Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Zem tupeles: kad māte diktē vīrieša dzīvi

Reitings 2
Reģ: 16.11.2025
Es esmu bijusī sieva, un sākumā biju ieinteresēta atgūt attiecības ar vīru, pat ar viņa mātes palīdzību, bet nu jau pati māte to turpina aktīvāk darīt nekā tas bija iecerēts. Sākumā piedalījos, domādama, ka tas ir normāli, bet tagad tas sāk apnikt. Vīrs, pārsniedzot 45 gadus, joprojām nesaprot, ka viņa mātes manipulācijas jau vairākus gadus ietekmē viņa dzīvi un attiecības, pastāvot uz emocionālu saikni ar viņu. Tagad, redzot, kā vecums un dzīves gājiens ir ietekmējis viņu, vairs nejūtu pievilcību, un pat nav žēl, ka viņu varētu atdot citai, jo viņa mātes rīcība jau ir izjaukusi viņa attiecības.
Dalieties pieredzē, vai Jums arī ir bijusi vīra māte, kurai lieliski izdodas tikt galā ar dēlu, viņam pašam neapzinoties, ka tiek manipulēts? Dažkārt ne tikai bijusī sieva vēlās kaut ko panākt, bet arī māte vēlas būt vienīgā sieviete dēla dzīvē.
Zinu, ka mani nosodīsiet, bet tā nu ir sanācis, ka bija vēlme, lai arī ex nebūtu laimīgs.
16.11.2025 10:39 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 29.01.2009
Evuksss @ 16.11.2025 10:39
Es esmu bijusī sieva, un sākumā biju ieinteresēta atgūt attiecības ar vīru, pat ar viņa mātes palīdzību, bet nu jau pati māte to turpina aktīvāk darīt nekā tas bija iecerēts. Sākumā piedalījos, domādama, ka tas ir normāli, bet tagad tas sāk apnikt. Vīrs, pārsniedzot 45 gadus, joprojām nesaprot, ka viņa mātes manipulācijas jau vairākus gadus ietekmē viņa dzīvi un attiecības, pastāvot uz emocionālu saikni ar viņu. Tagad, redzot, kā vecums un dzīves gājiens ir ietekmējis viņu, vairs nejūtu pievilcību, un pat nav žēl, ka viņu varētu atdot citai, jo viņa mātes rīcība jau ir izjaukusi viņa attiecības.
Dalieties pieredzē, vai Jums arī ir bijusi vīra māte, kurai lieliski izdodas tikt galā ar dēlu, viņam pašam neapzinoties, ka tiek manipulēts? Dažkārt ne tikai bijusī sieva vēlās kaut ko panākt, bet arī māte vēlas būt vienīgā sieviete dēla dzīvē.
Zinu, ka mani nosodīsiet, bet tā nu ir sanācis, ka bija vēlme, lai arī ex nebūtu laimīgs.
ojjj, es par šo visu varētu uzrakstīt veselu grāmatu. Kas to lai zin, varbūt uzrakstīšu arī. Nosaukums būtu Velllata, jeb 1000 veidi kā ieriebt vedeklai 😂
16.11.2025 10:42 |

Reitings 3300
Reģ: 11.04.2023
Kā tieši māte nosaka 45 gados vīrietim?
Jeb jūs abi dzīvojat zem vīra mātes jumta? 😁
Tagad, redzot, kā vecums un dzīves gājiens ir ietekmējis viņu, vairs nejūtu pievilcību, un pat nav žēl, ka viņu varētu atdot citai

Te vairs neko neizdarīt, ja biksītēs tuksneša sausums, tad jādod nākošajai.
16.11.2025 10:44 |

Reitings 2
Reģ: 16.11.2025
akul12 @ 16.11.2025 10:44
Kā tieši māte nosaka 45 gados vīrietim?
Jeb jūs abi dzīvojat zem vīra mātes jumta? ?
Te vairs neko neizdarīt, ja biksītēs tuksneša sausums, tad jādod nākošajai.

Zem viena jumta nedzīvojam, bet viņa māte jūtās kā jumts, kas mūs tur kopā.
Viņas dēls nav nostabilizējies dzīvē, tāpēc atļaušos teikt, ka memes dēliņš, ir ietekmējams un atkarīgs no mātes. Māte jūtās uzvarētāja, rīko mums kopā sanākšanas, kopā pasēdēšanas, kādu brīdi tas strādāja, līdz viņa draudzene par to uzzināja un viņu pameta. Māte tagad jūtās kā uzvarētāja un ir gatava nākošajiem scenārijiem un cer uz manu atbalstu, bet es nezinu kā viņai pateikt, ka pietiek, es vairāk nevēlos piedalīties šajās izrādēs, jo ticu, ka man pašai dzīvē tas var atspēlēties.
16.11.2025 10:57 |

Reitings 61
Reģ: 09.09.2022
Pirmais līmenis ir tad, kad māte dzīvo kopā ar dēlu un dara visu kopā visa mūža garumā. Tas, ko tu apraksti, šķiet jau nākamais līmenis, apzināta viņa dēla dzīves ietekmēšana, pat bojāšana. Tu būsi viņas dzīvē tik ilgi, kamēr viņš pats nāks pie prāta un sapratīs situāciju. Nezinu nevienu tādu vīrieti, kam būtu interese izdabāt mātes un bijušās sievas iegribām tas drīzāk izklausās pēc vāja vīrieša, emocionāli tukšs cilvēks, kam nav neviena tuva cilvēka, lai nospraustu robežas kā redzams. Nu tad neko, turpiniet diktēt viņam dzīvi :D Uzraksti pēc tam cik ilgi nākamā ar viņu būs izturējusi :D Lai Jums dāmas laba apetīte! :D
16.11.2025 11:27 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!