KR083 @ 20.10.2025 05:23Ārzemju saits bija atsaucīgāks, bet arī tikai pāris komentari.
1. Ka man ir asimetriska seja un sūdu krāsas acis
2. Ka no manis nāk aseksuāļa vaibi ( nez ko tas nozīmē bet nu kabi)
3. Ka vienīgais veids kā sieviete ar mani gribētu nodarboties ar seksu, butu tad ja viņa pret paša gribu būtu sasieta kādā šķūnī
vispar nepiekrītu, ir jāņem galvā tādas lietas. Ierāda vietu sabiedribā un parada ko var atļauties un ko nē.Spooky1070 @ 20.10.2025 08:47neņem galvā ko kāda kādreiz ir teikusi un dzīvo savu dzīvi
KR083 @ 20.10.2025 11:43vispar nepiekrītu, ir jāņem galvā tādas lietas. Ierāda vietu sabiedribā un parada ko var atļauties un ko nē.
KR083 @ 20.10.2025 11:43vispar nepiekrītu, ir jāņem galvā tādas lietas. Ierāda vietu sabiedribā un parada ko var atļauties un ko nē.
Džinga @ 20.10.2025 12:43
Nu tad nebesies, ka tev šeit sievietes nesaka, ka esi neglīts, bet ņem galvā to, ka visas šeit pateica, ka izskaties labi un vienīgais trūkums bija matu sakārtojums.
Džinga @ 20.10.2025 12:43
Nu tad nebesies, ka tev šeit sievietes nesaka, ka esi neglīts, bet ņem galvā to, ka visas šeit pateica, ka izskaties labi un vienīgais trūkums bija matu sakārtojums.
akul12 @ 20.10.2025 12:48
nekāda vaina matu sakārtojumam arī, nav visiem jāstaigā ar balināto kiviča pričeni!
kas īsti skaitās pārliecināti? Plašs jēdziens...smūtijs @ 20.10.2025 12:25
Nav jāņem galvā un tur ir tā problēma, ja par daudz tiek ņemts galvā. Sievietēm patīk pārliecināti vīrieši. Protams normas robežās.
KR083 @ 20.10.2025 14:32kas īsti skaitās pārliecināti? Plašs jēdziens...
Nav jau tikai skolas laiki, es minēju piemērus arī pēc tiem.Forumiete39 @ 20.10.2025 15:10
Ja tev ir 34 gadi, tad no vidusskolas beigšanas ir pagājuši 15-16 gadi. Tas ir traki, ka tu pēc visiem šiem gadiem runā par kaut kādu vietu sabiedrībā, ko tev ierādīja skolā. Tu pa šiem gadiem varēji kaut 100x nomainīt savu vietu sabiedrībā.
Man grūti noticēt, ka šī ir īsta diskusija.
vot sākās izdomājumi ka mani kāda atšuva. Es nekad mūžā, nevienu reizi nēesmu mēģinājis "koļīt" nevienu sievieti. Negribu jau par klaunu pārvēsties.Forumiete39 @ 20.10.2025 15:03Es nesaprotu, kas tiek saprasts ar "frizūru"? Kaut kāds īpašs griezums? Ieveidošana? Sievietes jau arī ne katru dienu staigā ar svaigu griezumu, krāsojumu un ieveidotiem matiem kā pēc friziera. Manuprāt, šī vīrieša matiem nav nekāda vaina.
Vienīgā vaina ir vīrieša uzvedībā, ko jau pateicu uzreiz. Kurš normāls vīrietis 34 gados atcerēsies skolas laika apvainojumus? Nu var jau kādreiz atcerēties, ja kāda tēma par skolu ir, ka bija tādas lietas, bet šeit skolas laiks joprojām ietekmē cilvēku. Šis cilvēks nevis izskatās kā lūzeris, bet uzvedas kā lūzeris, mēģinot atrast apstiprinājumu tam, ko kāds kādreiz teicis. Reti kurš savā dzīvē nav sastapies ar apvainojumiem vai kritiku par izskatu, uzvedību utt. Turklāt, ja tu uzskati, ka tevi kāda atšuva izskata dēļ, varbūt tu izvēlies to redzēt, lai neredzētu īsto iemeslu (uzvedību) vai arī atšuvēja negribēja iedziļināties un kā ātrāko izmeta piezīmi par izskatu. Vēl arī, ja mums cilvēkā nepatīk uzvedība, arī izskats var kļūt nepatīkams un otrādi.
Laid gar ausīm vai, ja uzskati, ka citu teiktais ir pamatots, maini to.
Protams, ja šī tēma vispār ir īsta. Man tas liekas bērnišķīgi.
Cik es esmu dzirdējis pēc jūsu sieviešu uzskatiem, pārliecināts vīrietis, nezinu kā lai pieklājīgāk pasaka ir daiļdirsējs. Tāds kas māk smuki un parliecinoši pasakas sastāstīt un sakarināt makaronus uz ausīm sievietēm tā, ka viņām šķiet ka tas ir labākais "husband material" pasaulē. Bet bieži pēc tam sākās kopdzive un pašas saprot ka beigas tāds lohs vien sanācis, Es uzreiz varu pateikt ka tāds nevēlos būt. Pasakas stāstīt un melot man nepatīk, labāk saku visu kā ir, un esmu tāds kāds esmu. Pašam arī vieglāk dzīvot.smūtijs @ 20.10.2025 15:06
sākumā, kā tu to saproti, ka ir jābūt pārliecinātam?