Dainuviete @ 17.10.2025 09:16
Līgums ar medniekiem ir par piederošajām LIZ zemes platībām un to "apsekošanu" nevis par medībām privātmājas teritorijā. Šis viss bija plānots
IceCream @ 17.10.2025 09:04
Jēziņ, paši apgalvo, ka bilde ir fotošopēta, bet nākamajā teikumā to izmanto, kā pierādījumu. ?
GlorijaGrevcova @ 17.10.2025 09:51
Tavi izlaisti kranči nevienam nav jāķer, viņiem ir jāatgriežas uz tavu saucienu, tā ir tava atbildība. Un, jā, kranči, kas svešā pagalmā nokož zosi, ir nošaujami, bet postpadomju paliekām jau to nesaprast. Tavi nožēlojamie kranči ir bijuši suņu skolā? Nē? Jo tev nav ne piķa, ne smadzeņu. Tik vien esi spējusi, kā kaut kur savākt jaukteņus un laist skriet pa mežu/pagastu. Zoss vietā varēja arī būt pa zālāju rāpojošs zīdainis, kura māmule uz pusminūti iegājusi mājā.
Kenty @ 17.10.2025 09:50Es tagad nesaprotu uz ko tu norādi,Mēdijos bija nonākusi tikai viena bilde kur cilvēki pamanija uzreiz ,ka fotošopēta,Ķerāju bendes apgalvoja ,ka policija atsūtija viņiem,policija noliedza piekdien,Pa vidu FB Solvita komentāros izplāpājās,ka bildi taisita fotošopā,policija pirmdien apgalvoja ,ka bilde ir autentiska,ko policiste bildeja un stipri piezumoja.Viņi to bildi pielika paši ziņojumā,ka pieradjjumu,ka fočejusi policiste.Orģinālā bilde bija tikai Rasmai ko pēc tam intervijā publiceja,iegāzot vispār visus.Tie nav cilvēku izdomājumi.Ieraksti ,kur būtu pieradīts,ka kautko plosa ari nav,šavienu ieraksti ari nav.To priešnieks pateica ka ieraksti takā ir bet nav.
GlorijaGrevcova @ 17.10.2025 09:51
Tavi izlaisti kranči nevienam nav jāķer, viņiem ir jāatgriežas uz tavu saucienu, tā ir tava atbildība. Un, jā, kranči, kas svešā pagalmā nokož zosi, ir nošaujami, bet postpadomju paliekām jau to nesaprast. Tavi nožēlojamie kranči ir bijuši suņu skolā? Nē? Jo tev nav ne piķa, ne smadzeņu. Tik vien esi spējusi, kā kaut kur savākt jaukteņus un laist skriet pa mežu/pagastu. Zoss vietā varēja arī būt pa zālāju rāpojošs zīdainis, kura māmule uz pusminūti iegājusi mājā.
bildēm bija 3 versijas jau,zari,bija un nebija,,Gaišais kucens iesedināts tādā pat pozā kā Rasmas bildē,mazais nosedināts blakus.Vienā bildē saulaina diena,otrā pilnībā apmakusies.Ne nu varbut tik strauji mainijas laikapstākli,bet nu baigi atri pelekie makoni sanāca tad ,vai izklida😁Bauskā nebiju,nezinu pidkdienas laikapstākļusForumiete39 @ 17.10.2025 11:10
Jā, arī Solvitas teiktais, ka 1.bilde ir fotošopēta lika par to domāt. Bet laikam ir tā, ka abas bildes ir īstas (viena, kas sākumā izplatīta, un kas ir ļoti savāda, un otra, ko Rasma pēc tam izplatīja, abās suņi sēž), tomēr sāls jau ir tajā, ka nekādu agresiju tur redzēt nevar. Nav bildes vai video, kur suņi plosītu stirnu vai viens otru vai būtu atņirgtiem zobiem vai kaujas pozā kā policisti saka.
Law9 @ 17.10.2025 11:23Šodien labs Viestura Lārmaņa ieraksts FB par tēmu. Īsumā- viņam pašam ir suns, viņš nesaka, ka suņi konkrētajā gadījumā bija jānošauj, taču suņu īpašnieku atbildība Latvijā būtu krietni jāpaaugstina, jo nepieskatītu suņu apdraudējums cilvēkiem un citiem dzīvniekiem ir nopietna problēma.
Tora @ 17.10.2025 11:43Esmu pilnīgi par Modri un, manuprāt, šajā lietā skaidri redzama pašvaldības policijas korumpētība, kur arī Dzīvnieku glābšanas dienesta atbildība bijusi nolaidīga.
Un tomēr. Bauskā notika pikets Modra atbalstam, bez paša Modra..? Es saprotu, ka smagi, es saprotu, tomēr bez sabiedrības rezonanses Modra dēļ šī lieta negūtu tik plašu ievērību. Vēl vakar Alma storijos minēja, ka viņa savu ir izdarījusi, lai tagad cilvēki paši rīko turpmākos piketus. Kā? Es, protams, nezinu, kas notiks, bet, ja Modris pats vai viņam kāds pietuvināts cilvēks paši nerīkos piketus, nesaglabās sabiedrības fokusu uz šo lietu, šaubos, ka kāds atbalstītājs šo uzņemsies uz sevi (turklāt, kuram ir tik plaša auditorija un uzņēmība?) . Un tas arī nebūtu pareizi, jo nevienam atbalstītājam par šo lietu nav zināms nekas vairāk par to, kas ir sociālajos tīklos, un, ja Modrim pašam nav iekšā cīnīties, tad nu nebūs piketu vairs. Būs komentāri sociālajos tīklos vēl nedēļu, varbūt max divas. Un tad visi atgriezīsies pie savas dzīves dzīvošanas.
Viņam jāsaprot, ka šobrīd viņam ir liela iedzīvotāju līdzjūtība, simpātija, mediju fokuss un liels sekotāju skaits. Principā viņam jāsāk saprast, ka viņam no upura pozīcijas jāpārslēdzas uz cīņas pozīciju un savi sekotāji jāizmanto, lai šī lieta nepieklustu. Tas jādara pašam. Tai pat laikā es saprotu, ka viņš nevar izpaust nekādu info par kriminālprocesu, turklāt nevar darīt zināmu Rasmai par viņa rīcībā esošajiem materiāliem. Tomēr viņam jātransformē savas sāpes cīņā, publiskā atbildības piesaukšanā. Tā ir viņa cīņa, mēs esam kā atbalsts, pūlis, bet cīņa jāizcīna viņam pašam.
RozīneE @ 17.10.2025 11:03Protams, ka šajā forumā visi tik anonīmi jūtas, ka atļaujas parādīt savu žulti, kas pašos mājo un attaisno medniekus, saimnieci un pārejos mēslus, un visa vaina Modrim, bet protams! Šeit ir stāsts par tīšu slepkavību!
Man tikai viens interesē- 4 mēnešus veco kucēnu bija jānogalina- jo? Vai tiešām šeit ir kāds, kurš ir pazīstams ar medībām, pats to varētu izdarīt? Un nesakiet man, ka 4 mēnešus vecs kucēns arī barā var būt agresīvs. Nē, nevar, ja kādam ir zināšanas par medībām, tad man ir par suņiem (es nerunāju par sistiem, būros turētiem utml., šeit ir stāsts par konkrēto ar mājlopiem kopā augušo kucēnu).
Tora @ 17.10.2025 11:43Esmu pilnīgi par Modri un, manuprāt, šajā lietā skaidri redzama pašvaldības policijas korumpētība, kur arī Dzīvnieku glābšanas dienesta atbildība bijusi nolaidīga.
Un tomēr. Bauskā notika pikets Modra atbalstam, bez paša Modra..? Es saprotu, ka smagi, es saprotu, tomēr bez sabiedrības rezonanses Modra dēļ šī lieta negūtu tik plašu ievērību. Vēl vakar Alma storijos minēja, ka viņa savu ir izdarījusi, lai tagad cilvēki paši rīko turpmākos piketus. Kā? Es, protams, nezinu, kas notiks, bet, ja Modris pats vai viņam kāds pietuvināts cilvēks paši nerīkos piketus, nesaglabās sabiedrības fokusu uz šo lietu, šaubos, ka kāds atbalstītājs šo uzņemsies uz sevi (turklāt, kuram ir tik plaša auditorija un uzņēmība?) . Un tas arī nebūtu pareizi, jo nevienam atbalstītājam par šo lietu nav zināms nekas vairāk par to, kas ir sociālajos tīklos, un, ja Modrim pašam nav iekšā cīnīties, tad nu nebūs piketu vairs. Būs komentāri sociālajos tīklos vēl nedēļu, varbūt max divas. Un tad visi atgriezīsies pie savas dzīves dzīvošanas.
Viņam jāsaprot, ka šobrīd viņam ir liela iedzīvotāju līdzjūtība, simpātija, mediju fokuss un liels sekotāju skaits. Principā viņam jāsāk saprast, ka viņam no upura pozīcijas jāpārslēdzas uz cīņas pozīciju un savi sekotāji jāizmanto, lai šī lieta nepieklustu. Tas jādara pašam. Tai pat laikā es saprotu, ka viņš nevar izpaust nekādu info par kriminālprocesu, turklāt nevar darīt zināmu Rasmai par viņa rīcībā esošajiem materiāliem. Tomēr viņam jātransformē savas sāpes cīņā, publiskā atbildības piesaukšanā. Tā ir viņa cīņa, mēs esam kā atbalsts, pūlis, bet cīņa jāizcīna viņam pašam.
Law9 @ 17.10.2025 11:23Šodien labs Viestura Lārmaņa ieraksts FB par tēmu. Īsumā- viņam pašam ir suns, viņš nesaka, ka suņi konkrētajā gadījumā bija jānošauj, taču suņu īpašnieku atbildība Latvijā būtu krietni jāpaaugstina, jo nepieskatītu suņu apdraudējums cilvēkiem un citiem dzīvniekiem ir nopietna problēma.
Aldo @ 17.10.2025 12:43
Jā, okey, ir jāpaaugstina. Paaugstinās. Un tālāk? Pašvaldības policija un dzīvnieku aizsardzības organizācijas turpinās melot un piesegt viens otra pakaļas likumu pārkāpumos. Kāpēc jūs ļaudis jaucat kopā entās tēmas.
Modra vaina par suņu klaiņošanu ir viens topics.
Policijas (kas ir valsts iestāde finansēta par mūsu nodokļiem) melošana Latvijas Televizijas priekšā ir pavisam cits topics.
Viens otru neizslēdz un atrisinot tikai vienu, otrs vēl aiz vien paliek.
Ja man prasa, no kā man vairāk globāli bali - no kaut kādiem klaidojošiem suņiem laukos vai no tā, ka valstī policija ir korumpēta, tad tur nav divu domu, ka otrais. Bet Rasma & co mēģina novirzīt visus uz klaidojošu suņu problēmu, uz ko daži arī veiksmīgi pavelkas.