Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Zem tupeles: kad māte diktē vīrieša dzīvi

Reitings 23
Reģ: 16.11.2025
Es esmu bijusī sieva, un sākumā biju ieinteresēta atgūt attiecības ar vīru, pat ar viņa mātes palīdzību, bet nu jau pati māte to turpina aktīvāk darīt nekā tas bija iecerēts. Sākumā piedalījos, domādama, ka tas ir normāli, bet tagad tas sāk apnikt. Vīrs, pārsniedzot 45 gadus, joprojām nesaprot, ka viņa mātes manipulācijas jau vairākus gadus ietekmē viņa dzīvi un attiecības, pastāvot uz emocionālu saikni ar viņu. Tagad, redzot, kā vecums un dzīves gājiens ir ietekmējis viņu, vairs nejūtu pievilcību, un pat nav žēl, ka viņu varētu atdot citai, jo viņa mātes rīcība jau ir izjaukusi viņa attiecības.
Dalieties pieredzē, vai Jums arī ir bijusi vīra māte, kurai lieliski izdodas tikt galā ar dēlu, viņam pašam neapzinoties, ka tiek manipulēts? Dažkārt ne tikai bijusī sieva vēlās kaut ko panākt, bet arī māte vēlas būt vienīgā sieviete dēla dzīvē.
Zinu, ka mani nosodīsiet, bet tā nu ir sanācis, ka bija vēlme, lai arī ex nebūtu laimīgs.
16.11.2025 10:39 |

10 gadi
Reitings 1070
Reģ: 29.01.2009
Evuksss @ 16.11.2025 10:39
Es esmu bijusī sieva, un sākumā biju ieinteresēta atgūt attiecības ar vīru, pat ar viņa mātes palīdzību, bet nu jau pati māte to turpina aktīvāk darīt nekā tas bija iecerēts. Sākumā piedalījos, domādama, ka tas ir normāli, bet tagad tas sāk apnikt. Vīrs, pārsniedzot 45 gadus, joprojām nesaprot, ka viņa mātes manipulācijas jau vairākus gadus ietekmē viņa dzīvi un attiecības, pastāvot uz emocionālu saikni ar viņu. Tagad, redzot, kā vecums un dzīves gājiens ir ietekmējis viņu, vairs nejūtu pievilcību, un pat nav žēl, ka viņu varētu atdot citai, jo viņa mātes rīcība jau ir izjaukusi viņa attiecības.
Dalieties pieredzē, vai Jums arī ir bijusi vīra māte, kurai lieliski izdodas tikt galā ar dēlu, viņam pašam neapzinoties, ka tiek manipulēts? Dažkārt ne tikai bijusī sieva vēlās kaut ko panākt, bet arī māte vēlas būt vienīgā sieviete dēla dzīvē.
Zinu, ka mani nosodīsiet, bet tā nu ir sanācis, ka bija vēlme, lai arī ex nebūtu laimīgs.
ojjj, es par šo visu varētu uzrakstīt veselu grāmatu. Kas to lai zin, varbūt uzrakstīšu arī. Nosaukums būtu Velllata, jeb 1000 veidi kā ieriebt vedeklai 😂
16.11.2025 10:42 |

Reitings 3345
Reģ: 11.04.2023
Kā tieši māte nosaka 45 gados vīrietim?
Jeb jūs abi dzīvojat zem vīra mātes jumta? 😁
Tagad, redzot, kā vecums un dzīves gājiens ir ietekmējis viņu, vairs nejūtu pievilcību, un pat nav žēl, ka viņu varētu atdot citai

Te vairs neko neizdarīt, ja biksītēs tuksneša sausums, tad jādod nākošajai.
16.11.2025 10:44 |

Reitings 23
akul12 @ 16.11.2025 10:44
Kā tieši māte nosaka 45 gados vīrietim?
Jeb jūs abi dzīvojat zem vīra mātes jumta? ?
Te vairs neko neizdarīt, ja biksītēs tuksneša sausums, tad jādod nākošajai.

