"roast me" topiks.

Reitings 193
Reģ: 17.10.2025
Čau. Lieta tāda, palielam visas savas dzīves garumā no sieviešu puses esmu uzskatīts kā neglīts/ neizskatīgs. Ir arī tas man mutiski teikts, tākā nē neko neizdomāju un tas nav manā galvā.
Nezinu varbūt tas dēļ tā, ka palieku vecāks (34 gadi) Gribētos vienkārši uzzināt kas tieši manā izskatā ir nepatīkams. Vienkārši, liekās vieglāk varbūt dzīvot, kad zini. Biju mēģinājis prasīt chat gpt, kas man vainas, bet izrādās ka tas ir ieprogrammēts neaizskart un neaprunāt cilvēkus. Tad padomāju kas gan ir labāks veids kā uzzināt kas sievietēm manī nepatīk, kā paprasīt sievietēm pašām? 😀
Bildi es nezinu kā šeit pievienot, tādēļ ieliku profila attēlu, cerams ka saprotami.
Aizskart mani ir grūti, kopš tīņu gadiem esmu uzaudzējis biezu ādu, tādēļ droši drīkstat izpausties. 😀
18.10.2025 22:22 |

Reitings 1474
Reģ: 15.07.2023
KR083 @ 20.10.2025 05:23
Ārzemju saits bija atsaucīgāks, bet arī tikai pāris komentari.
1. Ka man ir asimetriska seja un sūdu krāsas acis
2. Ka no manis nāk aseksuāļa vaibi ( nez ko tas nozīmē bet nu kabi)
3. Ka vienīgais veids kā sieviete ar mani gribētu nodarboties ar seksu, butu tad ja viņa pret paša gribu būtu sasieta kādā šķūnī

Atkārtošos, ka Tu neesi unikāls šajā ziņā. Vairums vīriešu ir tajā pašā "laivā". Vienīgā atšķirība ir, kā Tu izvēlies uztvert šo informāciju, kādus secinājumus izdari un kā rīkojies pēc tam. Tavā pēdējā komentārā ir jūtama padošanās un bezcerības sajūta. Tā nav sajūta, kuru Tu vēlies just šādā situācijā. Transmutē šo enerģiju un novirzi to savos talantos, hobijos utt.
Skaties un analizē reālus cilvēkus vai tēlainus varoņus, kuri ir daudz sasnieguši par spīti tam, ka pret viņiem ir bijuši pilnīgi visi! Iedvesmojies no viņiem un izproti viņu dzīves filozofiju! Ļoti labs reāls piemērs ir tenisists Novaks Džokovičs. Lai kur viņš arī nebūtu devies, viss stadions finālā vienmēr bija pret viņu. Viņi klaji par viņu ņirgājās spēles laikā, traucēja serves laikā un mēģināja visādi izsist no ritma. Tenisa federācija aizliedza viņam spēlēt, jo viņš iestājās pret eksperimentālo piespiedu duršanos. Austrālijā tajā gadā viņš piedzīvoja tādu attieksmi it kā viņš būtu pastrādājis noziegumus pret cilvēci un tika izraidīts no valsts, kā arī viņam tika liegts piedalīties tajā turnīrā un vēlāk arī citos tā gada turnīros. Normālu cilvēku tas būtu salauzis, bet ko izdarīja Džokovičs? Viņš nākamajā gadā atgriezās, jo eksperimentālās duršanās periods bija beidzies un uzvarēja turnīrā par spīti visai korumpētajai sistēmai un nopirktajiem skatītājiem. No tēlainajiem varoņiem vari paanalizēt varoni Guts no anime "Berserk". Jā - stāsts ir ļoti smags, bet tā centrālā tēma tomēr ir galvenā varoņa spēja turpināt cīnīties par spīti šķietami bezcerīgai situācijai. Viņam tiek atņemts šķietami viss un dzīve viņu mēģina iekšēji salauzt, bet viņš tāpat vienmēr atrod sevī spēku turpināt cīnīties par taisnību un uzvarēt.
20.10.2025 07:14 |

Reitings 1474
Reģ: 15.07.2023
KR083
Šis būs mans pēdējais komentārs.
Tev par padošanos neviens neaplaudēs. Vīrieši vispār pēc savas būtības ir "vienreizlietojami". Jā - Tu nevari ietekmēt savu auguma garumu vai mainīt uz sev vēlamo savu izskatu, bet, kā jau mēs iepriekš noskaidrojām, visam šajā dzīvē vienmēr var rast kādu risinājumu. Minēšu Tavas "problēmas" un potenciālo rīcību.
Trūkst seksa - vai nu meklē prostitūtu, vai vientuļo māmiņu. Kā ilgtermiņa alternatīva - krāj naudu un kad būsi turīgs, dabū sev blakus sievieti, kurai nauda ir prioritāra. Iespējams, ka viņa pat būs jauna un izskatīga.
Gribas kādu sev tuvumā - ievies mājdzīvnieku. Starp citu, daudz uzticamāki nekā lielākā daļa mūsdienu sieviešu.
Negatīvās domas - skaties un analizē iedvesmojošas personības un novirzi savu enerģiju tajā, kas patīk un aizrauj.
...un tā tālāk. Visām "problēmām" šajā dzīvē var rast optimālu risinājumu. Veiksmi!
20.10.2025 07:30 |

Reitings 298
Reģ: 29.01.2020
neņem galvā ko kāda kādreiz ir teikusi un dzīvo savu dzīvi
20.10.2025 08:47 |

Reitings 193
Spooky1070 @ 20.10.2025 08:47
neņem galvā ko kāda kādreiz ir teikusi un dzīvo savu dzīvi
vispar nepiekrītu, ir jāņem galvā tādas lietas. Ierāda vietu sabiedribā un parada ko var atļauties un ko nē.
20.10.2025 11:43 |

Reitings 2261
Reģ: 17.06.2024
KR083 @ 20.10.2025 11:43
vispar nepiekrītu, ir jāņem galvā tādas lietas. Ierāda vietu sabiedribā un parada ko var atļauties un ko nē.

Nav jāņem galvā un tur ir tā problēma, ja par daudz tiek ņemts galvā. Sievietēm patīk pārliecināti vīrieši. Protams normas robežās.
20.10.2025 12:25 |

Patīk
Reitings 3474
Reģ: 03.11.2023

Nu tad nebesies, ka tev šeit sievietes nesaka, ka esi neglīts, bet ņem galvā to, ka visas šeit pateica, ka izskaties labi un vienīgais trūkums bija matu sakārtojums.
20.10.2025 12:43 |

Reitings 3705
Reģ: 11.04.2023
Ierādīt vietu sabiedrībā vajadzēja tajā brīdī, kad šīs sievietes to teica, tagad tā ir tukša runāšana.
20.10.2025 12:46 |

Reitings 3705
Reģ: 11.04.2023
Džinga @ 20.10.2025 12:43

Nu tad nebesies, ka tev šeit sievietes nesaka, ka esi neglīts, bet ņem galvā to, ka visas šeit pateica, ka izskaties labi un vienīgais trūkums bija matu sakārtojums.

nekāda vaina matu sakārtojumam arī, nav visiem jāstaigā ar balināto kiviča pričeni!
20.10.2025 12:48 |

Patīk
Reitings 2238
Reģ: 08.09.2025
Džinga @ 20.10.2025 12:43

Manuprāt, matu sakārtojumam arī nav pilnīgi nekādas vainas.
Esmu beigusi vienu labu ģimnāziju. Tur bija daudz gudru, spējīgu, puišu, kuri šobrīd ir forši un veiksmīgi vīrieši. Frizūras gandrīz visiem jau skolā bija pavisam vienkāršas un tādas tās ir joprojām, bet manās acīs viņi ir superīgi vīrieši.
20.10.2025 13:01 |

Reitings 2450
Reģ: 20.06.2023
Pēc taviem komentāriem var noprast, ka vaina nav tavā izskatā, bet gan uzvedībā un attieksmē.
20.10.2025 14:11 |

Patīk
Reitings 3474
Reģ: 03.11.2023
akul12 @ 20.10.2025 12:48

nekāda vaina matu sakārtojumam arī, nav visiem jāstaigā ar balināto kiviča pričeni!

