Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

"roast me" topiks.

Reitings 33
Reģ: 17.10.2025
Čau. Lieta tāda, palielam visas savas dzīves garumā no sieviešu puses esmu uzskatīts kā neglīts/ neizskatīgs. Ir arī tas man mutiski teikts, tākā nē neko neizdomāju un tas nav manā galvā.
Nezinu varbūt tas dēļ tā, ka palieku vecāks (34 gadi) Gribētos vienkārši uzzināt kas tieši manā izskatā ir nepatīkams. Vienkārši, liekās vieglāk varbūt dzīvot, kad zini. Biju mēģinājis prasīt chat gpt, kas man vainas, bet izrādās ka tas ir ieprogrammēts neaizskart un neaprunāt cilvēkus. Tad padomāju kas gan ir labāks veids kā uzzināt kas sievietēm manī nepatīk, kā paprasīt sievietēm pašām? 😀
Bildi es nezinu kā šeit pievienot, tādēļ ieliku profila attēlu, cerams ka saprotami.
Aizskart mani ir grūti, kopš tīņu gadiem esmu uzaudzējis biezu ādu, tādēļ droši drīkstat izpausties. 😀
18.10.2025 22:22 |

Reitings 2079
Reģ: 20.06.2023
Neko neglītu tevī nesaskatu. Parasts vidusmēra vīrietis.
18.10.2025 22:33 |

Reitings 90
Reģ: 12.10.2025
fifinators @ 18.10.2025 22:33
Neko neglītu tevī nesaskatu. Parasts vidusmēra vīrietis.

Piekrītu, normāls vīrietis.
Bet red flag ir uzvedība, t.i., šī diskusija. Pieņemu, ka, ja tevi kāds aizvainoja, tad tas nebija izskata dēļ.
18.10.2025 22:39 |

Reitings 3260
Reģ: 11.04.2023
Neglīts neesi, tāpēc pieņemu, ka ķer vēju, ja dabū šādus sieviešu komentārus, jo sievietes reti ir tik tiešas un aizvainojošas. Jāsaprot nē, arī tad, ja tas pateikts caur puķēm.
18.10.2025 23:47 |

Reitings 1706
Reģ: 19.05.2016
ja viņas saka, ka esi neglīts (kam es neticu) man bail iedomāties, kāds ir patiesais iemesls, kāpēc viņām tu nepatīc. Ir tik viegli vainot kaut ko ko tu nevari kontrolēt vai ne.
18.10.2025 23:54 |

Reitings 37012
Reģ: 21.08.2023
Nu neesi Tu neglīts, beidz. Tev arī mocis ir?
19.10.2025 01:11 |

Patīk
Reitings 3014
Reģ: 03.11.2023
Pastāsti kādu gadījumu, kad tev sieviete pateica, ka esi neglīts, citādāk neticēšu. :D
Bet vispār nopietni
19.10.2025 01:27 |

