Ezītismiglā @ 21.05.2025 22:54
Varbūt kāda ir taisījusi poe Kārļa Vērdiņa? Interesē atsauksmes
Nu, viss. Šodien viss notika. Viss ir forši, ir man bandāža, tagad 4-6 nedēļas ar to jāstaigā. Operācija +|- ilga stundu. Pirms operācijas Kārlis visu sazīmēja un izdomāja, ka nabas rajonā uztaisīs vakuumlipektomiju, lai tur nav nekas jāgriež un kā viņš teica - “Man vajag, lai Tu paskaties un pasaki, ka ir wow!”. Rēta 40 cm, nogrieza apmēram 10 cm vertikālā pozīcijā. Tagad man ir piešūta drena, rīt braukšu izņemt.
Par Kārli tikai to labāko varu pateikt, nebija ne mulsuma brīži, nekā. Mums savs humoriņš izveidojies komunikācijā, tad nu pirms operācijas izsmējāmies vēl. Atceros, kā mani veda no operāciju bloka un pavisam drīz Kārlis atnāca un teica, ka viss vēl labāk sanāca nekā plānoja. Esot pēc operācijas vēl zālē pētījis - nekā lieka. Pats ar māsiņu uzlika korseti, visu pastāstīja, ko varu, ko nevaru, tagad antibiotikas jādzer un pretsāpju zāles, bet es teikšu, ka man šobrĩd jutīga tik tā vieta, kur drena. Ar rēķinu kaut kas tur nebija ok - pats visu kārtoja caur reğistratūru.
Papildus tam visam, es gribēju pie reizes uztaisīt augšējos plakstiņus, viņš pateica, ka nav jēgas, nekāsīs naudu par to, ko var nedarīt. Drīzumā rakstīšu publisku atsauksmi.