Zem viena jumta nedzīvojam, bet viņa māte jūtās kā jumts, kas mūs tur kopā.
Viņas dēls nav nostabilizējies dzīvē, tāpēc atļaušos teikt, ka memes dēliņš, ir ietekmējams un atkarīgs no mātes. Māte jūtās uzvarētāja, rīko mums kopā sanākšanas, kopā pasēdēšanas, kādu brīdi tas strādāja, līdz viņa draudzene par to uzzināja un viņu pameta. Māte tagad jūtās kā uzvarētāja un ir gatava nākošajiem scenārijiem un cer uz manu atbalstu, bet es nezinu kā viņai pateikt, ka pietiek, es vairāk nevēlos piedalīties šajās izrādēs, jo ticu, ka man pašai dzīvē tas var atspēlēties.
16.11.2025 10:57 |

Reitings 61
Reģ: 09.09.2022
Pirmais līmenis ir tad, kad māte dzīvo kopā ar dēlu un dara visu kopā visa mūža garumā. Tas, ko tu apraksti, šķiet jau nākamais līmenis, apzināta viņa dēla dzīves ietekmēšana, pat bojāšana. Tu būsi viņas dzīvē tik ilgi, kamēr viņš pats nāks pie prāta un sapratīs situāciju. Nezinu nevienu tādu vīrieti, kam būtu interese izdabāt mātes un bijušās sievas iegribām tas drīzāk izklausās pēc vāja vīrieša, emocionāli tukšs cilvēks, kam nav neviena tuva cilvēka, lai nospraustu robežas kā redzams. Nu tad neko, turpiniet diktēt viņam dzīvi :D Uzraksti pēc tam cik ilgi nākamā ar viņu būs izturējusi :D Lai Jums dāmas laba apetīte! :D
16.11.2025 11:27 |

10 gadi
Reitings 1167
Reģ: 22.10.2009
ooo mana bijusi virene ar bija elles matite..dzive nesanaca,jo delins bij ka sunitis ietekmejams
16.11.2025 12:36 |

Reitings 8
Jā, ir zināms, kad māte kārto un nosaka dēla privāto dzīvi. Un mierinājumam, varu pateikt,ka nekas nemainīsies, ja dēls dzīvo un dzīvos kopā ar māti zem viena jumta, māte uzgatavos un pasniegs ēst dēlam, izmazgā viņa netīrās drēbes, ir lietas kursā ar ko viņs satiekas un iesaka ar ko viņam tikties un veidot attiecības , pārunā dēla darba lietas, nosaka visu , kā būs un nebūs. Iesaku šādu vīrieti aizmirst un dzīvot tālāk ,jo pašam vīrietim ir ļoti izdevīga dzīve ar māti kopā , var dzīvot kā niere taukos ,jo mammīte visu izdarīs dēliņam.😀 Tas nav piemērots vīrietis ilgstošām nopietnām attiecībām ,kur nu vēl ģimeni ar tādu veidot. Secinājums, ir ka
Vīramātes ir ļoti valdonīgas ,kontrolējošas, dominēs līdz pēdējam sīkumam ,noteiks toni un pieprasīs atskaiti, kur un ar ko dēls ir bijis ,ko darīja ,cikos ieradās mājās. Šādas sievietes - mātes parasti zvana saviem dēliem katru otro dienu un uzdod kontroles jautājumus. Viņām vienmēr bus vara un taisnība par savu dēlu ,jo dēls ir izaudzis šādā ģimenē no bērnibas un viņs domā,ka tas ir pilnīgi ok un normāli ,ka māte lemj un nosaka visu viņa vietā ,jo puika ir neizlēmīgs minstinās un nezin kā labāk darīt ,jo māte vienmēr zinās kā ir labāk. Parasti tās ir toksiskas attiecības jau no mazotnes. Māte ir narcistiska persona ,toksiska sieviete. Neiesaku neko turpinat ar cilvēku,kas ir audzis šādā ģimenē ,tur vienmēr būs problēmas ar šo cilvēku, pat ja viņs aizies no mātes mājām,māte atradīs ka viņu kontrolēt caur telefonu ,zvaniem izziņām ,brauks regulari ciemos skatīties ko dēls ar draudzeni dara. Pataupiet sev nervus un neveidojiet attiecības ar šāda tipa cilvēkiem,tur nekas labs nesanāks.šādi vīrieši dzīvo kā vecpuiši visu mūžu vieni bez atteicībām paši, jo nevar izveidot normālas attiecības.
16.11.2025 14:18 |