Reitings 1363
Reģ: 15.07.2023
KR083
Mūsdienu sievietēm faktiski ir tikai trīs kategorijas, kurās viņas iedala vīriešus.
1) Gara auguma fenomeni ar izteiktām vīrišķīgām sejas iezīmēm (ņemot vērā iepazīšanās vietņu datus, tie ir kādi 5-10% no populācijas). Viņi automātiski pievelk sievietes neatkarīgi no savas uzvedības.
2) Lielā pelēkā masa. Sastāda kā minimums 80% (varbūt pat vairāk). Ja ar viņiem kāda arī veido attiecības, tad tikai naudas dēļ vai tāpēc, ka sieviete ir pārsniegusi 30 gadu slieksni ("izskrējusies" vai ir vientuļā māmiņa) un viņas "tirgus vērtība" ir ievērojami kritusies, kā rezultātā nākas samierināties ar to, kas ir. Parasti tie ir vīrieši, kuriem ir vai nu tikai viens no sieviešu skatījumā pievilcīgajiem parametriem, vai tādu nav vispār.
3) Līdzīgi kā pirmā grupa sastāda 5-10% vīriešu populācijas. Šeit ietilpst vīrieši, kuriem paveicies saglabāt skolas laiku attiecības un daļa to, kas ir palikuši tieši aiz 1. punktā minētās "strīpas", jo ir nelieli trūkumi. Arī viņi var izveidot potenciāli noturīgas attiecības.
Ja tas Tevi mierina, tad mūsdienu sievietes 80% vīriešu uzskata par neglītiem.
Par bildi.
Ir tikai skaidri redzams, ka Tev nav acīmredzamu vīrišķīgu sejas iezīmju (vaigu kauli un precīzas sejas proporcijas, kuras mūsdienu sievietes meklē). Dubultzods arī nepalīdz, bet nu to var labot. Tas vien Tevi ierindo pie 80%. Kāds Tev ir auguma garums?
Tu neesi neglīts. Vienkārši mūsdienu sievietēm ir augstas prasības. Pamatā viņas ņem vērā tikai ģenētiku, ko vīrieši nevar ietekmēt. Es uzskatu, ka tas pat ir labi, jo vismaz nav nekādas izlikšanās un liekulības. Diez vai Tu gribētu veidot attiecības ar sievieti, kura Tevi sauc par neglītu.
19.10.2025 04:12 |

Reitings 3260
1) Ar garumu vien nepietiek, jābūt arī sociāli akceptētam, piemērām skolas, ciema, darba populārais čalis.
Lai arī sievietes bieži vien čīkst, ka vīrieši ir ārišķīgi, bet pierādās pretējais, sievietei ir daudz grūtāk veidot attiecības ar lūzeru, kā vīrietim ar sievieti lūzeri.
2) Ar saistīts ar pirmā punkta vīriešiem, jo sievietes, kuras nekrašo ap 10% populārajiem čaļiem 30 gados ir precētas, nevis vientuļās mātes. Protams ar izņemumiem, bet parasti no sievietes uzzinot, ka ir stāvoklī aiziet sociāli advancēti vīrieši, tā teikt pie nākošās, jo šiem 10% vīriešiem ir vienmēr sievietes orbiteres (draudzenes) Viņi izmanto to pašu taktiku, ko sievietes turot vīriešu draugu pulku tuvumā esot attiecībās, tas ir rezerves variants.
3) Par skolas laiku mīlestībām galīgi greizi. Jo sieviešu hipergāmija skolas laikos uzņēmusi pilnus apgriezienus. (Labi atceros klasē visas meitenes krašoja uz pāris klases puišiem un pārējie neredzami.) Ja arī meitene dēļ iekšējās nedrošības (pirmās attiecības) bija sapazinusies ar zemāk stāvošu puisi, tad tās attiecības izjuka vai sieviete krāpa ar čadiem.
Personīgi šo ātri apguvu un izmantoju sieviešu hipergāmiju savā labā, skolas laikos tikos ar meitenēm, kuras mācījās klasi zemāk, jo skolas laikos klasi augstāks puisis bija kruti meiteņu prātos.
19.10.2025 08:28 |

10 gadi
Reitings 4368
Reģ: 29.01.2009
Ar seju vizuāli viss ir ļoti labi.
Frizūra gan nekāda.
Augumu, apģērbu grūti novērtēt.
Šīm trīs lietām jau var elementāri pats sekot līdzi, matus nevis vienkārši apgriezt, bet izveidot frizūru. Prasi meistaram.
Sporta zāle, ne tikai izskatam, bet savai labsajūtai.
Ģērbties aktuāli, ne garlaicīgi. Var jau apģērbu arī piemeklēt mūsdienīgu, bez kādiem vipendroniem.
Ja būsi kaut kāds pelēkais, nu sieviešu uzmanību tas tomēr nepiesaistīs.
Raksturs - pīkstuļi, ņaudētāji, skopuļi, memmīši, sūdzmaņi par bijušajām, mansplainingotāji, attention seekeri, sazvērestības teoriju piekritēji (plakanzemji), valdības lamātāji - nu nebūs otrā randiņa.
Lai veicas! Potenciāls ir, tavā paša ziņā kā izmantot.
19.10.2025 11:24 |

