fifinators @ 18.10.2025 22:33Neko neglītu tevī nesaskatu. Parasts vidusmēra vīrietis.
kā uzvedība, attieksme, prāts, tas, kā man liek justies
Ar garumu vien nepietiek, jābūt arī sociāli akceptētam, piemērām skolas, ciema, darba populārais čalis.Šī nav viņu problēma, jo viņi par tādiem kļūst dabiski. Viņus neskar parasto vīriešu problēmas. Viņi pat par tām nezina, jo pastāvīgi ir sieviešu un pārējo vīriešu novērtēti ģenētisko dotumu dēļ.
Ar saistīts ar pirmā punkta vīriešiem, jo sievietes, kuras nekrašo ap 10% populārajiem čaļiem 30 gados ir precētas, nevis vientuļās mātes.Lielākajam vairumam tomēr ir uzstādījums izskrieties līdz 30. Viņas savus labākos gadus izmanto, lai dabūtu sev 5-10% vīrieti. Kādai arī paveicas, savukārt kāda izlemj veidot attiecības ar 3. grupas pārstāvi.
Vismaz kāds/kāda, te kautko normālu pasaka. Nekāds baigais dubultzods man nav. Neesmu resns es 60 kg sveru. 😀 Vasarā biju nostrādājies lidz 57 kg. Bet jā, kantainā macho vīrieša seja man nav. Nemšu vērā šos viedoķlus.Elīzīte12345 @ 19.10.2025 04:12KR083
Mūsdienu sievietēm faktiski ir tikai trīs kategorijas, kurās viņas iedala vīriešus.
1) Gara auguma fenomeni ar izteiktām vīrišķīgām sejas iezīmēm (ņemot vērā iepazīšanās vietņu datus, tie ir kādi 5-10% no populācijas). Viņi automātiski pievelk sievietes neatkarīgi no savas uzvedības.
2) Lielā pelēkā masa. Sastāda kā minimums 80% (varbūt pat vairāk). Ja ar viņiem kāda arī veido attiecības, tad tikai naudas dēļ vai tāpēc, ka sieviete ir pārsniegusi 30 gadu slieksni ("izskrējusies" vai ir vientuļā māmiņa) un viņas "tirgus vērtība" ir ievērojami kritusies, kā rezultātā nākas samierināties ar to, kas ir. Parasti tie ir vīrieši, kuriem ir vai nu tikai viens no sieviešu skatījumā pievilcīgajiem parametriem, vai tādu nav vispār.
3) Līdzīgi kā pirmā grupa sastāda 5-10% vīriešu populācijas. Šeit ietilpst vīrieši, kuriem paveicies saglabāt skolas laiku attiecības un daļa to, kas ir palikuši tieši aiz 1. punktā minētās "strīpas", jo ir nelieli trūkumi. Arī viņi var izveidot potenciāli noturīgas attiecības.
Ja tas Tevi mierina, tad mūsdienu sievietes 80% vīriešu uzskata par neglītiem.
Par bildi.
Ir tikai skaidri redzams, ka Tev nav acīmredzamu vīrišķīgu sejas iezīmju (vaigu kauli un precīzas sejas proporcijas, kuras mūsdienu sievietes meklē). Dubultzods arī nepalīdz, bet nu to var labot. Tas vien Tevi ierindo pie 80%. Kāds Tev ir auguma garums?
Tu neesi neglīts. Vienkārši mūsdienu sievietēm ir augstas prasības. Pamatā viņas ņem vērā tikai ģenētiku, ko vīrieši nevar ietekmēt. Es uzskatu, ka tas pat ir labi, jo vismaz nav nekādas izlikšanās un liekulības. Diez vai Tu gribētu veidot attiecības ar sievieti, kura Tevi sauc par neglītu.
KR083 @ 19.10.2025 17:04Vismaz kāds/kāda, te kautko normālu pasaka. Nekāds baigais dubultzods man nav. Neesmu resns es 60 kg sveru. ? Vasarā biju nostrādājies lidz 57 kg. Bet jā, kantainā macho vīrieša seja man nav. Nemšu vērā šos viedoķlus.
Un par atturēšanos runājot - 34 gadi atturos. ?
Džinga @ 19.10.2025 17:21Biški ieveidot matus jau nu gan nav naudas jautājums, kā Elīzītis te stāsta ??
Dafiga tādas ir bijušas sākot no 13 - 14 gadu vecuma. 5. - 6. klase bija meitenes kuras man pat vnk sita, jo nepatika viņām kā izskatos. Tad 7- 9 klasē par parsteigumu man bija miers. Ne es uz kādu skatījos, ne uz mani kāda skatijās. Bet bija gadījumi arpus skolas laika, piemēram braukājam ar riteņiem, un draugi piestāj lai parunātos ar savām klasesbiedrenēm. Es pabraucu kādus 20 metrus tālāk un apstājos, pagaidīt viņus. bet tāpat no tām meičām izskanēja komentāri: "Ko tas tur stāv? ko jūs ar tādu tusējat?" likas cmon es tā jau ievēroju distanci un pat neskatos virsū. tāpat kautkas jāuzburī. Bet nu labi. Tad bija gadījums ar vienu "pagalma meiteni" no kaimiņu mājas, paris reizes pavizināju ar motorolleri un sākām runāt. Bet ar vienu nosacījumu ka runāt drīkstējam tikai tur pat pagalmā jo nedod dievs kautkur uz ielas viņas draugi ieraudzīs ka viņa ir ar mani ārā, viņai būs kauns. Ilgi tā runāšana neilga, standarts - sagāja ar čali un tad jau ari kontakts ar mani pazuda (šis viss bija 2008 - 2010 gadi) Tad bija tolaik tāds onlychat portāls. Tur čatojos viss ok, iedodu savu skype, ierauga bildi - block. vairāki tādi gadījumi. Bija arī gadījums kad ar vienu no 2012 - 2014 gadiam tā laiku pa laikam norunāju skypē, bet tas tapec ka tad skypē neliku savu profila bildi bet vnk kkadu moci vai rolleri - viņa nezināja kā izskatos. ļauni tas laikam bet nu neko, kas bijis bijis.Džinga @ 19.10.2025 17:21
Kas pārējiem viedokļiem vainas? Ja būtu kaut kas sieviešu acīs nesmuks, tad anonīmā forumā jau nu to viedokli neslēptu.
Labāk pastāsti to situāciju, kur tev kāda pateica ka esi neglīts, man reāli interesē
tad savos 20+ gados itkā dzīve nomierinājusies ir. bij gadījumi kad es jutu indīgus skatienus. bet tā ir pierasta lieta. āa pirmajā darba vietā atceros strādājam, viena meiča atnāca sāka tur kautko runāt ar citiem čaļiem par attiecībām kas ir attiecības, kas ir precēts. tad viņa pievērsās man un pateica: "Tev jau 100 punkti nav attiecības vai ne?" Es saku: "jā" Viņa: vispar ir bijušas? Es: "nav" pasties kā, cilvēks vienkārši paskatoties uz mani to jau secina 😀KR083 @ 19.10.2025 17:47Dafiga tādas ir bijušas sākot no 13 - 14 gadu vecuma. 5. - 6. klase bija meitenes kuras man pat vnk sita, jo nepatika viņām kā izskatos. Tad 7- 9 klasē par parsteigumu man bija miers. Ne es uz kādu skatījos, ne uz mani kāda skatijās. Bet bija gadījumi arpus skolas laika, piemēram braukājam ar riteņiem, un draugi piestāj lai parunātos ar savām klasesbiedrenēm. Es pabraucu kādus 20 metrus tālāk un apstājos, pagaidīt viņus. bet tāpat no tām meičām izskanēja komentāri: "Ko tas tur stāv? ko jūs ar tādu tusējat?" likas cmon es tā jau ievēroju distanci un pat neskatos virsū. tāpat kautkas jāuzburī. Bet nu labi. Tad bija gadījums ar vienu "pagalma meiteni" no kaimiņu mājas, paris reizes pavizināju ar motorolleri un sākām runāt. Bet ar vienu nosacījumu ka runāt drīkstējam tikai tur pat pagalmā jo nedod dievs kautkur uz ielas viņas draugi ieraudzīs ka viņa ir ar mani ārā, viņai būs kauns. Ilgi tā runāšana neilga, standarts - sagāja ar čali un tad jau ari kontakts ar mani pazuda (šis viss bija 2008 - 2010 gadi) Tad bija tolaik tāds onlychat portāls. Tur čatojos viss ok, iedodu savu skype, ierauga bildi - block. vairāki tādi gadījumi. Bija arī gadījums kad ar vienu no 2012 - 2014 gadiam tā laiku pa laikam norunāju skypē, bet tas tapec ka tad skypē neliku savu profila bildi bet vnk kkadu moci vai rolleri - viņa nezināja kā izskatos. ļauni tas laikam bet nu neko, kas bijis bijis.