ojjj, es par šo visu varētu uzrakstīt veselu grāmatu. Kas to lai zin, varbūt uzrakstīšu arī. Nosaukums būtu Velllata, jeb 1000 veidi kā ieriebt vedeklai 😂Evuksss @ 16.11.2025 10:39Es esmu bijusī sieva, un sākumā biju ieinteresēta atgūt attiecības ar vīru, pat ar viņa mātes palīdzību, bet nu jau pati māte to turpina aktīvāk darīt nekā tas bija iecerēts. Sākumā piedalījos, domādama, ka tas ir normāli, bet tagad tas sāk apnikt. Vīrs, pārsniedzot 45 gadus, joprojām nesaprot, ka viņa mātes manipulācijas jau vairākus gadus ietekmē viņa dzīvi un attiecības, pastāvot uz emocionālu saikni ar viņu. Tagad, redzot, kā vecums un dzīves gājiens ir ietekmējis viņu, vairs nejūtu pievilcību, un pat nav žēl, ka viņu varētu atdot citai, jo viņa mātes rīcība jau ir izjaukusi viņa attiecības.
Dalieties pieredzē, vai Jums arī ir bijusi vīra māte, kurai lieliski izdodas tikt galā ar dēlu, viņam pašam neapzinoties, ka tiek manipulēts? Dažkārt ne tikai bijusī sieva vēlās kaut ko panākt, bet arī māte vēlas būt vienīgā sieviete dēla dzīvē.
Zinu, ka mani nosodīsiet, bet tā nu ir sanācis, ka bija vēlme, lai arī ex nebūtu laimīgs.
Tagad, redzot, kā vecums un dzīves gājiens ir ietekmējis viņu, vairs nejūtu pievilcību, un pat nav žēl, ka viņu varētu atdot citai
akul12 @ 16.11.2025 10:44Kā tieši māte nosaka 45 gados vīrietim?
Jeb jūs abi dzīvojat zem vīra mātes jumta? ?
Te vairs neko neizdarīt, ja biksītēs tuksneša sausums, tad jādod nākošajai.
Māte jūtās uzvarētāja, rīko mums kopā sanākšanas, kopā pasēdēšanas, kādu brīdi tas strādāja, līdz viņa draudzene par to uzzināja un viņu pameta.
patroneses @ 16.11.2025 14:36Ko tieši tur māte piediktēja?
Elīzīte12345 @ 17.11.2025 00:44Evukss
Ļauj man pareizi saprast! Tevis dēļ puisim tika izjauktas potenciālas attiecības un Tu, protams, uzreiz pēc tā visa pēkšņi vairs negribi viņu pat redzēt...hm...kāda sakritība. Nu un Tevi, Tavuprāt, pēc tādas rīcības nevajag apsaukāt visādiem nelabiem vārdiem?
Evuksss @ 17.11.2025 06:50
Māte rīko pasēdēšanas, svētkus - dzimšanas diena, vārda diena, ziemassvētki, ceļojumi un pat bērēs es uzaicināta un viņas dēlam jāierodas bez draudzenes, jo esmu uzaicināta es, sākumā tā tika uzskatīta kā norma, jo mēs taču esot ģimene, ilgas esot mūsu savstarpējās attiecības un to nevarot tā vienā dienā izjaukt, tāds bija viņa mātes uzstādījums. Tāpēc tagad pēc nu jau septiņiem gadiem saprotu cik toksiski tas ir, es vairāk nevēlos piekrist viņa mātes ultimātiem par kārtējo satikšanās reizi.
Linduxis @ 17.11.2025 09:03Neko nevar saprast, bet izklausās gaužām bērnišķīgi un stulbi. Jums pašai to vīru nevajag, bet arī laikam tā kā pārmaiņas kaitina, tad nu meklējat kaut kādus vainīgos vai ko. It kā varētu uz māti uzgrūst, bet tak pati ar viņu sadarbojāties. Un vienīgais viņas grēks ir tas, ka rīko pasākumus ģimenei? Vnk what?! Nu tad neejiet taču! Jūs vairs neesat tā ģimene! Pati kuļat sūdus un tad ko tur brīnīties, kāpēc smird.
queen2820 @ 17.11.2025 09:03Pēc jau stāstītā gan nesaprotu ,kāpēc jūs turpināt uzturēt šis slimās attiecības ar viņa māti un bijušo .
queen2820 @ 17.11.2025 08:59Manam bijušajam arī ir tāda māte , kas vienmēr visu kontrolē ,viss vienmēr viņai bija jāzina ,par visu vienmēr bija savs viedoklis. Attiecību laikā vienmēr visi mūsu savstarpējie strīdi tika pastāstīti viņai un tad nu viņa kā savedēja metās tos risināt . Spraucās visur ar savu viedokli ,kur nevajag . Kad šķirāmies , tad arī centās mūs vēl kopā savest . Tagad ik pa laikam pazvana un stāsta par savu dēlu,itkā mani tas interesētu. Bet nu tas ir traki ,jo šāds cilvēks nekad nespēs normāli viens funkconēt bez šīs valdonīgās mātes .
Džinga @ 17.11.2025 08:48
Pag bet jūs vairs neesat kopā, vai ne? Ir iemesls kāpēc tu turpini iet uz tiem radu pasākumiem?
Es laikam neietu arī ja aicina
Evuksss @ 17.11.2025 10:35
Nē, kopā neesam jau gadiem. Uz visiem pasākumiem neesmu gājusi, bet pēc tam var just, ka ir aizvainota un itkā liekot man izpirkt vainu aicina uz nākošo. Dēlam jau bijušas vairākas attiecības, bet nevienu pēc manis vairāk nav vedis iepazīstināt ar māti, jo māte ir pateikusi savu nostāju, ka viņš atgriezīsies pie manis.