Dieva dēļ Kiviča pričeni tiešām ne :D :D
20.10.2025 14:20 |

Reitings 193
smūtijs @ 20.10.2025 12:25

Nav jāņem galvā un tur ir tā problēma, ja par daudz tiek ņemts galvā. Sievietēm patīk pārliecināti vīrieši. Protams normas robežās.
kas īsti skaitās pārliecināti? Plašs jēdziens...
20.10.2025 14:32 |

Reitings 90
Reģ: 12.10.2025
Es nesaprotu, kas tiek saprasts ar "frizūru"? Kaut kāds īpašs griezums? Ieveidošana? Sievietes jau arī ne katru dienu staigā ar svaigu griezumu, krāsojumu un ieveidotiem matiem kā pēc friziera. Manuprāt, šī vīrieša matiem nav nekāda vaina.
Vienīgā vaina ir vīrieša uzvedībā, ko jau pateicu uzreiz. Kurš normāls vīrietis 34 gados atcerēsies skolas laika apvainojumus? Nu var jau kādreiz atcerēties, ja kāda tēma par skolu ir, ka bija tādas lietas, bet šeit skolas laiks joprojām ietekmē cilvēku. Šis cilvēks nevis izskatās kā lūzeris, bet uzvedas kā lūzeris, mēģinot atrast apstiprinājumu tam, ko kāds kādreiz teicis. Reti kurš savā dzīvē nav sastapies ar apvainojumiem vai kritiku par izskatu, uzvedību utt. Turklāt, ja tu uzskati, ka tevi kāda atšuva izskata dēļ, varbūt tu izvēlies to redzēt, lai neredzētu īsto iemeslu (uzvedību) vai arī atšuvēja negribēja iedziļināties un kā ātrāko izmeta piezīmi par izskatu. Vēl arī, ja mums cilvēkā nepatīk uzvedība, arī izskats var kļūt nepatīkams un otrādi.
Laid gar ausīm vai, ja uzskati, ka citu teiktais ir pamatots, maini to.
Protams, ja šī tēma vispār ir īsta. Man tas liekas bērnišķīgi.
20.10.2025 15:03 |

Reitings 2261
Reģ: 17.06.2024
KR083 @ 20.10.2025 14:32
kas īsti skaitās pārliecināti? Plašs jēdziens...

sākumā, kā tu to saproti, ka ir jābūt pārliecinātam?
20.10.2025 15:06 |

Reitings 90
Reģ: 12.10.2025

Ja tev ir 34 gadi, tad no vidusskolas beigšanas ir pagājuši 15-16 gadi. Tas ir traki, ka tu pēc visiem šiem gadiem runā par kaut kādu vietu sabiedrībā, ko tev ierādīja skolā. Tu pa šiem gadiem varēji kaut 100x nomainīt savu vietu sabiedrībā.
Man grūti noticēt, ka šī ir īsta diskusija.
20.10.2025 15:10 |

Reitings 11
Reģ: 06.08.2025
Profila foto laikam jau nomainīts, jo redzu tikai melnu bildi, bet nu piekritīšu viedoklim, ka pārāk ieciklējies uz skolas laikiem... Es arī labu laiku atpakaļ nebiju tajā labākajā galā (un vispār no nelabvēlīgas ģimenes nākusi, kā tagad ir gudri kladzināt) un par mani smējās, apvainoja. Bet - tas laiks jau sen kā pagājis un tagad ir labs darbs, lieliski bērni, gudri cilvēki apkārt, cieņpilna vide. Un to visu var panākt tikai katrs pats ar nosacījumu, ka skatās nākotnē un iespējās, nevis žēlojas "kā mani agrāk apsaukāja". Neglīts/neizskatīgs nav tikai fiziskais, bet viss kopā - attieksme, aura, izturēšanās - tas viss, ko verbāli un neverbāli nododam citiem. Lai kā arī citi teiktu, ka vizuālais ir būtisks, tad iebildīšu, ka vēl būtiskāks ir tas, kas aiz tā visa slēpjas. Un tagad varat mīnusot, mest ar akmeņiem - bet mēs jau te tikai domas izsakām.
20.10.2025 15:26 |

Reitings 1273
Reģ: 13.12.2023
Atklāsme, ka problēma ir lietās, kuras varam ietekmēt, ir biedējoša, jo tas nozīmē, ka pašam būs jāpieliek pūles, lai sevi mainītu. Minu, ka tāpēc arī autors tik ļoti ieciklējies uz savu izskatu, bet pozitīvos komentārus absolūti ignorē.
20.10.2025 16:19 |

Reitings 193
Forumiete39 @ 20.10.2025 15:10

Ja tev ir 34 gadi, tad no vidusskolas beigšanas ir pagājuši 15-16 gadi. Tas ir traki, ka tu pēc visiem šiem gadiem runā par kaut kādu vietu sabiedrībā, ko tev ierādīja skolā. Tu pa šiem gadiem varēji kaut 100x nomainīt savu vietu sabiedrībā.
Man grūti noticēt, ka šī ir īsta diskusija.
Nav jau tikai skolas laiki, es minēju piemērus arī pēc tiem.
20.10.2025 16:44 |

Reitings 193
Forumiete39 @ 20.10.2025 15:03
Es nesaprotu, kas tiek saprasts ar "frizūru"? Kaut kāds īpašs griezums? Ieveidošana? Sievietes jau arī ne katru dienu staigā ar svaigu griezumu, krāsojumu un ieveidotiem matiem kā pēc friziera. Manuprāt, šī vīrieša matiem nav nekāda vaina.
Vienīgā vaina ir vīrieša uzvedībā, ko jau pateicu uzreiz. Kurš normāls vīrietis 34 gados atcerēsies skolas laika apvainojumus? Nu var jau kādreiz atcerēties, ja kāda tēma par skolu ir, ka bija tādas lietas, bet šeit skolas laiks joprojām ietekmē cilvēku. Šis cilvēks nevis izskatās kā lūzeris, bet uzvedas kā lūzeris, mēģinot atrast apstiprinājumu tam, ko kāds kādreiz teicis. Reti kurš savā dzīvē nav sastapies ar apvainojumiem vai kritiku par izskatu, uzvedību utt. Turklāt, ja tu uzskati, ka tevi kāda atšuva izskata dēļ, varbūt tu izvēlies to redzēt, lai neredzētu īsto iemeslu (uzvedību) vai arī atšuvēja negribēja iedziļināties un kā ātrāko izmeta piezīmi par izskatu. Vēl arī, ja mums cilvēkā nepatīk uzvedība, arī izskats var kļūt nepatīkams un otrādi.
Laid gar ausīm vai, ja uzskati, ka citu teiktais ir pamatots, maini to.
Protams, ja šī tēma vispār ir īsta. Man tas liekas bērnišķīgi.
vot sākās izdomājumi ka mani kāda atšuva. Es nekad mūžā, nevienu reizi nēesmu mēģinājis "koļīt" nevienu sievieti. Negribu jau par klaunu pārvēsties.
20.10.2025 16:47 |

Reitings 193
smūtijs @ 20.10.2025 15:06

sākumā, kā tu to saproti, ka ir jābūt pārliecinātam?
Cik es esmu dzirdējis pēc jūsu sieviešu uzskatiem, pārliecināts vīrietis, nezinu kā lai pieklājīgāk pasaka ir daiļdirsējs. Tāds kas māk smuki un parliecinoši pasakas sastāstīt un sakarināt makaronus uz ausīm sievietēm tā, ka viņām šķiet ka tas ir labākais "husband material" pasaulē. Bet bieži pēc tam sākās kopdzive un pašas saprot ka beigas tāds lohs vien sanācis, Es uzreiz varu pateikt ka tāds nevēlos būt. Pasakas stāstīt un melot man nepatīk, labāk saku visu kā ir, un esmu tāds kāds esmu. Pašam arī vieglāk dzīvot.
Bet manā uztverē ar to pārliecību ir tā, ka nevar būt visur pārliecināts un visur spējīgs. Man piemēram lietas ir kur man ir tā pašpārliecinātība. Piemēram braukšana ar mašīnu/moci, darbošanās ar instrumentiem, mehāniķa/elektriķa darbi tur arī esmu pašparliecināts, jo tajās jomās es zinu ko daru. Un tie "zinu ko es daru" ir arī atslēgvārdi, jo cilvēks nevar būt pārliecināts jomās, lietas no kurām nav nekāda saprašana. Daduzi mēdz izlikties un tēlot to pašparliecinātību. vadās pēc "fake it till you make it" Bet ne es, man nepatīk neko tēlot.
20.10.2025 17:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits