Diabolus @ 14.08.2025 13:05ja kāds ienāk un saka, ka kko ātri vajaga - atbildu, ka nevaru, roku krēms nav nožuvis, lai atnāk pēc 5min
…
manā darba vietā vēl ir pilns čūsku
???
debestinaa @ 16.08.2025 17:29Kādu brīdi atpakaļ arī likās, ka darbs kuru strādāju ir apnicis, negribas iet uz darbu, lai gan alga vienmēr ir mani apmierinājusi un priecējusi. Uz to brīdi likās, ka viss apnicis, ka darbs nav labs, hobiji nav, auto tāds neder, dzīvoklis arī vairs nepatīk utt., tad pa atvaļinājuma laiku atgāju no tā visa un sapratu, ka viss, kas man ir tagad, par to esmu sapņojusi dažus gadus atpakaļ un šķita, ka nemaz nenovērtēju, ko esmu darījusi lietas labā, lai būtu šeit. Ja pāris gadus atpakaļ varētu ieskatīties esošajā dzīvē, es būtu pārlaimīga, bet tad jau, kad viss tas bija, atkal nebija labi. Tāpēc vienkārši sāku novērtēt visus sasniegumus, uzmundrināt sevi un priecāties par sasniegumiem
esi pamēģinājusi sarunu ar kouču? Stiprās, vājās puses tā izķidā un pati beigās saproti vai atrodies īstajā vietā.Maza432 @ 13.08.2025 23:40Sveikas.
Vai kādai ir tā bijis, ka nezini ko, lai dara ar savu dzīvi?
Liekas, ka esmu strupceļā. Liekas, ka nav nekādu hobiju, tikai patīk ceļot. Eju uz darbu, kurā neesmu laimīga.
Kādai ir tā pat? vai ir bijis?
Vārdotāja @ 19.08.2025 01:11esi pamēģinājusi sarunu ar kouču? Stiprās, vājās puses tā izķidā un pati beigās saproti vai atrodies īstajā vietā.
Nav jēgas sēdēt tur, kur riebjas. Protams, var pamainīt attieksmi, bet kurš gan to vēlas
nu tad nav trāpījusies pareizā pieredze.NaivaaBitiite @ 19.08.2025 09:00
Oi, tikai ne kouču! Tad jau labāk ar kādu draugu pie tējas/vīna glāzes izpļāpāties - lētāk sanāks. Gan jau pati saproti savas iespēju robežas un viss ir atkarīgs tikai un vienīgi no Tevis, Tavām sajūtām un vēlmēm. Ko tas koučs pa bargu naudu jaunu pateiks? Attīsties, māciem, mainies un līdzīgus blablabla? Bija man studijās kouča pamati (koučs pats ar 10+ pieredzi jomā) - nu reāli viss tas pats, ko normālā un saturīgā sarunā ar sakarīgu draugu var izrunāt un izanalizēt (uzdodot jautājumus, sniedzot atbildes, konstruktīvās sarunās). Pēc tam jau ar kursa biedriem kopā par šo smējāmies, jo loģiski domājot paši bijām tikušas galā ar to, ko rekomendēja un silti ieteica koučs. Just business. Nē, nu var jau būt, ka kāds tiešām pats netiek galā, bet nu manuprāt tik un tā - šo labāk tad, ja nu galīgi visi gali ūdenī un reāli kā pēdējais salmiņš palicis (tad jau labāk psihologu).