10 gadi
Reitings 6313
Reģ: 01.04.2009
Es arī neteiktu, ka neglīts. Izskats visai normāls. Bet! Man vienmēr pretējā dzimumà bijis svarīgi ne tik daudz izskats, kā uzvedība, attieksme, prāts, tas, kā man liek justies, jo var būt nez kāds skaistulis pēc sejas, bet ja attieksmē, raksturā un uzvedībā kaut kas atgrūdīs, tad nu nekā - nebūs mans cilvēks.
19.10.2025 12:03 |

Reitings 160
Reģ: 18.12.2023
Vai šis ir sociālais eksperiments?
19.10.2025 12:31 |

Reitings 3260
kā uzvedība, attieksme, prāts, tas, kā man liek justies

Sieviešu nodrāzta klišeja un bez sīkāk izskaidrojuma visbiežāk, kāda uzvedība, kāda attieksme, kāds prāts.
Visādi citādi var piekrist, jo arī sievieti izvēloties izskats nav pirmajā vietā.
Pirmais, jau interese par mani, kā vīrieti, tas jau 80% no ceļa uz attiecībām. Tad nekas nav jālūdzās un viss notiek jau pirmajos randiņos, tāpat attiecībām gatava un nekādi neaizmirstie bijušie netraucē.
Tālāk var tikai īsti iepazīt cilvēku, jo randiņošanas periodā abiem dzimumiem pāva spalvas izplestas.
Protams, ka neviens nav perfekts un visiem ir sliktas īpašības, tad jāizvērtē vai labās īpašības pārsver sliktās.
19.10.2025 12:41 |

Reitings 1363
akul12
Ar garumu vien nepietiek, jābūt arī sociāli akceptētam, piemērām skolas, ciema, darba populārais čalis.
Šī nav viņu problēma, jo viņi par tādiem kļūst dabiski. Viņus neskar parasto vīriešu problēmas. Viņi pat par tām nezina, jo pastāvīgi ir sieviešu un pārējo vīriešu novērtēti ģenētisko dotumu dēļ.
Ar saistīts ar pirmā punkta vīriešiem, jo sievietes, kuras nekrašo ap 10% populārajiem čaļiem 30 gados ir precētas, nevis vientuļās mātes.
Lielākajam vairumam tomēr ir uzstādījums izskrieties līdz 30. Viņas savus labākos gadus izmanto, lai dabūtu sev 5-10% vīrieti. Kādai arī paveicas, savukārt kāda izlemj veidot attiecības ar 3. grupas pārstāvi.
Par skolas laiku mīlestību nav nepareizi. Pati pazīstu dažus pārus, kas pamanījušies saglabāt skolas laiku attiecības. Protams, uz kopējā fona tās ir anomālijas un parasti, lai tās izdotos ir jābūt ievērotiem 2 priekšnoteikumiem: 1)meitenes nevainība un 2)vecāki, kuri paspējuši bērnam iemācīt šādu tādu atbildību nevis tikai "griezties karuselī".
19.10.2025 13:42 |

Reitings 1363
KR083
Kā jau redzi pēc komentāriem, vairums meiteņu Tev iesaka rūpēties par frizūru (nauda), valkāt krutāku apģērbu (nauda), iet uz sporta zāli (nauda vai pašrocīgi mājas apstākļos, vai pie dabas), lai uzlabotu fiziskos parametrus un atbrīvotos no dubultzoda. Vienvārdsakot, pelni daudz naudas. Tas ir pie nosacījuma, ja Tev ir mazsvarīgi, ka Tava potenciālā partnere ar Tevi veidos attiecības tikai Tavas naudas dēļ. Ja Tevi šādi nosacījumi apmierina, tad tālāk vari nelasīt! Varbūt palīdzēs kādam citam.
Es, savukārt, Tev došu, manuprāt, Tavai situācijai piemērotāku padomu. Tu, tāpat kā milzīgais vairums mūsdienu vīriešu, ietilpsti tajos 80% (patiesībā domāju, ka šis procents ir pat augstāks, bet nu, lai jau būtu). Kam Tev Tavā dzīvē tādas sievietes? Tas ir pretdabiski un tā ir necieņa gan pret sevi, gan saviem priekštečiem.
Iesaku Tev papētīt atturēšanās jautājumu! Vīrieši, kuri to praktizē, var sasniegt milzu augstumus pilnīgi jebkurā sfērā. Ja Tev tik ļoti ir nepieciešama fiziskā tuvība, tad izmanto prostitūtu pakalpojumus. Arī šajā gadījumā, protams, būs nepieciešama nauda, bet Tu ietaupīsi daudz vairāk laika (svarīgākais vīrieša resurss) un emocionālās enerģijas.
19.10.2025 14:19 |

Reitings 33
Elīzīte12345 @ 19.10.2025 04:12
KR083
Mūsdienu sievietēm faktiski ir tikai trīs kategorijas, kurās viņas iedala vīriešus.
1) Gara auguma fenomeni ar izteiktām vīrišķīgām sejas iezīmēm (ņemot vērā iepazīšanās vietņu datus, tie ir kādi 5-10% no populācijas). Viņi automātiski pievelk sievietes neatkarīgi no savas uzvedības.
2) Lielā pelēkā masa. Sastāda kā minimums 80% (varbūt pat vairāk). Ja ar viņiem kāda arī veido attiecības, tad tikai naudas dēļ vai tāpēc, ka sieviete ir pārsniegusi 30 gadu slieksni ("izskrējusies" vai ir vientuļā māmiņa) un viņas "tirgus vērtība" ir ievērojami kritusies, kā rezultātā nākas samierināties ar to, kas ir. Parasti tie ir vīrieši, kuriem ir vai nu tikai viens no sieviešu skatījumā pievilcīgajiem parametriem, vai tādu nav vispār.
3) Līdzīgi kā pirmā grupa sastāda 5-10% vīriešu populācijas. Šeit ietilpst vīrieši, kuriem paveicies saglabāt skolas laiku attiecības un daļa to, kas ir palikuši tieši aiz 1. punktā minētās "strīpas", jo ir nelieli trūkumi. Arī viņi var izveidot potenciāli noturīgas attiecības.
Ja tas Tevi mierina, tad mūsdienu sievietes 80% vīriešu uzskata par neglītiem.
Par bildi.
Ir tikai skaidri redzams, ka Tev nav acīmredzamu vīrišķīgu sejas iezīmju (vaigu kauli un precīzas sejas proporcijas, kuras mūsdienu sievietes meklē). Dubultzods arī nepalīdz, bet nu to var labot. Tas vien Tevi ierindo pie 80%. Kāds Tev ir auguma garums?
Tu neesi neglīts. Vienkārši mūsdienu sievietēm ir augstas prasības. Pamatā viņas ņem vērā tikai ģenētiku, ko vīrieši nevar ietekmēt. Es uzskatu, ka tas pat ir labi, jo vismaz nav nekādas izlikšanās un liekulības. Diez vai Tu gribētu veidot attiecības ar sievieti, kura Tevi sauc par neglītu.
Vismaz kāds/kāda, te kautko normālu pasaka. Nekāds baigais dubultzods man nav. Neesmu resns es 60 kg sveru. 😀 Vasarā biju nostrādājies lidz 57 kg. Bet jā, kantainā macho vīrieša seja man nav. Nemšu vērā šos viedoķlus.
Un par atturēšanos runājot - 34 gadi atturos. 😀
19.10.2025 17:04 |

Patīk
Reitings 3014
KR083 @ 19.10.2025 17:04
Vismaz kāds/kāda, te kautko normālu pasaka. Nekāds baigais dubultzods man nav. Neesmu resns es 60 kg sveru. ? Vasarā biju nostrādājies lidz 57 kg. Bet jā, kantainā macho vīrieša seja man nav. Nemšu vērā šos viedoķlus.
Un par atturēšanos runājot - 34 gadi atturos. ?

Kas pārējiem viedokļiem vainas? Ja būtu kaut kas sieviešu acīs nesmuks, tad anonīmā forumā jau nu to viedokli neslēptu.
Labāk pastāsti to situāciju, kur tev kāda pateica ka esi neglīts, man reāli interesē
19.10.2025 17:21 |

Patīk
Reitings 3014
Biški ieveidot matus jau nu gan nav naudas jautājums, kā Elīzītis te stāsta 😀😀
19.10.2025 17:21 |

Reitings 3260
Džinga @ 19.10.2025 17:21
Biški ieveidot matus jau nu gan nav naudas jautājums, kā Elīzītis te stāsta ??

Kas kuram skaitas nauda, bet bez 50 eiro nekur tālu netiksi, ja gribi jaunu frizūru, nevis atsvaidzināt veco.
19.10.2025 17:27 |

Reitings 33
Džinga @ 19.10.2025 17:21

Kas pārējiem viedokļiem vainas? Ja būtu kaut kas sieviešu acīs nesmuks, tad anonīmā forumā jau nu to viedokli neslēptu.
Labāk pastāsti to situāciju, kur tev kāda pateica ka esi neglīts, man reāli interesē
Dafiga tādas ir bijušas sākot no 13 - 14 gadu vecuma. 5. - 6. klase bija meitenes kuras man pat vnk sita, jo nepatika viņām kā izskatos. Tad 7- 9 klasē par parsteigumu man bija miers. Ne es uz kādu skatījos, ne uz mani kāda skatijās. Bet bija gadījumi arpus skolas laika, piemēram braukājam ar riteņiem, un draugi piestāj lai parunātos ar savām klasesbiedrenēm. Es pabraucu kādus 20 metrus tālāk un apstājos, pagaidīt viņus. bet tāpat no tām meičām izskanēja komentāri: "Ko tas tur stāv? ko jūs ar tādu tusējat?" likas cmon es tā jau ievēroju distanci un pat neskatos virsū. tāpat kautkas jāuzburī. Bet nu labi. Tad bija gadījums ar vienu "pagalma meiteni" no kaimiņu mājas, paris reizes pavizināju ar motorolleri un sākām runāt. Bet ar vienu nosacījumu ka runāt drīkstējam tikai tur pat pagalmā jo nedod dievs kautkur uz ielas viņas draugi ieraudzīs ka viņa ir ar mani ārā, viņai būs kauns. Ilgi tā runāšana neilga, standarts - sagāja ar čali un tad jau ari kontakts ar mani pazuda (šis viss bija 2008 - 2010 gadi) Tad bija tolaik tāds onlychat portāls. Tur čatojos viss ok, iedodu savu skype, ierauga bildi - block. vairāki tādi gadījumi. Bija arī gadījums kad ar vienu no 2012 - 2014 gadiam tā laiku pa laikam norunāju skypē, bet tas tapec ka tad skypē neliku savu profila bildi bet vnk kkadu moci vai rolleri - viņa nezināja kā izskatos. ļauni tas laikam bet nu neko, kas bijis bijis.
19.10.2025 17:47 |

Reitings 33
KR083 @ 19.10.2025 17:47
Dafiga tādas ir bijušas sākot no 13 - 14 gadu vecuma. 5. - 6. klase bija meitenes kuras man pat vnk sita, jo nepatika viņām kā izskatos. Tad 7- 9 klasē par parsteigumu man bija miers. Ne es uz kādu skatījos, ne uz mani kāda skatijās. Bet bija gadījumi arpus skolas laika, piemēram braukājam ar riteņiem, un draugi piestāj lai parunātos ar savām klasesbiedrenēm. Es pabraucu kādus 20 metrus tālāk un apstājos, pagaidīt viņus. bet tāpat no tām meičām izskanēja komentāri: "Ko tas tur stāv? ko jūs ar tādu tusējat?" likas cmon es tā jau ievēroju distanci un pat neskatos virsū. tāpat kautkas jāuzburī. Bet nu labi. Tad bija gadījums ar vienu "pagalma meiteni" no kaimiņu mājas, paris reizes pavizināju ar motorolleri un sākām runāt. Bet ar vienu nosacījumu ka runāt drīkstējam tikai tur pat pagalmā jo nedod dievs kautkur uz ielas viņas draugi ieraudzīs ka viņa ir ar mani ārā, viņai būs kauns. Ilgi tā runāšana neilga, standarts - sagāja ar čali un tad jau ari kontakts ar mani pazuda (šis viss bija 2008 - 2010 gadi) Tad bija tolaik tāds onlychat portāls. Tur čatojos viss ok, iedodu savu skype, ierauga bildi - block. vairāki tādi gadījumi. Bija arī gadījums kad ar vienu no 2012 - 2014 gadiam tā laiku pa laikam norunāju skypē, bet tas tapec ka tad skypē neliku savu profila bildi bet vnk kkadu moci vai rolleri - viņa nezināja kā izskatos. ļauni tas laikam bet nu neko, kas bijis bijis.
tad savos 20+ gados itkā dzīve nomierinājusies ir. bij gadījumi kad es jutu indīgus skatienus. bet tā ir pierasta lieta. āa pirmajā darba vietā atceros strādājam, viena meiča atnāca sāka tur kautko runāt ar citiem čaļiem par attiecībām kas ir attiecības, kas ir precēts. tad viņa pievērsās man un pateica: "Tev jau 100 punkti nav attiecības vai ne?" Es saku: "jā" Viņa: vispar ir bijušas? Es: "nav" pasties kā, cilvēks vienkārši paskatoties uz mani to jau secina 😀
Tad tajā pašā darba vietā savlaik bija gadījums. Toreiz bija darbs maiņās (negribu pat atcerēties) agrs rīts, gāju mājās no nakts maiņas, dzirdu troksni aiz muguras. Dabiski automātiski paskatījos kas tur ir, tur bija arī divas jaunas meičas kuras nesen arī bija sākušas tur strādāt. Precīzi neatceros bet viena no viņām uzbļāva: "Ko skaties neglītais" kautko tādu. bet nu man tāds: "nu jā, skaidrs, neko jaunu jau nepateica.." un gāju tālāk 😀 Galvenais ir tas ka es tādas situācijas neizprovacēju. Nekad neesmu gājis klat un uzbāzies nevienai meitenei/sievietei, nu lai piemēram viņa aiz aizkaitinājuma ko tādu teiktu vai komentētu. Parasti pašas to sāk un saka. Ir bijis arī tā ka mani nosauc par neglītu. Un es paprasu: kas tieši? atbilde ir :ajj. Bet tā nav atbilde. Tāpēc arī radas šāda tēma, varbūt no cilvēku viedokļiem uzzināt kas tieši.
Āa un vēl, tas arī bija 2008. gadā viena meitene pateica ka mani neviena meitene negribēs bučot jo man šķībi zobi (priekšējie apakšējie). Satiktu viņu tagad, pateiktu ka viņai bija taisnība. 😀
19.10.2025 17:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits