģenētikā ir kas tāds ka es nederu "pēcnācēju radīšanas intuīcijai" tādēļ arī sava mūža garumā nevienai sievietei nav bijusi ne velme ne vajadzība mani ne iepazīt, ne draudzēties. Un starpcitu šitas arī ir pierādīts, savlaik rakstu par pētijumu lasīju, ka sievietes, neveido pat vienkāršu draudzību ar vīriešiem kuri viņām nesķiet pievilcīgi. Ko es nemaz nenosodu starpcitu, tas man liekās pilnīgi pieņemami.
KR083 @ 18.12.2025 13:10Labs piemers būs tev, ja piereģistrēsies kādā tinder vai badoo kā vīrietis, tad redzēsi ko sievietes tur meklē. ?
nepiesienies tas bija tikai kā piemērs ka ja cilvēkiem nebūtu viņu primitīvie instinkti tad cilvēki nevairotos.Pīķene @ 18.12.2025 16:48
Kāda sakarība šim forumam ar sievietām un viņu bērniem?
Protama ka tur redz izskatu, tāpēc es saku,ka izskatam ir svarīga loma lai vispar rastos kāda komunikācija. Esmu veidojis profilu gan tinderī gan badoo. Man personīgi bij bez pārsteigumiem. 0 "patīk", 0 saderības, 0 čati.queen2820 @ 18.12.2025 18:39
Slikts piemērs ,jo neko citu jau tur nevar redzēt ,kā tikai izskatu . Ko tad tu kā vīrietis tinderī redzi kautko savādāk ? Tāpat pirmais kas parādās ir sievietes foto.