Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vēdera plastika-abdominoplastika

Reitings 10
Reģ: 20.04.2025
Labvakar! Interesējos par vēdera plastisko operāciju. Kur taisijāt, cik maksāja, vai apmierina rezultāts? Paldies.
27.04.2025 21:40 |

Reitings 82
Reģ: 04.04.2020
Sveika!
Atkarībā, cik plaša operācija nepieciešama.
Es taisīšu jūnijā, man nav ne diastāze, ne citas dziļākas problēmas. Tikai tā saucamais “priekšauts”, pēc 2 ķeizariem. Atklāti sakot, ārsts mani ieraugot brīnījās, jo zem drēbēm vēders ir praktiski neredzams. Kā viņš teica, ka ļoti minimāla 40min operācija būs, vēdera priekšējai sienai, pat visādi domāja, kā apriet cenu. Cik atceros, tad manā gadījumā cena ir 2200 eur. Ja interesē, un vēl nebūsi uztaisījusi, padalīties varēšu. 😊
27.04.2025 23:47 |

Reitings 10
Pavasaris5 @ 27.04.2025 23:47
Sveika!
Atkarībā, cik plaša operācija nepieciešama.
Es taisīšu jūnijā, man nav ne diastāze, ne citas dziļākas problēmas. Tikai tā saucamais “priekšauts”, pēc 2 ķeizariem. Atklāti sakot, ārsts mani ieraugot brīnījās, jo zem drēbēm vēders ir praktiski neredzams. Kā viņš teica, ka ļoti minimāla 40min operācija būs, vēdera priekšējai sienai, pat visādi domāja, kā apriet cenu. Cik atceros, tad manā gadījumā cena ir 2200 eur. Ja interesē, un vēl nebūsi uztaisījusi, padalīties varēšu. ?
Man arī vismaz gadu atpakaļ, kad biju uz konsultāciju, teica ka mazo plastiku taisītu, bet joprojām nevaru saņemties. Ar nepacietību gaidīšu atsauksmes jūnijā. Veiksmĩgi! 🙂
30.04.2025 09:49 |

Reitings 464
Reģ: 13.09.2023
Man bija lielā abdominoplastika - tauku atsūkšana + muskuļu savilkšana + liekās vēdera ādas nogriešana un savilkšana. Taisīju dr. Kremņeva klīnikā. Esmu sajūsmā par rezultātu! Rehabilitācijas periods gan ir diezgan ilgs un sāpīgs... Man izmaksāja 5 000 EUR. Bet, pie Kremņeva ir iespēja 40% no kopējās maksas samaksāt 6 mēnešu laikā pēc operācijas bez procentiem.
30.04.2025 10:13 |

Reitings 10
Varbūt kāda ir taisījusi poe Kārļa Vērdiņa? Interesē atsauksmes
21.05.2025 22:54 |

Reitings 82
Ezītismiglā @ 21.05.2025 22:54

Taisīšu jūnijā, došu ziņu. 🙂
25.05.2025 00:24 |

Reitings 1
Reģ: 02.06.2025
Explore the fantasy universe Overcome obstacles, collect items Run 3 Defy gravity, train your reflexes Unlock characters, conquer the track Are you ready?
02.06.2025 12:49 |

Reitings 82
Ezītismiglā @ 21.05.2025 22:54

Nu, viss. Šodien viss notika. Viss ir forši, ir man bandāža, tagad 4-6 nedēļas ar to jāstaigā. Operācija +|- ilga stundu. Pirms operācijas Kārlis visu sazīmēja un izdomāja, ka nabas rajonā uztaisīs vakuumlipektomiju, lai tur nav nekas jāgriež un kā viņš teica - “Man vajag, lai Tu paskaties un pasaki, ka ir wow!”. Rēta 40 cm, nogrieza apmēram 10 cm vertikālā pozīcijā. Tagad man ir piešūta drena, rīt braukšu izņemt.
Par Kārli tikai to labāko varu pateikt, nebija ne mulsuma brīži, nekā. Mums savs humoriņš izveidojies komunikācijā, tad nu pirms operācijas izsmējāmies vēl. Atceros, kā mani veda no operāciju bloka un pavisam drīz Kārlis atnāca un teica, ka viss vēl labāk sanāca nekā plānoja. Esot pēc operācijas vēl zālē pētījis - nekā lieka. Pats ar māsiņu uzlika korseti, visu pastāstīja, ko varu, ko nevaru, tagad antibiotikas jādzer un pretsāpju zāles, bet es teikšu, ka man šobrĩd jutīga tik tā vieta, kur drena. Ar rēķinu kaut kas tur nebija ok - pats visu kārtoja caur reğistratūru.
Papildus tam visam, es gribēju pie reizes uztaisīt augšējos plakstiņus, viņš pateica, ka nav jēgas, nekāsīs naudu par to, ko var nedarīt. Drīzumā rakstīšu publisku atsauksmi.
17.06.2025 18:36 |

Reitings 117
Reģ: 24.06.2022
Pavasaris5 @ 17.06.2025 18:36

Nu, viss. Šodien viss notika. Viss ir forši, ir man bandāža, tagad 4-6 nedēļas ar to jāstaigā. Operācija +|- ilga stundu. Pirms operācijas Kārlis visu sazīmēja un izdomāja, ka nabas rajonā uztaisīs vakuumlipektomiju, lai tur nav nekas jāgriež un kā viņš teica - “Man vajag, lai Tu paskaties un pasaki, ka ir wow!”. Rēta 40 cm, nogrieza apmēram 10 cm vertikālā pozīcijā. Tagad man ir piešūta drena, rīt braukšu izņemt.
Par Kārli tikai to labāko varu pateikt, nebija ne mulsuma brīži, nekā. Mums savs humoriņš izveidojies komunikācijā, tad nu pirms operācijas izsmējāmies vēl. Atceros, kā mani veda no operāciju bloka un pavisam drīz Kārlis atnāca un teica, ka viss vēl labāk sanāca nekā plānoja. Esot pēc operācijas vēl zālē pētījis - nekā lieka. Pats ar māsiņu uzlika korseti, visu pastāstīja, ko varu, ko nevaru, tagad antibiotikas jādzer un pretsāpju zāles, bet es teikšu, ka man šobrĩd jutīga tik tā vieta, kur drena. Ar rēķinu kaut kas tur nebija ok - pats visu kārtoja caur reğistratūru.
Papildus tam visam, es gribēju pie reizes uztaisīt augšējos plakstiņus, viņš pateica, ka nav jēgas, nekāsīs naudu par to, ko var nedarīt. Drīzumā rakstīšu publisku atsauksmi.

“Papildus tam visam, es gribēju pie reizes uztaisīt augšējos plakstiņus, viņš pateica, ka nav jēgas, nekāsīs naudu par to, ko var nedarīt.”
Kapēc viņš tā teica? Nav jēgas no tādas operācijas vai kāda doma?
17.06.2025 20:05 |

Reitings 82
Pareģone @ 17.06.2025 20:05

“Papildus tam visam, es gribēju pie reizes uztaisīt augšējos plakstiņus, viņš pateica, ka nav jēgas, nekāsīs naudu par to, ko var nedarīt.”
Kapēc viņš tā teica? Nav jēgas no tādas operācijas vai kāda doma?

Kad gāju uz konsultāciju par vēderu nebiju domājusi par plakstiņiem. Man laiks bija diezgan - no marta līdz jūnijam. Tad aptuveni maija sākumā es izlēmu, ka gribu tomēr plakstiņus, uzrakstīju viņam, teica - ok, varam arī plakstiņus. Šodien pirms mani apzīmēja, paskatījās uz plakstiņiem un teica - nav jēgas, jo man ir dziļas acis. Un rezultāts būs tāds - nekāds manāmais. Viņš jau man teica, ja es ļoooti gribu, var nogriezt, bet rezultāts būs nemanāms. Nu tā.
18.06.2025 00:13 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits