Vīrietis dzīvo ar vecākiem?

Reitings 193
Reģ: 17.10.2025
Tātad, ko jūs domājat par vīriešiem kuri dzīvo ar vecākiem? 😃
Nesen parunājos ar paziņu no tīņu gadiem. Protams bij jautājumi par dzīvi, un uzpeldēja jautājums vai es dzīvoju vēl tur pat, (ar vecākiem) uz ko atbildēju "jā." Viņa noteica ka man vajadzētu īrēt dzīvokli. Uz jautājumu ko es tādējādi pierādīšu? -"Citiem liksies vīrišķīgāks!"
Tiešām tā ir? 😀
Es piemēram savā situācijā neredzu vajadzību atdot pusi algas kādam lai varētu svešā dzīvoklī viens dzīvot, piebildīšu nav man ģimene, un arī nekad nebūs ģimene. Kā arī, mājas es esmu tikai lai nomazgātos un pārnakšņotu.
07.12.2025 22:45 |

Reitings 174
Reģ: 09.12.2025
KR083 @ 13.12.2025 17:08
Sava veida taisnība viņas teiktajā ir, ir jāpiekrīt. Es tik tokā vienreiz paskatijos vienu video kur viena latviete nodirsa visus latviešus un parādija kā nopērk vienvirziena biļeti uz dubaju. un tagad man pie ietektajiem ir bieži video kur latvietes reklamējās cik viņām laba dzīve dubajā, jau dvieļus uz galvām uztinušas un aicina citas latvietes arī braukt uz turieni. Āķis visā ir tāds - viņas ir vienkārši arābu mauķeles, kas apmaiņā pret savu ķermeni saņem to "dubai lifestyle" Tas tikai pierāda ka mūsdienās jaunām sievietem tiešām interesē vīrieši kā apgādātāji un naudas maki, nevis kā draugi, partneri, dzīvesbiedri. Šeit pat forumā kautkur izlasīju vienu teikumu: "Ja man pašai būtu jāiet strādāt un pelnīt naudu man tas vīrietis tad nafig nav vajadzīgs"

Mazāk skaties TikTok.
13.12.2025 18:43 |

Reitings 193
Jekunee @ 12.12.2025 08:52

Attiecības nevajag autoram ,jo vinš nevar nemaz adekvātu sievieti sadabūt. Ja gribētu sievieti ,tad dabūtu, kādu dīvanu un ātri izškirtos. Noteikti sabiedrība domā,ka šis ir gejs un paslepus tiekas ar puišiem?
Man ome arī uzskata, ka vienīgā sieviete kas ar mani gribētu būt kopā būtu kāda bomzene vai dzērāja, tākā tur es nemaz necentīšos neko noliegt. Bet nē, sabiedrība nedomā ka esmu gejs jo sabiedrība nemaz nezin ka es eksistēju. Es nečupojos ar cilvēku bariem, nav man daudz draugu.
13.12.2025 21:52 |

Reitings 1273
Reģ: 13.12.2023
KR083 @ 13.12.2025 21:52
Man ome arī uzskata, ka vienīgā sieviete kas ar mani gribētu būt kopā būtu kāda bomzene vai dzērāja, tākā tur es nemaz necentīšos neko noliegt. Bet nē, sabiedrība nedomā ka esmu gejs jo sabiedrība nemaz nezin ka es eksistēju. Es nečupojos ar cilvēku bariem, nav man daudz draugu.

Lol, ome tevi grilē kā šašliku 😂 Gribu dzirdēt viņas apceri par situāciju.
13.12.2025 22:42 |

Reitings 3676
Reģ: 11.04.2023
Tā nu sabiedrībā iekārtots, ka parasti vīrietis savās mājās ielaiž bomzeni... to sauc par attiecībām.
Mūsdienās arvien biežāk sievietes pārņem šo lomu un ielaiž savās mājās vīriešus bomžus.
Dzimumu vienlīdzība, nevis kaut kāds statuss...
13.12.2025 22:48 |

Reitings 463
Reģ: 28.01.2025
KR083 @ 13.12.2025 21:52

tu par daudz fokusējies uz savām problēmām ar sievietēm. Tev būtu piejejamas apmēram 40 procenti sieviešu ja vien domātu par sevi un saviem mērķiem nevis par to ka nesanāk ar sievietēm. Nevajag censties iegūt sievieti. Vajag censties iegūt jebko citu un sievietes nāks pašas.
Un bomzenēm nav ne vainas. Galvenais lai tievas un jaunas. Gan jau uzplauks.
13.12.2025 23:52 |

Reitings 87
Reģ: 12.06.2025
queen2820 @ 13.12.2025 04:22

Un vai kāds vecākiem pajautāja ,vai viņi to grib ? Varbūt viņi arī beidzot vēlas uzelpot un dzīvot divatā ,nevis vākt mazbērnu katru brīvu brīdi . Uzskatu ka tāda domāšana ir diezgan egoistiska,jo tiek domāts tikai par savu labumu ,nevis savu vecāku .

To sauc par narcismu,kad cilvēks ir spējīgs domāt tikai par savu labumu uz citu rēķina
14.12.2025 04:29 |

Reitings 1472
Reģ: 15.07.2023
patroneses @ 13.12.2025 23:52

tu par daudz fokusējies uz savām problēmām ar sievietēm. Tev būtu piejejamas apmēram 40 procenti sieviešu ja vien domātu par sevi un saviem mērķiem nevis par to ka nesanāk ar sievietēm. Nevajag censties iegūt sievieti. Vajag censties iegūt jebko citu un sievietes nāks pašas.

Kaut kā neticu, ka bomzeņu īpatsvars sastāda 40%😁, bet, ja kļūtu ļoti turīgs, tad varbūt tie 40% arī būtu. Tikai vai viņam tādu vajag?
14.12.2025 14:33 |

Reitings 193
patroneses @ 13.12.2025 23:52

Tātad, tu domā ka 40% latvijas sieviešu ir nekoptas nokodušās dzērājas ka pie šķūnīšiem 14% kokčikus sūc?😁
14.12.2025 15:57 |

Reitings 463
KR083 @ 14.12.2025 15:57
Tātad, tu domā ka 40% latvijas sieviešu ir nekoptas nokodušās dzērājas ka pie šķūnīšiem 14% kokčikus sūc??

Es domāju ka pie mums vārds bomzis apzimē cilvēku, kam nav māja jūrmalā vai baltezerā, un vismaz 2 reiz gadā nebraukā ceļojumos uz citiem kontinentiem.
Šādi ir krietni vairāk nekā 40 procenti.
40 procenti no kopējā daudzuma parakstītos uz attiecībām ar KR083 ja vien nenāktos klausīties cik visas sievietes ir sliktas.
14.12.2025 17:38 |

Reitings 3676
Nezinu par sieviešu dzeršanu, bet esmu ievērojies, ka tagad ļoti daudzas sievietes smēķē 😵
Pats neesmu svēts un pa retam kompānijas pēc dūmu uzvelku, bet ikdienas smēķēšanai neredzu jēgu, jo galvā nedod.
14.12.2025 17:48 |

Patīk
Reitings 1719
Reģ: 08.09.2025
Kā saka mans vīrs, smēķē tās, kuras grib ātri vecas palikt.
14.12.2025 18:25 |

Reitings 1865
Reģ: 23.01.2024
KR083 @ 07.12.2025 22:45
Tātad, ko jūs domājat par vīriešiem kuri dzīvo ar vecākiem? ?
Nesen parunājos ar paziņu no tīņu gadiem. Protams bij jautājumi par dzīvi, un uzpeldēja jautājums vai es dzīvoju vēl tur pat, (ar vecākiem) uz ko atbildēju "jā." Viņa noteica ka man vajadzētu īrēt dzīvokli. Uz jautājumu ko es tādējādi pierādīšu? -"Citiem liksies vīrišķīgāks!"
Tiešām tā ir? ?
Es piemēram savā situācijā neredzu vajadzību atdot pusi algas kādam lai varētu svešā dzīvoklī viens dzīvot, piebildīšu nav man ģimene, un arī nekad nebūs ģimene. Kā arī, mājas es esmu tikai lai nomazgātos un pārnakšņotu.

Visi vīrieši, kurus iepazīstot, uzzināju, ka dzīvo ar māti/vecākiem, beigās izrādījās ar vairākiem "red flag". Stāsti bija daudz un dažādi. Bet visus vienoja viens - emocionāli nenobrieduši. Tagad arī, ir vīram viens draugs, kas pārcēlās 40 g.v. pie vecākiem atpakaļ dzīvot. Pirms tam kaut ko īrēja, kaut kādas sievietes bija, nāca un gāja, bet nu... Izskatās, ka pārceļoties atpakaļ dzīvot pie vecākiem, vīrietis sāk jūtami regresēt. Sievietes lomu daļēji aizpilda māte, mājas galva - ir tēvs, līdz ar to pašam nekāda atbildība nav jāuzņemas. Vīra draugs arī plivinās pa gaisu, brīvais laiks pēc darba aiziet hobijos, par sievietes meklēšanu neiespringst:)
14.12.2025 21:02 |

Reitings 193
patroneses @ 14.12.2025 17:38

Es domāju ka pie mums vārds bomzis apzimē cilvēku, kam nav māja jūrmalā vai baltezerā, un vismaz 2 reiz gadā nebraukā ceļojumos uz citiem kontinentiem.
Šādi ir krietni vairāk nekā 40 procenti.
40 procenti no kopējā daudzuma parakstītos uz attiecībām ar KR083 ja vien nenāktos klausīties cik visas sievietes ir sliktas.
Nē nē kad man ome to teica viņa domāja tiešām bomžaru kādas sastopamas kautkur tuneļos vai maskačkās, nodzērusies nemazgajusies, bez zobiem, zilām acīm aizpampušu ģīmi.
14.12.2025 21:23 |

Reitings 193
Mrs.True @ 14.12.2025 21:02

Visi vīrieši, kurus iepazīstot, uzzināju, ka dzīvo ar māti/vecākiem, beigās izrādījās ar vairākiem "red flag". Stāsti bija daudz un dažādi. Bet visus vienoja viens - emocionāli nenobrieduši. Tagad arī, ir vīram viens draugs, kas pārcēlās 40 g.v. pie vecākiem atpakaļ dzīvot. Pirms tam kaut ko īrēja, kaut kādas sievietes bija, nāca un gāja, bet nu... Izskatās, ka pārceļoties atpakaļ dzīvot pie vecākiem, vīrietis sāk jūtami regresēt. Sievietes lomu daļēji aizpilda māte, mājas galva - ir tēvs, līdz ar to pašam nekāda atbildība nav jāuzņemas. Vīra draugs arī plivinās pa gaisu, brīvais laiks pēc darba aiziet hobijos, par sievietes meklēšanu neiespringst:)
kapēc laika tērēšana hobijā ir plivināšanās pa gaisu? Nu laikam atkarīgs no hobija, bet tapat ja cilvēks ar kautko nodarbojās un kustina smadzenes tā nav plivināšanās pa gaisu. Manā uzskata pa gaisu plivinās tieši tie tipiņi - Sieva, 3 bērni, bet brīvias laiks dīvānā ar čipsiem un aliņu un dienas gaitā 7x noiet lejā pie kāpņu telpas uzpīpēt. Ķip sapārojies ir, pēcnācēji ir, un vairāk dzīvē nekas nav vajadzīgs.
14.12.2025 21:26 |

Reitings 463
Mrs.True @ 14.12.2025 21:02

Pilnīgi visi vīrieši ir ar vairākiem red flag.
Kā izpaužas emocionāla nobriešana? Man liekas ka cilvēki nobriezt emocionāli jau gados 5-12.
Pareizi dara, ka sievas mekēšanā neiespringst. Lai sievietes iespringst. Vīrietim nav jēgas iespringt, jo vairums sievietes saskatīs viņā red flagus. Un ja nu kādai tomēr der - pati var pienākt klāt un savākt sev. Pa lielam vīrietim iespringt ir nepareizi un var gadīties ka arī krimināli sodāmi. Visādas uzmākšanās, harasmenti, sievietes reāli tiek traucētas ar lielu uzmācību. Iedomājies ka visi vienuļie vīrieši sāks nākt klāt un mēģināt iepazīties, zvanīs mēģinās iestāstīt kaut ko...
14.12.2025 22:09 |

Reitings 1865
Reģ: 23.01.2024
KR083 @ 14.12.2025 21:26
kapēc laika tērēšana hobijā ir plivināšanās pa gaisu? Nu laikam atkarīgs no hobija, bet tapat ja cilvēks ar kautko nodarbojās un kustina smadzenes tā nav plivināšanās pa gaisu. Manā uzskata pa gaisu plivinās tieši tie tipiņi - Sieva, 3 bērni, bet brīvias laiks dīvānā ar čipsiem un aliņu un dienas gaitā 7x noiet lejā pie kāpņu telpas uzpīpēt. Ķip sapārojies ir, pēcnācēji ir, un vairāk dzīvē nekas nav vajadzīgs.

Paklausies sievieti ar vēsturi - mani:) Pienāks tāds vecums, kurā vientulība sāks, ļoti, ļoti nospiest. Nu tā, ka gribēsi pa sienām rāpot un kaukt. Tu vairs nebūsi jauns, visi draugi, klasesbiedri, kursabiedri būs izklīduši pa pasauli kur nu kurais, un Tu attapsies viens un vientuļš, bez bērniem, jo neiespringi uz attiecību meklēšanu un veidošanu - plivinājies ar visādiem hobijiem, bet tos jau var piekopt arī laulībā esot - ja nu kas. Pie vecākiem taču vislabāk! Tik vien bēda, ka ar māti sex nevar būt. Un bērni arī ne. Jebkuram cilvēkam ir veselīgāk atrast kādu, ar kuru kopā nodzīvot un NOVECOT. Vēlams to izdarīt, kamēr vēl esi jauns un skaists un, protams, auglīgs. Vecs un sačākstējis reti kurai būsi interesants. Ja vien nebūsi mega bagāts:) Tādā ziņā tas Tevis aprakstītais tēviņš, ir labu darbu paveicis - sieva viņam ir, bērni ir, un līdz mūža beigām vismaz kaut kāda garantija, ka nenomirs viens un vientuļš un nevienam f$%ing nevajadzīgs.
15.12.2025 21:12 |

Reitings 193
Mrs.True @ 15.12.2025 21:12

Paklausies sievieti ar vēsturi - mani:) Pienāks tāds vecums, kurā vientulība sāks, ļoti, ļoti nospiest. Nu tā, ka gribēsi pa sienām rāpot un kaukt. Tu vairs nebūsi jauns, visi draugi, klasesbiedri, kursabiedri būs izklīduši pa pasauli kur nu kurais, un Tu attapsies viens un vientuļš, bez bērniem, jo neiespringi uz attiecību meklēšanu un veidošanu - plivinājies ar visādiem hobijiem, bet tos jau var piekopt arī laulībā esot - ja nu kas. Pie vecākiem taču vislabāk! Tik vien bēda, ka ar māti sex nevar būt. Un bērni arī ne. Jebkuram cilvēkam ir veselīgāk atrast kādu, ar kuru kopā nodzīvot un NOVECOT. Vēlams to izdarīt, kamēr vēl esi jauns un skaists un, protams, auglīgs. Vecs un sačākstējis reti kurai būsi interesants. Ja vien nebūsi mega bagāts:) Tādā ziņā tas Tevis aprakstītais tēviņš, ir labu darbu paveicis - sieva viņam ir, bērni ir, un līdz mūža beigām vismaz kaut kāda garantija, ka nenomirs viens un vientuļš un nevienam f$%ing nevajadzīgs.
Man ir 34 gadi, sen jau vairs nēesmu jauns, un visi klasesbiedri un kura biedri sen jau ir izklīduši. Kā arī es sievietēm nebiju vajadzigs kad biju pusaudzis, nebiju vajadzīgs savos divdesmitajos gados un arī tagad nēesmu vajadzīgs. Diži manā dzīvē nekas nemainās.
15.12.2025 21:22 |

Reitings 3676
Mrs.True
Šis arī sievietēm būtu jāņem aiz auss, jo tagad feministu propagandas iespaidos domā, ka dzīve sāksies pēc 40 gadiem...
15.12.2025 21:56 |

Reitings 174
Reģ: 09.12.2025
KR083 @ 15.12.2025 21:22
Man ir 34 gadi, sen jau vairs nēesmu jauns, un visi klasesbiedri un kura biedri sen jau ir izklīduši. Kā arī es sievietēm nebiju vajadzigs kad biju pusaudzis, nebiju vajadzīgs savos divdesmitajos gados un arī tagad nēesmu vajadzīgs. Diži manā dzīvē nekas nemainās.

34 gadi nu tiešām nav pensijas vecums.
16.12.2025 07:31 |

Reitings 1386
Reģ: 29.04.2021
KR083 @ 15.12.2025 21:22

Šis izklausās mazliet stulbi ,es arī nekad neesmu bijusi meitene ,kurai bariem džeki skrietu pakaļ , bet tas netraucē veidot attiecības un iepazīties ar pretējo dzimumu . Tev taču nevajag visas sievietes .
16.12.2025 09:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits