Mathilde @ 17.10.2025 18:28
žogi???? bet vistas nokož, kuce sagrūsnē 5 mēn laikā divas!!!! reizes un suņi regulāri klaiņo.
Kas par brendu žogiem, nezini?
Aldo @ 17.10.2025 12:43
Jā, okey, ir jāpaaugstina. Paaugstinās. Un tālāk? Pašvaldības policija un dzīvnieku aizsardzības organizācijas turpinās melot un piesegt viens otra pakaļas likumu pārkāpumos. Kāpēc jūs ļaudis jaucat kopā entās tēmas.
Modra vaina par suņu klaiņošanu ir viens topics.
Policijas (kas ir valsts iestāde finansēta par mūsu nodokļiem) melošana Latvijas Televizijas priekšā ir pavisam cits topics.
Viens otru neizslēdz un atrisinot tikai vienu, otrs vēl aiz vien paliek.
Ja man prasa, no kā man vairāk globāli bali - no kaut kādiem klaidojošiem suņiem laukos vai no tā, ka valstī policija ir korumpēta, tad tur nav divu domu, ka otrais. Bet Rasma & co mēģina novirzīt visus uz klaidojošu suņu problēmu, uz ko daži arī veiksmīgi pavelkas.
Law9 @ 17.10.2025 22:31
Pašvaldības policija nav valsts iestāde.
Tora @ 17.10.2025 20:09
Tu man parādi, cik Latvijas lauku sētām apkārt ir žogi. Izkāp no kaut kāda savām iedomām, lauku sētās neviens nav tāds buržujs, lai spētu uzsliet žogu ap visu savu zemesgabalu. Paskaties, kādas mājās un apstākļos bieži vien dzīvo lauku iedzīvotāji. Citā realitātē dzīvo. Kāds tam vispār sakars.
Cik jau pārmalts.
Ģertrūde @ 17.10.2025 20:34Tora teksts @ 17.10.2025 20:09[/quote
Te gan tev pievienojos. Ja cilvēks ir dzīvojis guļamrajonā, strazdu būŗī, tādam nav izpratnes par privātmājas, kur nu lauku mājas teritoriju. Par tādu ekstru, Matilde, kā suņu voljērs, vispār nav dzirdējusi. Tas, ka suņi var kādreiz izmukt, arī ne. Tādai pastulbenei, es pat vardi neuzticētu, šāda persona noteikti to abinieku nosistu ar gaļas dēli, jo tādai Matildei izliktos, ka viņai uzbrūk.
GlorijaGrevcova @ 18.10.2025 10:55
Tavus izlaisto skrančus, kas nograuž citu cilvēku zosis, protams nosistu, un vēl tev ar to dēli pa stulbo galvu iedotu.
Tev nav naudas voljēram, žogam, suņu skolai? Ja esi ubadze, nepērc krančus. Tik vienkārši.
Komisija pārbaudē vērtē un salīdzina dienesta ziņojumus, veic klātienes intervijas ar notikumā iesaistītajiem. Pārbaudē konstatēts:
policijas priekšnieks nav pilnvērtīgi izvērtējis notikumu, nav noteicis prioritātes un atstājis procesu bez kontroles;
pārbaudes gaitā iegūtā informācija nesniedza apstiprinājumu tam, ka darbinieki būtu izsaukuši Valsts policiju;
pašvaldības policijas darbinieki atstāja notikuma vietu notikuma laikā;
darbinieku sniegtajos paskaidrojumos un video materiālos novērotas pretrunas, kas rada šaubas par notikumā iesaistīto personu godprātību;
nav ievēroti iekšējās kārtības noteikumi par ķermeņa kameru lietošanu: pēc pieejamās informācijas atsevišķās notikuma epizodēs un brīdī, kad darbinieki kontaktējās ar trešajām personām, kameras bija izslēgtas. Nav ievērota video materiālu lejupielāžu kārtība;
pieejamie dienesta pārbaudes materiāli liecina, ka pavēle šaut nav dota.
Ņemot vērā atklātos faktus un nepieciešamību tos pilnvērtīgi izvērtēt, komisija ir lūgusi papildu laiku darba turpināšanai, lai sagatavotu visaptverošu dienesta pārbaudes materiālu nodošanai Valsts policijai.