Reitings 357
Reģ: 28.01.2025
Ko tieši tur māte piediktēja?
16.11.2025 14:36 |

Reitings 1381
Reģ: 15.07.2023
Evukss
Māte jūtās uzvarētāja, rīko mums kopā sanākšanas, kopā pasēdēšanas, kādu brīdi tas strādāja, līdz viņa draudzene par to uzzināja un viņu pameta.

Ļauj man pareizi saprast! Tevis dēļ puisim tika izjauktas potenciālas attiecības un Tu, protams, uzreiz pēc tā visa pēkšņi vairs negribi viņu pat redzēt...hm...kāda sakritība. Nu un Tevi, Tavuprāt, pēc tādas rīcības nevajag apsaukāt visādiem nelabiem vārdiem?
17.11.2025 00:44 |

Reitings 23
patroneses @ 16.11.2025 14:36
Ko tieši tur māte piediktēja?

Māte rīko pasēdēšanas, svētkus - dzimšanas diena, vārda diena, ziemassvētki, ceļojumi un pat bērēs es uzaicināta un viņas dēlam jāierodas bez draudzenes, jo esmu uzaicināta es, sākumā tā tika uzskatīta kā norma, jo mēs taču esot ģimene, ilgas esot mūsu savstarpējās attiecības un to nevarot tā vienā dienā izjaukt, tāds bija viņa mātes uzstādījums. Tāpēc tagad pēc nu jau septiņiem gadiem saprotu cik toksiski tas ir, es vairāk nevēlos piekrist viņa mātes ultimātiem par kārtējo satikšanās reizi.
17.11.2025 06:50 |

Reitings 23
Elīzīte12345 @ 17.11.2025 00:44
Evukss
Ļauj man pareizi saprast! Tevis dēļ puisim tika izjauktas potenciālas attiecības un Tu, protams, uzreiz pēc tā visa pēkšņi vairs negribi viņu pat redzēt...hm...kāda sakritība. Nu un Tevi, Tavuprāt, pēc tādas rīcības nevajag apsaukāt visādiem nelabiem vārdiem?

Jā, visu esi pareizi sapratusi, es spēlēju līdzi viņa mātei, lai viņa būtu apmierināta, ka viņas plāns ir izdevies. Variet mani lamāt visādiem vārdiem, bet tad, kad šeit parādās diskusijas ar tēmām - mans vīrietis iet uz pasākumiem kur ir bijusī un neņem mani līdzi, tad visi metās virsū tai,kas uzskata, ka starp bijušajiem arī vēl var kaut kas būt ar nolieguma formu, nu tad lūk, šis ir spilgts piemērs tam, kā sievietes rīkojās un kādi ir nodomi, nav tik svēti šie pasākumi kā dažam labam naivam šķiet un šeit ir vainojama viņa māte, protams arī es, un viņš pats, ja negribētu, tad arī neierastos, tas nozīmē, ka vienīgo ko par muļķi turēja ir viņa draudzene, kas ilgu laiku pieļāva šāda veida saskarsmi un tas viss tā turpināsies ar katru nākamo kuru viņš vēlēsies sev blakus, sākumā klusēs, jo jāizpilda būs mātes iegriba, bet kad tas nāks gaismā liks pieņemt kā normu, jo pašam viņam mugurkaula nav.
17.11.2025 07:01 |

Patīk
Reitings 3023
Reģ: 03.11.2023
Evuksss @ 17.11.2025 06:50

Māte rīko pasēdēšanas, svētkus - dzimšanas diena, vārda diena, ziemassvētki, ceļojumi un pat bērēs es uzaicināta un viņas dēlam jāierodas bez draudzenes, jo esmu uzaicināta es, sākumā tā tika uzskatīta kā norma, jo mēs taču esot ģimene, ilgas esot mūsu savstarpējās attiecības un to nevarot tā vienā dienā izjaukt, tāds bija viņa mātes uzstādījums. Tāpēc tagad pēc nu jau septiņiem gadiem saprotu cik toksiski tas ir, es vairāk nevēlos piekrist viņa mātes ultimātiem par kārtējo satikšanās reizi.

Pag bet jūs vairs neesat kopā, vai ne? Ir iemesls kāpēc tu turpini iet uz tiem radu pasākumiem?
Es laikam neietu arī ja aicina
17.11.2025 08:48 |

Reitings 1107
Reģ: 29.04.2021
Manam bijušajam arī ir tāda māte , kas vienmēr visu kontrolē ,viss vienmēr viņai bija jāzina ,par visu vienmēr bija savs viedoklis. Attiecību laikā vienmēr visi mūsu savstarpējie strīdi tika pastāstīti viņai un tad nu viņa kā savedēja metās tos risināt . Spraucās visur ar savu viedokli ,kur nevajag . Kad šķirāmies , tad arī centās mūs vēl kopā savest . Tagad ik pa laikam pazvana un stāsta par savu dēlu,itkā mani tas interesētu. Bet nu tas ir traki ,jo šāds cilvēks nekad nespēs normāli viens funkconēt bez šīs valdonīgās mātes .
17.11.2025 08:59 |

Reitings 1107
Pēc jau stāstītā gan nesaprotu ,kāpēc jūs turpināt uzturēt šis slimās attiecības ar viņa māti un bijušo .
17.11.2025 09:03 |

Reitings 377
Reģ: 17.05.2022
Neko nevar saprast, bet izklausās gaužām bērnišķīgi un stulbi. Jums pašai to vīru nevajag, bet arī laikam tā kā pārmaiņas kaitina, tad nu meklējat kaut kādus vainīgos vai ko. It kā varētu uz māti uzgrūst, bet tak pati ar viņu sadarbojāties. Un vienīgais viņas grēks ir tas, ka rīko pasākumus ģimenei? Vnk what?! Nu tad neejiet taču! Jūs vairs neesat tā ģimene! Pati kuļat sūdus un tad ko tur brīnīties, kāpēc smird.
17.11.2025 09:03 |

Reitings 23
Linduxis @ 17.11.2025 09:03
Neko nevar saprast, bet izklausās gaužām bērnišķīgi un stulbi. Jums pašai to vīru nevajag, bet arī laikam tā kā pārmaiņas kaitina, tad nu meklējat kaut kādus vainīgos vai ko. It kā varētu uz māti uzgrūst, bet tak pati ar viņu sadarbojāties. Un vienīgais viņas grēks ir tas, ka rīko pasākumus ģimenei? Vnk what?! Nu tad neejiet taču! Jūs vairs neesat tā ģimene! Pati kuļat sūdus un tad ko tur brīnīties, kāpēc smird.

Pasākumi ir izdomāti, lai savestu mūs atpakaļ kopā. Māte to pasniedz, ka esam ģimene, lai gan mums nekā kopīga nav.
17.11.2025 10:24 |

Reitings 23
queen2820 @ 17.11.2025 09:03
Pēc jau stāstītā gan nesaprotu ,kāpēc jūs turpināt uzturēt šis slimās attiecības ar viņa māti un bijušo .

Viņa māte vienmēr atrod iemeslus uzrīkot kādu pasēdēšanu, itkā nevainīgs zvans, apsveikums kādos svētkos un tad sarunas turpinājumā ielūdz uz pasēdēšanu ar piebildi, tu taču ieradīsies, mēs taču neizšķīrāmies ar tevi, visi radi tevi ir ļoti iemīļojuši, lūdzu atbrauc, tomēr gadiem esam bijuši kopā, izrādi cieņu un ierodies mūsu dēļ, viņš būs, bet viņa draudzene nebūs, tev nav iemesla nebraukt. Un tad aiz cieņas un pieklājības man jābrauc.
17.11.2025 10:28 |

Reitings 23
queen2820 @ 17.11.2025 08:59
Manam bijušajam arī ir tāda māte , kas vienmēr visu kontrolē ,viss vienmēr viņai bija jāzina ,par visu vienmēr bija savs viedoklis. Attiecību laikā vienmēr visi mūsu savstarpējie strīdi tika pastāstīti viņai un tad nu viņa kā savedēja metās tos risināt . Spraucās visur ar savu viedokli ,kur nevajag . Kad šķirāmies , tad arī centās mūs vēl kopā savest . Tagad ik pa laikam pazvana un stāsta par savu dēlu,itkā mani tas interesētu. Bet nu tas ir traki ,jo šāds cilvēks nekad nespēs normāli viens funkconēt bez šīs valdonīgās mātes .

Tā arī ir manā gadījumā un vēl trakāk.
17.11.2025 10:31 |

Reitings 23
Džinga @ 17.11.2025 08:48

Pag bet jūs vairs neesat kopā, vai ne? Ir iemesls kāpēc tu turpini iet uz tiem radu pasākumiem?
Es laikam neietu arī ja aicina

Nē, kopā neesam jau gadiem. Uz visiem pasākumiem neesmu gājusi, bet pēc tam var just, ka ir aizvainota un itkā liekot man izpirkt vainu aicina uz nākošo. Dēlam jau bijušas vairākas attiecības, bet nevienu pēc manis vairāk nav vedis iepazīstināt ar māti, jo māte ir pateikusi savu nostāju, ka viņš atgriezīsies pie manis.
17.11.2025 10:35 |

Reitings 1107
Evuksss @ 17.11.2025 10:35

Nē, kopā neesam jau gadiem. Uz visiem pasākumiem neesmu gājusi, bet pēc tam var just, ka ir aizvainota un itkā liekot man izpirkt vainu aicina uz nākošo. Dēlam jau bijušas vairākas attiecības, bet nevienu pēc manis vairāk nav vedis iepazīstināt ar māti, jo māte ir pateikusi savu nostāju, ka viņš atgriezīsies pie manis.

Bet kāda jums tur daļa, vai viņa ir aizvainota vai nē? Jums ir kopīgi bērni ? Citādi vispār nesaprotu nafig tādas mākslīgās attiecības uzturēt ,tā taču nav jūsu māte ,kāda jums daļa ko viņa par jums domā vai nedomā . Māte izklausās ļoti narcistiska persona un jūs turpināt līdzi spelēt viņas spēlei . Es tā vīrieša gadījumā vispār nekomunicētu vairs ne ar jums ,ne ar viņu ,jo tas nav normāli.
17.11.2025 11:03 |

Reitings 1107
Evuksss @ 17.11.2025 10:24

Pasākumi ir izdomāti, lai savestu mūs atpakaļ kopā. Māte to pasniedz, ka esam ģimene, lai gan mums nekā kopīga nav.

Bet izklausās ka jūs to izbaudāt , ja jums to nevajadzētu ,jūs sen jau būtu nogriezusi visus kontaktus .
17.11.2025 11:04 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!