Kamillia @ 18.05.2025 02:31Latvijas 13.vieta ir ļoti laba. ? Kad pārstāvēja Dons, tad bija 16.
Zilais Valis @ 18.05.2025 08:42
Vokāls labs. Žūrija "izvilka". Skatītājiem diemžēl dziesma nepatika. Ja būtu tikai skatītāju vērtējums, kā agrāk, būtu vienas no pēdējām.
Kamillia @ 18.05.2025 09:24
Kāpēc tik negatīvi - žūrija izvilka? Eirovīzijā jau daudzus gadus ir žūrijas un skatītāju balsojums. Donu žūrijas balsojums neizvilka.
Zilais Valis @ 18.05.2025 09:29
Uzrakstīju - vokāls labs. Donam bija sliktāks vokāls. Nu, nepārliecināsi mani, ka 42 balsis no skatītājiem ir 13.vietas cienīgs. Starp 100-200 balsīm, viņas nobāl, vienas no pēdējām.
Kamillia @ 18.05.2025 09:31
Es paspēju palabot savu komentāru, jo paskatījos, ka žūrijas balsojums bija jau no paša pirmā gada, kad Eirovīzija notika. Tā ir konkursa neatņemama sastāvdaļa. Nekad nav bijis, ka balstītos tikai uz skatītāju balsojuma (izņemot burtiski dažus gadus pa vidu). Tāpēc vēl mazāk saprotams tavs arguments. Kāda mums starpība, kā būtu, ja Eirovīzijas noteikumi būtu citādāki, izklausās, ka vienkārši gribas nolikt. Visas valstis, kas dabūja no žūrijas balsis, žūrija "izvilka".
un gribi teikt, ka objektīvi uzvarēt būtu pelnījusi Izraēla? Valsts, kur no visiem komentāriem tikai viens nosaucis kā favorītu?cory @ 18.05.2025 10:18Šis grafiks ļoti labi parāda, kuras valstis ‘izvilka žūrija’:
cory @ 18.05.2025 10:09
10 gadi (no 98.gada līdz 2008.gadam), kad bija tikai skatītāju balsojums nav ‘tikai daži gadi’. Es izaugu ar Eirovīziju, kur viss balstījās uz skatītāju balsojumu, līdz ar to es neesmu īsti sajūsmā, ka žūrijai ir tik liela ietekme gala rezultātā. Pēdējos gados skatītāju favorīti vienmēr paliek otrajā vietā, gan Horvātija pagājušo gadu, gan Somija aizpagājušo gadu, gan Izraēla šogad. Paskaties, kā Šveice šogad finišēja 10.vietā kaut arī no skatītājiem dabūja 0 punktus. Tautumeitām izpildījums vokāli bija labs, bet man personīgi dziesma neuzrunāja, līdz ar to nebrīnos par mazo punktu skaitu no publikas un daudzo punktu skaitu no žūrijas.
Tuana @ 18.05.2025 10:59Šogad pirmo reizi jāsaka, cik labi, ka bija žūrija!
Interesanti, cik valstis nākamgad vispār gribētu uz Izraēlu braukt dziedāt.. Nekad vispār neesmu sapratusi Izraēlas dalību, jauc tikai gaisu parasti, pilnā sparā izmantojot propagandu.
Kamillia @ 18.05.2025 11:05
Es vispār nesaskatu nekādu propogandu un uzskatu, ka frī frī palestīn ir stulbi cilvēki, kuri paši no saviem mīļotajiem palestīniešiem tiktu nogalināti dažās sekundēs, tur nevienam progresīvas vērtības nepatīk.
Tā kā labāk nejaukt politiku šajā diskusijā.
ne jau balsis, bet punktiZilais Valis @ 18.05.2025 09:29
Uzrakstīju - vokāls labs. Donam bija sliktāks vokāls. Nu, nepārliecināsi mani, ka 42 balsis no skatītājiem ir 13.vietas cienīgs. Starp 100-200 balsīm, viņas nobāl, vienas no pēdējām.
IceCream @ 18.05.2025 21:33Redzēju Xā video, kur viens lohs pārlīdis pāri norobežojumam Izraēlas dziesmas laikā un mauro Frī palestain, nezinu, citi vēl komentē, ka viņam vēl nazis bijis. Apsardze viņu tur un nelaiž, tas sāk vēl nelabāk bļaut. Apsardze uzšāva šim pa pakausi.
Nabaga ar prātu apdalītie šausminās par briesmīgajiem apsargiem, nu kā tā var, vai tad tās esot Eirovīzijas vērtības?
Siredzho @ 18.05.2025 23:34
No tā visa varēja vienkārši izvairīties, atteikt dalību Izraēlai un miers.
tu nedaudz slimāka gadījumā neesi ar savu politiku?? Izraēla nav Eiropā, ja sākas problēmas ar konkursa norisi, kārtības nodrošināšanu, vienkārši nepiedalīties un viss. Kontu te ņemies?Kamillia @ 19.05.2025 00:57
Kādēļ lai Izraēlai atteiktu dalību? Teroristi iebruka Izraēlā un Izraēlu jādiskvalificē no pasākumiem, kurā tā piedalās, jo hamasieši raud, ka Izraēla nevis samierinās, bet dod pretī? Frī frī palestīnas kustība varēja nebūt, ja palestīnieši ar hamas priekšgalā neveiktu teroraktu Izraēlā 7.oktobrī. No Izraēlas atbildes uzbrukumiem varēja vienkārši izvairīties - neuzbrūkot Izraēlai un miers. Jēziņ, tik jocīgi šie cilvēki, kas aizstāv palestīniešus, jo īpaši smieklīgi, ka aizstāv cilvēki ar progresīvām vērtībām (lgbtq+ utt.), kurus pašus nevilcinoties nošautu palestīnieši. Izraēlā vismaz nav tik atpalikusi un vardarbīga sabiedrība. Un vēl jau hamasieši atklāti sadarbojas ar krieviem.
Siredzho @ 19.05.2025 06:27tu nedaudz slimāka gadījumā neesi ar savu politiku?? Izraēla nav Eiropā, ja sākas problēmas ar konkursa norisi, kārtības nodrošināšanu, vienkārši nepiedalīties un viss. Kontu te ņemies?